Προς το περιεχόμενο

Αναποφάσιστος: Wii - Xbox360? Η αναμονή για PS3?

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις απόψεις σας κύριοι...

Λόγω φανταρικού κ επειδή δεν προλαβαίνω ούτε να κλ@σω δεν μπορώ να κάνω τα εκτενέστατα search που κανονικά θα έκανα...

Το θέμα;

Έχω στα χέρια μου ένα Wii + ZeldaTP και μια κάρτα αλλαγής (χάρη στον αγαπητό μου αδελφό που ξέρει την ταύλα μου με τα games)...

Υπάρχουν κάποιες περίεργες περιπτώσεις:

1)Να κρατήσω το pack ώς έχει.

2)Να δώδω μια 100ρα ακόμα κ να τσιμπήσω ενα XBOX360 (σημ:έχω PS2 και μπουρί desktop)

3)Να περιμένω το PS3 και να τσιμπήσω τώρα ένα IpodVideo30gb(σημ:έχω psp)

4)Οτιδήποτε άλλο τεχνολογικό μαραφέτι μπορώ να πάρω σε αυτή την τιμή (300€+) και με ~100€+

Απο αυτά που έχετε δεί... τι αξίζει περισσότερο σήμερα...

Αξίζει να πάρει XBOX360 κάποιος με ps2 kai kalo pc...

To Wii άραγε θα επιζήσει η θα πεθάνει στη γωνιά του όπως το 64 με το Zelda μόνο διαμάντι... Αξίζει τόσος ντόρος γία ένα και μόνο χειριστήριο;

Το ipodvideo παίζει μόνο τα μαμίδια τα mp4?

Το ξέρω πως είναι λίγο περίεργο το θέμα... Αλλα θα με ενδιέφερε να ακούσω 5-6 απόψεις για το τι θα κάνατε ΕΣΕΙΣ! (άν ακουστούν)

Υ.γ: Με ενδιαφέρει πολύ και η "σκηνή" πίσω απο τις κονσόλες... Άν διαφαίνεται ψόφος στο wii όπως ήταν και στο gc να το γυρίσω απο τώρα...

Υ.γ2: Απόψε στη σκοπιά πονάει η μοναξιά..λαλαλλα

Ελπίζω πως θα δεηθεί να απαντήσει κανένας χριστιανός...

Μ.Ε.Τ.Α Μ.Ε.Τ.Α Δύναμη! :razz:

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το Χ360 έχει καλύτερα γραφικά και περισσότερα παιχνίδια λογο χρόνου στην αγορά απότι το wii.

To wii έχει καλύτερο gameplay όπως λένε και οι κάτοχοί του.

Στο Ps3 θα έχεις γίνει πολίτης μέχρι να βγεί και θα κάνει μία περιουσιά.

Απο εκεί και πέρα εσενα πια είναι τα γούστα σου.

Εγω είχα ένα ps2 και το πούλησα για να πάρω Χ360, το οποίο είναι τούμπανο όπως θα διαβάσεις εδω μέσα. Μπορείς να το κάνεις να παίζει και αντιγραφές μόνος σου.

Βέβαια εγω δίνω βάση στα γραφικά και την εμφάνιση πιο πολύ.

ΥΓ:Ρε γιωτάδες έχετε ιντερνετ στη σκοπιά?!! Θα στείλω έφοδο ψαράδες!!

Δημοσ.

File mou, diskola pramata rwtas. O kathenas mas edw exei tis dikes tou apopseis kai tha sou pei to makri kai to konto tou.

O Socratis ta eipe wraia, an ki egw eimai Wii fan.

Epeidi provlepw to topic ayto na ginetai flamewar i na kleidwthei, to mono pou exw na sou protinw, einai na afierwseis 1 mera kai na diavaseis ta topics pou exoume gia XBOX360, Wii kai PS3.

Etsi pisteyw tha apofasiseis swsta to ti protimas.

Δημοσ.

lol

Το xbox ειναι soft-modded? psp like?

Καλό μου ακούγεται....

Βασικα απο ότι έχετε καταλάβει και εγώ ο ίδιος δεν πολυξέρω τι θέλω γιατι τπτ απο αυτά δεν μου χρειάζεται... απλα "έκατσε"...

Τώρα κάνω ένα γρήγορο ψάξιμο αλλα και πάλι δεν είναι αρκετό... με διανυκτέρευση είμαι και το πρωί (στις 6) έχω και ταξίδι μέχρι τη Λάρισα...

Φ.φ.φ....

Ιντερνετ στη σκοπιά; Άν είχε κάνα hotspot με το psp που κουβαλάω συνήθως μαζί θα μπορούσα και να έχω...

Προς το παρόν αρκούμαι σε snes emulators sto psp γιατί θυμήθηκα τα παλιά (ξέρεις τι είναι να έχεις 3 ώρες για να παίξεις secret of mana? ουουουου!!!)

Anyway επειδή εγώ μου φαίνεται θα βγάλω off topic το topic μου...

Keep up...

Ευελπιστώ πως μέχρι την κυριακή όλο και κάποιο συμπέρασμα θα έχει βγεί (η θα ψάχνω στην 3η-4η σελίδα.. :}

Gnight! :}

Υγ: Πείτε μου...

Είμαι wii fan γιατί : 2 λέξεις

Είμαι Xbox360 fan γιατί: μπλα μπλα

Θα είμαι PS3 fan γιατί: είμαι θύμα ;p

(το Ipod να το πάρω σε μαύρο η σε άσπρο) ;p

Δημοσ.

an thewrisai sovaros gamer kai an sou arese to ps2 apo thema paixnidiwn hackarismatos pare to 360.. einai ependysi i opoia den tha paei xameni giati ektos apo tis paixnidares pou exei vgalei edw kai ena xrono tha boreis na vlepeis kai elafrws upscaled ta dvd sou.. ase pou boreis na paizeis kai live pou einai OLA TA LEFTA kai to mellon ton video consoles..

Twra an thes na paizeis me tin kopela sou/mitera sou/aderfo sou/ theia sou/ i aplws thes na paizeis mia sto toso kai den thes na pernas polles wres brosta stin tileorasi pare to wii pou exei polla diaskedastika pareistika paixnidia me mini games me exypna controls..Padws an den eisai kai poly athlitikos typos den tha sto synistousa..

kai ta dyo padws anaferontai se diaforetika eidi gamers..

Δημοσ.

Αφού το έχεις το wii στα χέρια σου κάτσε παίξ' το λίγο να δεις αν σ' αρέσει.

Αν σ' αρέσει ρίξε μια ματιά στο net να δεις τι παιχνίδια θα βγουν.. Αν σε καλύπτουν τα μελλοντικά παιχνίδια απλούστατα το κρατάς!!!

Αν όχι τότε το αλλάζεις με τη μία με ένα ΧΒΟΧ 360 ή ότι άλλο θέλεις..

Δεν υπάρχει η καλύτερη δυνατή επένδυση. Όλα καλά είναι!

Προσωπική μου άποψη: μην πάρεις το ipod. Δεν αξίζει

Δημοσ.

Δεν το έχω ανοίξει για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κάρτα αλλαγής :|

Πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη ούτως η άλλως περνάω με ps2 και pc.

Βασικά άν δεν ήταν τόσο μόυφέ τα γραφικά στο wii και αν δεν είχε τόσο μεγάλο πρόβλημα σε 3rd party... δεν θα το σκεφτόμουν..

Πάλι με μάριο και ζέλντα το βλέπω να μένει όμως... Κλασσική νιντέντο :{

Anywayz....

Σας ευχαριστώ όλους για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας. Ο δρόμος για τη λάρισα είναι μακρύς γι αυτό δεν προλαβαίνω να απαντήσω

Keep up... Βοηθάτε ικανά!

Υγ(ναι ξέρω βαρεθήκατε υγ και υγ): Τίποτα σοβαρό χάκ για γουί διαφαίνεται η κλάινμάιν; Αυτο με το γουί-λόουντερ μάλλον για φέικ μου κάνει... φ.φ.φ.

Τσάγια!

Δημοσ.

Kratise to kai argotera ama goustareis perneis kai ena 360 pou tha exei pesei kai timi. Egw tha xtipisw ena 360 se kana 10mino to poli (exw DS,Wii,Xbox.PSX pros to paron)

Ama den exeis DS parto xwris deuteri skepsi,gia fantariliki einai kai gamw,exw 3 filarakia pou tin exoun bgalei ...... stin skopia me DS ;)

Δημοσ.

einai apla ta pramata.k analoga k ti fan eisai k esy.me ta mexri stigmis dedomena.to 360 exei apisteuto lineup titlwn,live,k hackaretai eukola.to Wii einai ena diaforetiko sistima pou gia auto pou proorizetai ta kanei mia xara.sxetika me to lineup iparxoun erwtimata(gia ta gousta mou),alla einai nwris akoma.emena me aifnidiase to wii(katholou fan tou den eimoun)k pragmatika diaskedazw poli.to oti tha to spasoun to thewrw dedomeno k giati oxi isws k entos tou 6minou,me auta pou diabazw oti moiazei arketa me to cube

apo tin alli exeis to ps3 pros marti meria(dld se 2 minakia ektos aprooptou).to ps3 prosferei para polla k akoma perissotera otan tha perasei ligo o kairos k tha exei k kraxtes sto lineup.eutixws to eurwpaiko launch tha exei games poli kala.k auto tha to spasoun dioti einai poli open platform.

to thema loipon einai k to ti paizeis esy k to ti psaxneis k posa diatheteis.

Δημοσ.

k gw tha sou protina na kratisis to wii... ine mia pareistiki konsola opos exi anaferthi kai sauton ton tomea oi ipolipes den tin ftanoun me tpt

egw px. pira to wii exontas sto mialo mou oti se1-2 xronia tha parw to ps3 pu tha exi pesi i timi tou ws tote gia sovara games me krata to pc kai to ps2pou bgazi akoma kala games

Δημοσ.

το wii ειναι σαν επιτραπεζιο παιχνιδι. οταν θα εχεις παρεα, θα παιζεις πολυ ευχαριστα mini games και θα ριχνεις γελιο.

ο συνδιασμος 360-wii στα λεφτα του ps3 νομιζω ειναι αριστη επιλογη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...