mitsaklass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Έχω 2 μνήμες 256 και 512 Mb. Είναι 200 Mhz. Τις αναγνωρίζει και τις 2 αλλά όταν φτάνει στο logo των windows βγάζει μπλε οθόνη και κάνει επανεκίνηση. Κάνοντας ένα search στο google προσ το παρόν δεν βρήκα άκρη. Αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι θα ημουν ευγνωμων
mitsaklass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 msi-model ms 6585. Τι ψάχνεις να βρεις από τα χαρακηριστικά της μητρικής?
LNiniogr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Πολλά πρέπει να κοιτάξεις σε αυτη την περίπτωση για την μητρικη σου. Τι μνημες περνει, αν μπορει να δεχθει 2 μνημες με διαφορετικη χωρητικοτητα, ποια θα πρεπει να ειναι η συνδεσμολογια τους, ποιο ειναι το μεγιστο που μπορει να δεχθει σε μνημη κλπ κλπ. Προσεχε μηπως η μνημη σου ειναι "χτυπημενη" και μπορει μεν να την αναγνωριζει, αλλα δεν μπορει να την ενσωματωσει :neutral:
RedKostas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα, αφού ελέγξεις αυτά που σου είπε ο LNiniogr και είναι ΟΚ, δοκίμασε να κάνεις και ένα bios update. Κώστας
mitsaklass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Θα τα κοιταξω τα παραπανω,αν κ φαινεται να δεχεται κ τισ 2 μνημες.Απλα κολλάει στο logo των windows. Οσο για το bios update...δεν το εχω ξανακάνει και είναι ρισκο για μενα Ευχαριστω,αν καποιος αλλος εχει να προτεινει κατι,πολύ ευχαρίστως Οσο για το αν είναι χτυπημένη η όχι η μνημη αυτό δεν παίζει, γιατί το pc λειτουργεί κανονικά με κάθε μνήμη ξεχωριστά
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 για αρχή τρέξε memtest και αστο να τρέχει από κάνα τρίωρο τρεχτο 3 φορες μια με κάθε μνήμη μονη της και μια και με τις 2 μαζί τη μνήμες είναι ?
mitsaklass Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Λοιπον, το προβλημα ελύθει. Εκανα upadate στο bios και στα συναφή drivers της μοτηερβοαρδ, αρχικα χωρίς να δω αποτέλεσμα,μετά όμως άλλαζα θέσεις στα slots, ώσπου τελικά λειτούρησε! Πριν κάνω update, παλι άλλαζα θέσεις τισ μνήμεσ δίχωσ αποτέλεσμα Ευχαριστώ για τις απόψεις σας Μόλις μου εβγαλε μια μπλε οθονη μετα απο 20 λεπτα λειτουργιας.. ελπίζω να μην γίνεται συχνά.αντε να δουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.