Προς το περιεχόμενο

Eimai enas gkantemis ego!!!!!!

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμαμαι οτι οι FX ειχαν αυξημένη κατανάλωση ή ειναι ιδέα μου...? Μηπως το τροφοδοτικό σου δεν την παλέυει? Πόσα W είναι?

Δημοσ.
Θυμαμαι οτι οι FX ειχαν αυξημένη κατανάλωση ή ειναι ιδέα μου...? Μηπως το τροφοδοτικό σου δεν την παλέυει? Πόσα W είναι?

Θα πρέπει να έχει πανάρχαιο τροφοδοτικό για να μην αντέχει μια FX5200. 47 εκατομύρια transistors έχει το chip, σιγά το λάχανο.

Δημοσ.

Δε γνωρίζω software για τροφοδοτικό, αλλά αν θες σου προτείνω φτηνό hardware: σταυροκατσάβιδο! Ανοίγεις το case του PC και κοιτάς την καρτελίτσα με τα specs του τροφοδοτικού!

Βάσει της παλαιότητας του PC, για κανά 300άρι top το κόβω. Εκτός αν είναι επώνυμος υπολογιστής, όπου πιθανότατα θα έχεις ακόμη λιγότερα Watts, αλλά πιο κοντά στην πραγματική τιμή από ότι ένα no-name...

Δημοσ.
PS.NOPSTRIM p xathikes re?

Ase re man! Ex opiasei douleia mexri na ksekiniso spoudes

kai me to pou gurnao exo proponisi kai meta ipno!

Ka8olou oreksi gia PC! :( !

Το beeeeeep, beep beep που κανει σημανει οτι η καρτα γραφικων εχει προβλημα. Μπορει να υπαρχει ασυμβατοτητα ή να χαλασε. Δοκιμασε την σε αλλο Pc.

Auto 8a kano 8a tin pao ksana piso sto paidi pou mou tin edose na do ti paizei!!!

An kai den pisteuo oti to mixanima m tin paleuei genikotera!

To trofodotiko einai

Linkworld Model LPD9-300ww

Voltage 230v

Vgalte simperasmata!

Δημοσ.

Ειχα μια 5200 στο ιδιο motherboard σε ενα παλιο pc μου και δουλευε μια χαρα για 2+ χρονια μεχρι που χαλασε πριν κανα μηνα.

Δημοσ.

Όλα καλά! Ηθικό δίδαγμα?

"Το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων προειδοποιεί: Η απομάκρυνση από τη θρησκεία και την πνευματικότητα προκαλεί ασυμβατότητες VGA, BIOS beep codes και άλλα πολλά και ακατονόμαστα..."

Δημοσ.
Δεν είναι έτσι ακριβώς, οι κάρτες 8x παίζουν σε slots 4x μια χαρά, απλά ρίχνουν την ταχύτητά τους σε 4x, με μείωση επιδοσέων αμελητέα (καμιά 3-4% και ίσως πολύ λέω). Αλλού είναι το πρόβλημα μάλλον...

Sorry gia to Off Topic, αλλά επειδή έχω ένα σχετικά παλιό PC με AGP 4x και VGA MSI4800TI και θέλω να βάλω μια 6800Ultra AGP η οποία είναι και αυτή 8x, δεν θα μου χανταkώσει η μητρική την απόδωση της κάρτας? Η MOBO είναι πολύ καλή με μόνο μειονέκτημα το 4x sto AGP. Μόνο 3-4% είναι η διαφορά και όχι 50%????

Δημοσ.

Σε καμμία περίπτωση -50%!!! Δες λίγο τα γραφήματα στο παρακάτω review:

http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3211_1584591__4

http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3211_1584591__5

Τώρα, μία 6800Ultra μπορεί να διακινήσει αρκετά μεγαλύτερο όγκο δεδομένων από τις κάρτες που αναφέρθηκαν ήδη, εκεί ίσως το performance hit να είναι μεγαλύτερο. Στοιχηματίζω ότι ο Ailuros θα μπορούσε να δώσει μία πιο διαφωτιστική απάντηση επ' αυτού...

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκαιο... Καμία διαφορά. Τι 4 τι 8x λοιπόν... Ναι θα κατεβάζει περισσότερα η 6800, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερη από την 4800.... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...