Προς το περιεχόμενο

Πόσα giga είναι ο υπολογ. σου?

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Mιας και είχα χρόνο είπα να γελάσουμε λίγο Τόλη ...

Λοιπόν (sorry guys for the OT :grin:), ας πάρουμε πρώτα την πάνω σειρά, από αριστερά :wink:

p9130041jy9.th.jpg

120 ταινίες + 120 ταινίες + 100 ταινίες + 80 ταινίες (magazine movies :mrgreen:) + από κάτω ακριβώς 120 ταινίες + δίπλα τα πολυαγαπημένα μου Friends από ebay :wink: + ξανά από αριστερά 80 ταινίες + 80 ταινίες + 80 ταινίες (magazine). Μετά πάμε στην τέρμα κάτω σειρά όπου έχω : 4 θήκες με DVD σχετικά με το ποδόσφαιρο (αναμεμειγμένα downloads + magazine) + ~ 40 ταινίες (μισογεμάτη ... :( με τα Prison break & Lost FULL) + 20 cartoon movies (Μέσα εκεί βρίσκονται και ΟΛΑ τα Southpark) + 20 + 20 cartoon movies again ... :mrgreen:

If somebody wants to do the math ... :mrgreen:

P.S Όπου δεν αναφέρω σχόλιο, είναι downloads :wink:

Φτου Αλέκο ! Ξέχασα να βάλω και τους δίσκους ... :(

Edit: Κάνοντας την πρόσθεση, τελικά έχω περισσότερες ταινίες από ότι φανταζόμουν ... Ο αδερφός μου τις έχει δει όλες, εγώ πάλι με το σχολείο πότε να προλάβω ? Αχ αυτή η 3η Λυκείου ...

ολες αυθεντικες ε :twisted:.... αρχιζω να αισθανομαι ασχημα :oops: ... που εχω καμια 50 αντιγραμμενες και 23 αυθεντικες :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Members
Δημοσ.

Εγώ πάντως ελπίζω να μην ξαναγοράσω δίσκο, τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο.

αυτή τη στιγμή έχω:

1Χ500

2Χ320

1Χ250

------

Σύνολο: 1,39 tera

Α, και στον υπολογιστή στο χωριό έχω:

1Χ20

1Χ8,4

------

Σύνολο: 28,4 GB :-P

Δημοσ.
4x 1000GB

1x 250GB

1x 160GB

4x 120GB

1x 80GB

1x 40GB

2x 30GB

1x 15GB

sinolo 5045GB kala den einai?

Ananewthika prosfata! me 4x 7200.11

μη τι τα ταιζεις λα αυτα οεο?και μεγαλωσανε τοσο?τι λυπασμα βαζεις να βαλω και εγω λιγο ;)

Δημοσ.
PC1:750GB συνολο free 100 only....

PC2:1.5TB συνολο free 300GB

ανανεωση:

PC1:1.6tb free 400GB

PC2:2.3TB free 300GB

Ε να μην κρατησουμε backups .Να μην εχουμε 759.43GB μουσικουλα.

Ε βαλε ISO miso klp klp klp.Πως γεμηζουνε ετσι τα ΤΒ.Εγω σε λιγο θα χρειαστω ιδικη παραγκελια σκληρου δισκου στο 1PB.Λετε να μου τον φτιαξουνε και σε μεγεθος να χωραει στο κουτι?

Δημοσ.
μη τι τα ταιζεις λα αυτα οεο?και μεγαλωσανε τοσο?τι λυπασμα βαζεις να βαλω και εγω λιγο ;)

Τα ποτίζω με 10 ώρες ιδρώτα κάθε μέρα…. Τα ταΐζω εδώ και 7-8 χρόνια με divx και παιχνίδια και το τελευταίο λίπασμα που τους έδωσε ασυγκράτητη ανάπτυξη ήταν HD ταινίες. Τώρα σιγά σιγά πρέπει να γεμίσουν με μερικές εκατοντάδες dvd για να ευχαριστιέμαι όταν θέλω να δώ ταινία και όχι να ψάχνω μισή ώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...