sectoras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Πρόσφατα πήρα καινούργια mobo ( ABIT AAX8E ) και μια CPU ( P4 3.6 800 FSB ) Socket LGA755 Λοιπόν όλα καλά ,τα συνδέω όλα, πατάω το POWER .. και .. ! 1 Beep μακρύ και αλλα 3 μικρά (όχι,η motherboard τα κάνει όλα ) .. Η mobo βγάζει πρόβλημα 8.7 που αυτό αντιστοιχεί όπως λέει στο manual στο : Check CPU Core Voltage Τι είναι αυτό βρε παιδιά ; Έχω βγάλει τις RAM,ολα τα καλώδια εκτός αυτο με τα 20pin και το 4pin. Έχω αποσυνδέσει όλες τις κάρτες (VGA etc) και έχω αλλάξει και τροφοδοτικό.. :confused: Τι φταίει ; Η CPU ; ΥΓ: Παρατήρησα ότι στο κάτο μέρος της CPU ένα σημείο της είναι σαν..ξεθωριασμένο .. Τα φώτα σας!
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Θα σου ελεγα για τροφοδοτικο, αλλα αφου λες πως το δοκιμασες και αυτο...πραγματικα δεν ξερω τι να προτεινω!
sectoras Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 δοκιμασα νσ δώσω μονο ρευμα απο ενα παλιο τροφοδοτικό απο εναν athlon 1200 υπαρχει περιπτωση αυτο το ερρορ να προερχεται απο τροφοδοτικο η μονο απο cpu ? :-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.