ribo7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Συγκεκριμένα αγόρασα το Sony- Ericsson Z710i σήμερα κατά τις 8 το απόγευμα. Η πρώτη φόρτιση πόσο διαρκεί? Γιατί ξέχασα να ρωτήσω.. Το κλασσικό 16ώρο που ξέραμε? Στο manual λέει για 2.5 ώρες αλλά δε λέει αν είναι πρώτη φόρτιση ή γενικά. Πάντως όταν το έβαλα στη πρίζα, η μπαταρία ήταν μισογεμάτη. Να το αφήσω πολλές ώρες? Ευχαριστώ!!
Bomber-21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Kάνε μια κανονική φόρτιση 2,5 ωρών και είσαι ΟΚ. Μετά,προσπάθησε να κάνεις και 2-3 κύκλους πλήρους φόρτισης-εκφόρτισης και μη φοβάσαι τίποτα.
thes1os Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Το ίδιο έκανα και εγώ Ρίμπο (με το ίδιο κινητό παρεπιπτόντως). Το φόρτισα κανονικά, όσο χρειάστηκε να γεμίσει. Και όπως πάντα θέλει δυο - τρείς πλήρεις κύκλους για να φτάσει στο maximum.
ribo7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Thanks παιδιά!! Άρα το βγάζω όπου να'ναι και αρχίζω να το επεξεργάζομαι!! (thes1os καλό κινητό? έχεις καλή γνώμη?)
deathlok Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 to klasiko 16aoro einai mai klasiki mamakia pou lene oi asxetoi oi ipaliloi...kanena kinito apo osa exo parei mexri stigmis den anefere kati tetio sto biblio odigion opote min sintiroume astikous thrilous.
thes1os Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μια χαρά είναι το κινητό φίλε Ρίμπο. Είναι πανομοιότυπο με το w710i απλά με κομένα χαρακτηριστικά απο μνήμη και κάτι άλλα ψιλά για να βγαίνει πιο φτηνό. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος (και πρώτη φορά Sony-Ericsson) και με τα μενού, τις συντομέυσεις στα κουμπιά, την δωρεάν και απο το σπίτι σου αναβάθμιση (εφόσον χρειαστεί) κλπ κλπ. Θα τα δείς. Μόνο αρνητικό είναι οι φωτογραφίες του που είναι παρα πολύ jpeg-ατες (δεν ξέρω πώς να το πώ). Γενικά μέτρια ποιότητα στην φωτό.
ribo7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέτρια ποιότητα στις φώτο? Μη μου λες τέτοια! Ήμουν μεταξύ αυτού και του Κ750i αλλά πήρα αυτό για πιο μουράτο με το πορτάκι. Αλλά και αυτό 2 Μpixels έχει κάμερα, γιατί δεν είσαι ικανοποιημένος? Έπρεπε λες να ακολουθήσω τη σίγουρη και δοκιμασμένη λύση του Κ750i? Επίσης να ρωτήσω, "Θέματα" από άλλο μοντέλο Sony-Ericsson δν είνια συμβατά με το Z710i? Έστειλα κάποια από το παλιό μου Κ700i και μου λέει αλλοιωμένο αρχείο.
filtrohouana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Εγώ ξέρω ότι θέλει 8 ώρες η πρώτη φόρτιση.Τώρα...
thes1os Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Οι φωτό του είναι μέτριες (αν έχεις κάποιες απαιτήσεις) και είναι υποδεέστερες του K750i. Το ότι είναι και τα δύο 2 Mpixel δεν λέει τίποτα. (Το μόνο που δεν παίζει ρόλο στην πόιτητα φωτογραφίας θα έλεγα). Αν το πρώτο σου κριτήριο ήταν η φωτό τότε ναι έπρεπε να πάρεις το K750i αλλά μή σκας. Το δικό σου είναι ποιό ωράιο και δεν έχει joystick που χαλάει. Ωραίο είναι, άλλαξες στύλ, δεν βαρέθηκες να έχεις όλο το ίδιο κινητό? Όσο για τα themes 'εχω δοκιμάσει του W800i και γενικά της σειράς W αλλά νομίζω κάνουν και του K800i. Θα βρείς άπειρα.
wert Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Το ότι έχουν πλέον τη δυνατότητα τα κινητά να βγάζουν φωτογραφίες είναι καλό. Αλλά μην περιμένουμε και την τέλεια φωτογραφία. Αυτό είναι δουλειά φωτογραφικής μηχανής. Έχουν πέσει αρκετά τώρα οι ψηφιακές, και οι φωτογραφίες που βγάζουν είναι απλά καταπληκτικές. Τώρα για τη φόρτιση της μπαταρίας. Και ένα οκτάωρο στην πρώτη φόρτιση ίσως καλό θα κάνει. Αλλά δεν πρέπει να παραλείψουμε να αδείσουμε την μπαταρία μετά δύο τρείς φορές τελείος για να ξαναγεμίσει και πάλι. Έτσι για να πάρει τα ίσια της. Μεγειά το κινητό
ribo7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστώ wert!! Φίλε thse1os ναι όντως για να αλλάξω στυλ πήρα το Z710i και όχι το K750i (και αυτό με το joystick το σκέφτηκα γιατί το K700i που είχα μου είχε σπάσει τα νεύρα!). Θα με πειράξει λίγο που θα έχει υποδεέστερες φώτο αλλά εντάξει, δε θα σκάσω κιόλας! Για τα θέματα απλά επειδή είχα πολλά στο παλιό, δε τα δέχεται ο καινούριο.. Τεσπά, θα βρω άλλα ελπίζω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.