nkarafo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Και αν ξέρετε τι είναι, συνήθως πως ενεργοποιείται? Αγόρασα μια Samsung LCD τηλεόραση και δεν μπορώ να το ενεργοποίησω.
capthookb Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Είναι το Picture In Picture, δηλαδή μπορείς να βλέπεις 2 κανάλια ταυτόχρονα. Χρειάζεται και διπλό tuner υποθέτω.
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 PIP=picture in picture. Τηλεορασεις με διπλο δεκτη μπορουν να δειχνουν σε παραθυρακι καποιο αλλο καναλι η χωριζουν την οθονη στα δυο. Μεσα απο το setup της συσκευης ρυθμιζεις τη μορφη του PIP για να το εμφανισεις αρκει το πατημα του αντιστοιχου πληκτρου στο τηλεκοντρολ.
urezin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 στην δικια μου lcd το pip ρυθμιζεται απο ποιαδηποτε πηγη βιντεο δηλαδη απο tuner scart composite vga τα παντα....
nkarafo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Είδα τώρα στο manual ότι στην τηλεόρασή μου υποστηρίζεται το pip μόνο με PC και HDMI. Δηλαδή δεν θα μπορώ να βλέπω για παράδειγμα 2 κανάλια; Και το HDMI είναι για να συνδέεις βιντεοκάμερες, κλπ ?
PATRINOS06 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Και αν ξέρετε τι είναι, συνήθως πως ενεργοποιείται? Αγόρασα μια Samsung LCD τηλεόραση και δεν μπορώ να το ενεργοποίησω. R.T.F.M ...απλο...
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Είδα τώρα στο manual ότι στην τηλεόρασή μου υποστηρίζεται το pip μόνο με PC και HDMI. Δηλαδή δεν θα μπορώ να βλέπω για παράδειγμα 2 κανάλια; Και το HDMI είναι για να συνδέεις βιντεοκάμερες, κλπ ? to hdmi tha to exoun oi nees kartes grafikon:)
nikoskon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Picture-in-picture
ItsToasted Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 An leei mono gia eksoterika iserxomena eikona den exei 2 dektes omos boreis na vlepeis to video i to PC sou sto allo picture. Prosoxi omos. An theleis oposdipote na vlepeis 2 kanalia stin TV sou boreis na xrisimopoiiseis to tuner tou VCR sou an exeis.
venejo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Και εγώ μια Philips 32'' LCD που πήρα εδώ και μια βδομάδα δίνει το PiP μόνο για τις συνδεόμενες εξωτερικά πηγές και όχι για δεύτερο τηλεοπτικό κανάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.