PATRINOS06 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 τα 4 Π ειναι η απαντηση στα 3 Π ρε συ ;-)μα τι σόι πατρινός είσαι αν δεν ξερεις τα βασικα? :-P ειμαι μικρος ακομα γι'αυτo :)
Mika Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 μονο 3-4 Π ειναι? εγω ειχα ακουσει για ενα ποιηματακι με καμια 30αρια Π. αν το ξερει κανεις ας το γραψει (χωρις παρεξηγησεις παντα)
SGP Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 βρίκα αυτό, αλλά δεν είναι το original I think... http://anekdota.dyndns.org/jotd5/0809.html
tzes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 και εγω πάτρα σπουδαζω και ειμαι απο τα Ιοαννινα πιανομαι???πειτε καλυτερα τα 43 π και ξερετε τι λενε για κατω απο το αυλάκι φανταζομαι.....
andreapaog328 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Ρε κοίτα μικρός που είναι ο κόσμος? Το μισό Αίγιο Insomnia διαβάζει... Υ.Γ. Και εγώ απο Αίγιο είμαι
PATRINOS06 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 οποιο θηλυκο θελει να δει τι λενε ας στειλει ΠΜ... ενω οποιο αρσενικο θελει να δει τι λενε,ε,δεν του εφταιγε μετα κανενας!
GI@RG@S Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Ρε πολλοι απο αιγιο τι γινετε εδω δεν το περημενα...μπραβο....πρεπει να φτιαξουμε κανα τοπικ μου φαινεται!!!!
shipwrecked Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Αυτό που λένε για τον Πατρινό, τον Πυργιώτη και τον Καλαματιανό ισχύει;
PATRINOS06 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Αυτό που λένε για τον Πατρινό, τον Πυργιώτη και τον Καλαματιανό ισχύει; φημες φημες!!!!σουτ!
nontasg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα και από μένα.Γεννήθηκα,μένω και σπουδάζω Πάτρα,αλλά η καταγωγή μου είναι από Μάνη.Ξέρετε από εκείνο το ήρεμο μέρος όπου οι άνθρωποι δε νευριάζουν ποτέ.... :mrgreen: ΥΣ:βλέπω τα σχόλια και τα "ωραία" links περί Πατρινών δεν έλειψαν.Αναμενόμενο......
kx5 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Πάτρα όσο σπούδαζα έζησα καλά, μου άρεσε πολύ σαν πόλη και τώρα που είμαι μακριά μου λείπει αρκετά... αλλά δεν θα ήθελα να ζήσω για πάντα εκεί. Μου λείπει να ξυπνάω το πρωί και να βλέπω το Παναχαϊκό και τη θάλασσα (είχα σπίτι με θέα). Να κάνω βόλτα με τ'αμάξι και να μην πήζω στην κίνηση. Να βολτάρω σε μια τόσο μικρή πόλη αλλά να έχει τόσα πράγματα να δεις και να ανακαλύψεις - ποτέ δεν τη βαρέθηκα. Πατρινούς (και Πατρινές) δεν γνώρισα πολλούς. Χάρη στα παιδιά που έκανα φιλίες γνώρισα τον Πύργο, το Αίγιο, το Αγρίνιο, την Αμαλιάδα, τα Γιάννενα, την Τρίπολη, τη Ναύπακτο κτλ κτλ (είμαι και ταξιδιάρης). Η πόλη αλλάζει συνεχώς (άλλαξε αρκετά από την μέρα που πρωτοπήγα έως τη μέρα που έφυγα) οπότε σε λίγα χρόνια ελάχιστα πράγματα θα μου θυμίζουν την Πάτρα που έζησα. Άραγε πιάνομαι για Πατρινός?
Costinio Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 όπου γη πατρίδα ;-) οπότε σε καταχωρούμε σαν δικό μας αλλά για να λες ότι δεν πήζεις στην κίνηση.. χμμ, μάλλον είσαι αρκετά παλιός :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.