S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Παιδια επειδη δεν εχω ξαναβαλει SATA και θα βαλω δυο, εχω 2 ερωτησεις. Ο sata που θα ειναι για το boot θα μπει στη θεση sata1 και ο 2ος sata στη θεση sata3? Επισης, βλεπω εχει 2 τροφοδοσιες ρευματος ο καθενας.Θα τις συνδεσω και τις 2? Ευχαριστω και σορρυ για την ασχετοσυνη!
parsifal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Για την τροφοδοσία: Τα βύσματα δεν είναι ίδια προφανώς. Το ένα θα είναι λογικά molex και το άλλο για τροφοδοτικά που δίνουν συγκεκριμένα εξόδους για SATA. Αναλόγως το τροφοδοτικό που έχεις, λοιπόν...
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Αρα θα δωσω ρευμα σε μια απο τις τροφοδοσιες δλδ? Ευχαριστω!
paulogiann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Αρα θα δωσω ρευμα σε μια απο τις τροφοδοσιες δλδ? Ευχαριστω! Ναί. Όσο για το bootάρισμα, δε ρυθμίζεις το sequence από το bios?
parsifal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Yep! (εκτός αν μιλάμε για κανένα θηρίο SCSI 15000rpm, οπού εκεί το κόβω να θέλει και 3η παροχή! Λέμε τώρα...)
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ναί.Όσο για το bootάρισμα, δε ρυθμίζεις το sequence από το bios? Δεν εχω ιδεα, πρωτη φορα βαζω sata! Ευχαριστω και τους 2 σας.
parsifal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Με αφορμή το post σου S2Katana, να πω και το εξής μπας και το δει έστω κ ένα άτομο και αποφύγει να την "πατήσει": Κάποια νέα μοντέλα δίσκων SATA δεν έχουν 2πλο βύσμα τροφοδοσίας, π.χ. αυτό που παρήγγειλα πριν λίγο καιρό: Seagate 7200.10 ST3320620AS. Αν δεν υπάρχει τροφοδοτικό με έξοδο για SATA βύσμα, να το έχετε υπόψιν σας. Δε γνωρίζω αν υπάρχουν τίποτα μετατροπείς που να σώζουν την κατάσταση, αλλά όπως και να το κάνουμε, προτιμότερες οι καθαρές δουλειές...
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Υπαρχουν μετατροπεις τροφοδοσιας απο το απλο βυσμα σε sata. Πηρα απο e-shop me 0.96 e.
parsifal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Nice to know!!! Αν και ακύρωσες το νόημα του post μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.