Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Xαλαρα... (οχι για Games ε)
Finn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 E απο παιχνιδια μη φανταστείς τπτ ιδιαίτερο! pro evolution soccer 6 μονο παίζω τον τελευταιο καιρό!
screwman Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 LG 20'' L204WT-BF BLACK Αυτή θα παραγγείλω εγώ κατά της 15 Μαρτίου. Καλή τιμή και καλό...εργαλείο παιδιά!! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168524 Μπορείς να μου πεις πως και κατέληξες στην συγκεκριμένη? Μήπως ξέρεις τι πάνελ έχει?
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Την έχω δουλέψει αρκετά γιατί την πήραν ήδη δύο κολλητοί μου. Είναι άριστη (για την τιμή της). Το μόνο που μου τη σπάει ρε παιδιά είναι η εγγύηση, γιατί είναι 20'', και η αλ΄΄ηθεια είναι ότι εάν πάρεις μικρότερη wide, είναι κάπως ρε γα...το!!!
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μόλις γύρισα απ΄το e-shop, και είδα αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168543. Παιδιά είναι πολύ καλή. Δεν υπάρχει βέβαια ακόμη διαθέσιμη γιατί είναι καινούργιο μοντέλο, αλλά μάλλον θα περιμένω να αγοράσω αυτήν τελικά, και όχι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168524. Ρίξ' τε μία ματιά και πέιτε μου τη γνώμη σας.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Γιατί λές οτι έιναι μη διαθέσιμες?Εγώ μια χαρά διαθέσιμες τις βλέπω.Την πρώτη προτιμώ.
PATRINOS06 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Γιατί λές οτι έιναι μη διαθέσιμες?Εγώ μια χαρά διαθέσιμες τις βλέπω.Την πρώτη προτιμώ. η διαθεσιμοτητα δεν εχει να κανει με το τι βλεπεις στο site,αλλα με το τι υπαρχει στην αποθηκη
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Στο e-shop όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο στην αποθήκη αναγράφει εκεί που βρίσκεται η τιμή μη διαθέσιμο.Από την στιγμή που έχει την τιμή σημαίνει οτι μπορείς να το αγοράσεις.Τώρα τί παίζεται και δεν υπάρχει...
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά έτσι μου είπαν από εδώ. Αν υπήρχαν θα την είχα σε 2 ημέρες. Τώρα μου είπαν 4-7 ημέρες. Θα δούμε!
jason88 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 προσωπικα θα προτιμουσα την L204WT αντρεα. το μονο αρνητικο ειναι η εγγυηση της..
stratigos_geo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μόλις έφτασε στα χέρια μου η Samsung 206 BW. Η άποψη μου για την εν λόγο οθόνη είναι: Φοβερό ντιζάιν και όσο για τις επιδώσεις της μου φαίνονται άψογες. Ο αδελφός μου έχει την LG 204WT. Συγκρίνοντας τις δύο αυτές, η Samsung υπερτερεί σημαντικά σε εμφάνιση. Σε επιδόσεις ίσως μια σκάλα πιο πάνω η Samsung, ενώ σε γωνίες θέασης μια σκάλα πιο κάτω (η Samsung). Η Samsung έχει καλύτερο μενού και ρυθμίσεις. Η LG έχει άπαιχτο service και εξυπηρέτηση, ενώ για την Samsung δεν γνωρίζω και ελπίζω να μην χρειαστεί να μάθω . Τέλος, ούτε ένα καμένο ή κολλημένο πίξελ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
elteo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μόλις έφτασε στα χέρια μου η Samsung 206 BW. Η άποψη μου για την εν λόγο οθόνη είναι: Φοβερό ντιζάιν και όσο για τις επιδώσεις της μου φαίνονται άψογες. Ο αδελφός μου έχει την LG 204WT. Συγκρίνοντας τις δύο αυτές, η Samsung υπερτερεί σημαντικά σε εμφάνιση. Σε επιδόσεις ίσως μια σκάλα πιο πάνω η Samsung, ενώ σε γωνίες θέασης μια σκάλα πιο κάτω (η Samsung). Η Samsung έχει καλύτερο μενού και ρυθμίσεις. Η LG έχει άπαιχτο service και εξυπηρέτηση, ενώ για την Samsung δεν γνωρίζω και ελπίζω να μην χρειαστεί να μάθω . Τέλος, ούτε ένα καμένο ή κολλημένο πίξελ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: έχω την αντίστοιχη σε 19"....άψογη! ούτε ένα καμμένο πίξελ, τρομερό design και πολύ καλή απόδοση.
GEORGETAX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 ΠΑΙΔΙΑ καλημερα και καλως σας βρηκα. ενδιαφέρομαι για οθόνη 19' και θα ήθελα να μου προτεινεται μια λύση.δεν έχω πολλές απαιτησεις να φανταστείτε έχω μια viewsonic 17' e70f και είμαι μια χαρά άπλα σκέφτομαι να αναβαθμιστώ λίγο.παιζω παιχνίδια λίγα απλά θα ήθελα κάτι καλύτερο σας παρακαλώ για μεγαλύτερη βοήθεια και κανένα link να ξέρω τι παιζεται δεν θελω wide:mrgreen: :)
Whiteyez Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 ΠΑΙΔΙΑ καλημερα και καλως σας βρηκα.ενδιαφέρομαι για οθόνη 19' και θα ήθελα να μου προτεινεται μια λύση.δεν έχω πολλές απαιτησεις να φανταστείτε έχω μια viewsonic 17' e70f και είμαι μια χαρά άπλα σκέφτομαι να αναβαθμιστώ λίγο.παιζω παιχνίδια λίγα απλά θα ήθελα κάτι καλύτερο σας παρακαλώ για μεγαλύτερη βοήθεια και κανένα link να ξέρω τι παιζεται δεν θελω wide:mrgreen: :) Πες μας πρώτα πόσα χρήματα διαθέτεις..
GEORGETAX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 250 μεχρι εκει.τωρα αν υπαρχει κατι καλυτερο με 270 280 δεν το συζητω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.