Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης 19" TFT

Hawk- { @Marshall@ }

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την έχω δουλέψει αρκετά γιατί την πήραν ήδη δύο κολλητοί μου. Είναι άριστη (για την τιμή της). Το μόνο που μου τη σπάει ρε παιδιά είναι η εγγύηση, γιατί είναι 20'', και η αλ΄΄ηθεια είναι ότι εάν πάρεις μικρότερη wide, είναι κάπως ρε γα...το!!!

Δημοσ.

Μόλις γύρισα απ΄το e-shop, και είδα αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168543. Παιδιά είναι πολύ καλή. Δεν υπάρχει βέβαια ακόμη διαθέσιμη γιατί είναι καινούργιο μοντέλο, αλλά μάλλον θα περιμένω να αγοράσω αυτήν τελικά, και όχι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168524. Ρίξ' τε μία ματιά και πέιτε μου τη γνώμη σας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί λές οτι έιναι μη διαθέσιμες?Εγώ μια χαρά διαθέσιμες τις βλέπω.Την πρώτη προτιμώ.

Δημοσ.
Γιατί λές οτι έιναι μη διαθέσιμες?Εγώ μια χαρά διαθέσιμες τις βλέπω.Την πρώτη προτιμώ.

η διαθεσιμοτητα δεν εχει να κανει με το τι βλεπεις στο site,αλλα με το τι υπαρχει στην αποθηκη

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στο e-shop όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο στην αποθήκη αναγράφει εκεί που βρίσκεται η τιμή μη διαθέσιμο.Από την στιγμή που έχει την τιμή σημαίνει οτι μπορείς να το αγοράσεις.Τώρα τί παίζεται και δεν υπάρχει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις έφτασε στα χέρια μου η Samsung 206 BW. Η άποψη μου για την εν λόγο οθόνη είναι: Φοβερό ντιζάιν και όσο για τις επιδώσεις της μου φαίνονται άψογες. Ο αδελφός μου έχει την LG 204WT. Συγκρίνοντας τις δύο αυτές, η Samsung υπερτερεί σημαντικά σε εμφάνιση. Σε επιδόσεις ίσως μια σκάλα πιο πάνω η Samsung, ενώ σε γωνίες θέασης μια σκάλα πιο κάτω (η Samsung). Η Samsung έχει καλύτερο μενού και ρυθμίσεις. Η LG έχει άπαιχτο service και εξυπηρέτηση, ενώ για την Samsung δεν γνωρίζω και ελπίζω να μην χρειαστεί να μάθω :). Τέλος, ούτε ένα καμένο ή κολλημένο πίξελ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Μόλις έφτασε στα χέρια μου η Samsung 206 BW. Η άποψη μου για την εν λόγο οθόνη είναι: Φοβερό ντιζάιν και όσο για τις επιδώσεις της μου φαίνονται άψογες. Ο αδελφός μου έχει την LG 204WT. Συγκρίνοντας τις δύο αυτές, η Samsung υπερτερεί σημαντικά σε εμφάνιση. Σε επιδόσεις ίσως μια σκάλα πιο πάνω η Samsung, ενώ σε γωνίες θέασης μια σκάλα πιο κάτω (η Samsung). Η Samsung έχει καλύτερο μενού και ρυθμίσεις. Η LG έχει άπαιχτο service και εξυπηρέτηση, ενώ για την Samsung δεν γνωρίζω και ελπίζω να μην χρειαστεί να μάθω :). Τέλος, ούτε ένα καμένο ή κολλημένο πίξελ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

έχω την αντίστοιχη σε 19"....άψογη!

ούτε ένα καμμένο πίξελ, τρομερό design και πολύ καλή απόδοση.

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ καλημερα και καλως σας βρηκα.

ενδιαφέρομαι για οθόνη 19' και θα ήθελα να μου προτεινεται μια λύση.δεν έχω πολλές απαιτησεις να φανταστείτε έχω μια viewsonic 17' e70f και είμαι μια χαρά άπλα σκέφτομαι να αναβαθμιστώ λίγο.παιζω παιχνίδια λίγα απλά θα ήθελα κάτι καλύτερο

σας παρακαλώ για μεγαλύτερη βοήθεια και κανένα link να ξέρω τι παιζεται

δεν θελω wide:mrgreen::) :)

Δημοσ.
ΠΑΙΔΙΑ καλημερα και καλως σας βρηκα.

ενδιαφέρομαι για οθόνη 19' και θα ήθελα να μου προτεινεται μια λύση.δεν έχω πολλές απαιτησεις να φανταστείτε έχω μια viewsonic 17' e70f και είμαι μια χαρά άπλα σκέφτομαι να αναβαθμιστώ λίγο.παιζω παιχνίδια λίγα απλά θα ήθελα κάτι καλύτερο

σας παρακαλώ για μεγαλύτερη βοήθεια και κανένα link να ξέρω τι παιζεται

δεν θελω wide:mrgreen::) :)

Πες μας πρώτα πόσα χρήματα διαθέτεις.. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...