Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης 19" TFT

Hawk- { @Marshall@ }

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάτσε γιατί μπερδεύτικα...Απ' ότι είδα,ναι ειναι 19αρα αλλά πού κολλάει αυτο?:confused:

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!Επειδή μέσα στην εβδομάδα θα πάρω καινούργιο pc με κύριο σκοπό να παίζω άνετα όλα τα καινούργια-απαιτητικά παιχνίδια' date='πιστεύετε πως θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με την εν λόγω οθόνη?(LG 19'' L194WT-SF)

Ή θα ήταν καλύτερα να πάρω μία από αυτές?

LG 20'' L204WT-SF SILVER

LG 20'' L204WT-BF BLACK

Και αν ναι,ποιά από τις 2?[/quote']

Οκ Τώρα είδα.. Sorry.. Σε wide καλά είναι από 20αρα και πάνω διότι είναι κοντές( άποψή μου..) τώρα αν είναι μαύρο ή ασημή το χρώμα, αυτά είναι γούστα.

Δημοσ.
Πιστεύω πως η L1919S-SF είναι καλύτερη και φθηνότερη. Αλλά ας πούνε την γνώμη τους οι πιο ειδικοί. :wink:

Ή μάλλον εδώ :mrgreen:

Ναι μονο που η BenQ εχει εισοδο DVI και MVA πανελ....

οποτε γιατι να ειναι καλυτερη η LG που λες??

Δημοσ.

Φίλε μου kakofonixx για να σου πω την αλήθεια δεν πρόσεξα αυτά που λες. Όμως η LG από όσο ξέρω έχει άψογο σέρβις και εγγύηση 3 χρόνια Zero Pixel On-Site μέχρι 19''. Για τις BenQ δεν ξέρω πολλά και γενικά εγώ δεν θα αγόραζα οθόνη αυτής της εταιρίας. Αλλά καλύτερα να συμβουλευτής κανέναν πιο ειδικό… Ο λόγος στους ειδικούς… ;)

Δημοσ.
Τελικά τι αγοράσατε παίδες;;;

Τελικα ειδα μερικες BenQ απο κοντα και δε μου γεμισαν το ματι...

Νομιζω οτι οσες ειδα ειχαν ενα ελαφρυ τρεμοπαιγμα (και τις ειδα σε συγκριση με αλλες μαρκες)

Anyway πηρα και εγω μια L1919S λογω 0 pixel εγγυηση και μιας και βαριομουν να το ψαξω παραπανω! :D

Δημοσ.

Για βοηθήστε και εδώ ρε παιδιά... Προσπαθώ να αποφασίσω ανάμεσα στις εξής:

Samsung 940BW

LG L1953S-SF

H LG έχει το πλεονέκτημα του zero pixel και της τιμής, αλλά δεν παύει να είναι ένα κλασικό TN panel monitor. Τίποτα το εξαιρετικό από απόδοση.

Η Samsung από την άλλη έχει πολύ καλά review μέχρι τώρα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ίσως έχω πρόβλημα με την ανάλυση μιας και η κάρτα μου είναι λίιιιιγο αργή (X1300).

Έχει κανείς εμπειρία? Έχει να προτείνει κάτι άλλο σε αυτό το εύρος τιμής???

Δημοσ.
[...] Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ίσως έχω πρόβλημα με την ανάλυση μιας και η κάρτα μου είναι λίιιιιγο αργή (X1300).

[...]

Το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις θα είναι αν θες να παίξεις (σύγχρονα) 3d παιχνίδια στη native ανάλυση της οθόνης.

Δημοσ.

χαλαρα η lg...........

edit: εχω ακουσει αρκετα καλα λογια για την συγκεκριμενη (παντα για την κατηγορια της βεβαια) , και φυσικα αψογη εγγυηση οn site 3ετης......and last but not least 0 pixel εγγυση!........

Δημοσ.

εγώ πήρα αυτήν http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=916455 χθές αλλά δεν είχε το το καλώδιο dvi-d στό προσπέκτ μέσα το έχει τώρα θα πάω από εκεί.........γενικά πολύ καλή για τα λεφτάτης αλλά και με την άλλη που έχω την sony 17'' δέν μπορώ να καταλ?βω τις διαφορές που γράφουν τα διάφορα περιοδικά!

Δημοσ.
εγώ πήρα αυτήν http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=892&product=916455 χθές αλλά δεν είχε το το καλώδιο dvi-d στό προσπέκτ μέσα το έχει τώρα θα πάω από εκεί.........γενικά πολύ καλή για τα λεφτάτης αλλά και με την άλλη που έχω την sony 17'' δέν μπορώ να καταλ?βω τις διαφορές που γράφουν τα διάφορα περιοδικά!

ειναι και θεμα brandname ξερεις....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...