PATRINOS06 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Γενικα μπορει να αλλαξει η εγγυηση αναλογα το μαγαζι απ'οπου θα την αγορασω; Ο Χ Ι , Μ Ε Τ Ι Π Ο Τ Α
antonl Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Ο Χ Ι , Μ Ε Τ Ι Π Ο Τ Α Και για τις παραεισαγωγές ισχύει αυτό; edit: Πχ σε περίπτωση που η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία δίνει μια ευνοϊκότερη εγγύηση από την εργοστασιακή.
PATRINOS06 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 στις παραεισαγωγες δεν ισχυει τπτ,οτι θελει ο καθενας κανει και μπορει να βρεις και τον μπελα σου δεν εχω δει καπου η ελληνικη αντιπροσωπεια να δινει διαφορετικη εγγυηση απ'την ευρωπαικη αν ομως μιλαμε για διαφορες μεταξυ ελληνικης/αμερικανικης παιζει να υπαρχει διαφορα.
vasoula78 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 πως βρισκω αν η οθονη υποστηριζει HDCP σήμερα αγορασα την LG194WT-SF και μου εβγαλε οδηγο για ρυθμισεις n-vidia και δεν ηξερα να πω ναι η οχι για HDCP
stratigos_geo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Μόλις παράγγειλα την Samsung 206WB από Pixmania. http://www.pixmania.com/gr/gr/530175...06bw-2-ms.html Πιστεύω πως για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. Την φέρνει από τις 28/02/07. Πείτε μου γνώμες μήπως και ακυρώσω την παραγγελία. Επίσης, αξίζει να την πάρω από Pixmania (από πλευράς εγγυήσεων);
stratigos_geo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δοκιμάστε αυτό http://www.pixmania.com/gr/gr/530175/art/samsung/ieuic-tft-206bw-2-ms.html
prantzos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 mas douleuoun... foberh timh. EGw proswpika den exw 3anadei toso xamhlo xrono apokrishs kai toso hyhlh fwteinothta!! Mono stis LG exw dei 2000:1. Exeis kanei thn kaluterh epilogh. Twra gia thn marka Samsung, den 3erw, as milhsei kapoios allos.
PATRINOS06 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 ειναι μια σκαλα πανω απ'τις LG οι Samsung
lina_granger Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ουδέν κακό αμιγές καλού τελικά... η δική μου ιστορία είναι η εξής: Έχοντας μια crt ViewSonic 17" για δυο χρόνια, αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα και να αλλάξω σε TFT, για μεγάλυτερη ποιότητα και το σημαντικότερο για μένα.. εξοικονόμηση χώρου. Έψαξα να βρω κάτι οικονομικό στο plaisio.gr και κατέληξα στην L1752S-SF με 168? με αγορά on-line. Με ενημέρωσαν όμως πως υπάρχει πρόβλημα στην παραγγελία και θα έπρεπε να περιμένω... το λέω στον μπαμπά μου ο οποίος τσατίζεται (σύμφωνα με αυτόν, δεν θα έπρεπε να μου πουν αρχικά πως σε μια μέρα θα την έχω ενώ ξέραν πως δεν υπάρχει διαθέσιμη), παίρνει τηλέφωνο και ακυρώνει την παραγγελία. Μετά βλέπω πως στο e-shop, με 20 ? διαφορά στο σύνολο της παραγγελίας μπορώ να πάρω την LG 19'' LCD L1919S-SF και αντί για 1 GB flash drive της Κingston, 2 GB. Οπότε και το πρώτο ευχάριστο sock... ούτε καν θα μπω στον κόπο να ξαναψάξω στο πλαίσιο... το e-shop συμφέρει περισσότερο. Έλα όμως που σήμερα που πήρα τηλέφωνο στο e-shop μου είπαν κι αυτοί πως δεν ειχαν την οθόνη, πως ο προμηθευτής τους κρέμασε κλπ κλπ... αναλαμβάνει και πάλι ο μπαμπάς μου, οπότε και του είπε το παιδί εκεί... κοιτάξτε, αν θέλετε με καμιά δεκαριά ευρώ διαφορά σας στέλνουμε μια οθόνη που υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμη. Μας λέει το μοντέλο (LG 19'' L194WT-SF) για να το δούμε on-line, τη βλέπω εγώ ότι είναι και wide, αρχίζει και μου καλοαρέσει η ιδέα πως θα βλέπω πιο άνετα ταινίες στο δωμάτιο μου, οπότε και του λέμε... OK, στείλε μας αυτήν. Θα σταλθεί σήμερα το βράδυ από την Αθήνα, οπότε λογικά το αργότερο μεθαύριο θα την έχω (Θεσσαλονίκη). Και βλέπω τώρα τα σχόλια για την... παντελώς τυχαία αποκτηθείσα οθόνη μου, και δε φαντάζεστε πόσο χαίρομαι. Μια οθόνη έτσι στο άσχετο ήτανε να πάρω, και ξαφνικά βρέθηκα να παίρνω μια που φαίνεται πως είναι και πολύ καλή! Για 217? πάντως και για άνθρωπο που ήταν αρχικά να πάρει 17" και που δε νοιάζεται καθόλου για παιχνίδια.. νομίζω πως στάθηκα τυχερή. Εσείς τι λέτε;
dimokritos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Εσείς τι λέτε; προφανώς είναι ρητορικό το ερώτημά σου. καλορίζικη, να την χαίρεσαι.8)
stratigos_geo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Καλορίζικη…. Άντε και στα δικά μου που την περιμένω πως και πως..
Jero Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα σε όλη την παρέα!Επειδή μέσα στην εβδομάδα θα πάρω καινούργιο pc με κύριο σκοπό να παίζω άνετα όλα τα καινούργια-απαιτητικά παιχνίδια,πιστεύετε πως θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με την εν λόγω οθόνη?(LG 19'' L194WT-SF) Ή θα ήταν καλύτερα να πάρω μία από αυτές? LG 20'' L204WT-SF SILVER LG 20'' L204WT-BF BLACK Και αν ναι,ποιά από τις 2?
kakofonixx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Καλησπερα μια ερωτηση και απο μενα... Τι γνωμη εχετε για αυτην την οθονη?? http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=54358 Γενικα οι BenQ ειναι καλες?
stratigos_geo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Τι γνωμη εχετε για αυτην την οθονη??http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=54358 Πιστεύω πως η L1919S-SF είναι καλύτερη και φθηνότερη. Αλλά ας πούνε την γνώμη τους οι πιο ειδικοί. :wink: Ή μάλλον εδώ
Jero Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δυστυχώς λέει πως το εν λόγω μοντέλο εξαντλήθηκε.Ωστόσο από ποιά άποψη η 19αρα είναι καλύτερη από την 20αρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.