Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης 19" TFT

Hawk- { @Marshall@ }

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν κατάλαβα...βεβαια με τοσες ταινίες και σειρές μέσω ιντερνετ γιατι να μην γίνεται η θέαση τους στη οθόνη του pc?

τι ακριβως ρωτας στα τελευταια 2 ποστ σου γιατι δεν εχω καταλαβει γρι...

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τι ακριβως ρωτας στα τελευταια 2 ποστ σου γιατι δεν εχω καταλαβει γρι...

Εν ολίγοις εννοεί πως οι 19" ίσως είναι υπερβολικές (lucky guess :) ). Ψιλοδιαφωνώ μιας και πριν 3 μήνες πήρα μια 19άρα και το μετάνοιωσα, θα προτιμούσα μια 21+ :(.

Δημοσ.

εχω την 19άρα Samsung wide.

στην αρχή θέλει προσαρμογή η wide. Τώρα πλέον δεν μπορώ τις άλλες οθόνες.

Μέχρι στιγμής δεν έχω ούτε ένα καμμένο pixel.

:mrgreen:

Δημοσ.

LG 19'' LCD L1919S-SF SILVER

LG 19'' LCD L1919S-SF/IM SILVER (ποια η διαφορά απο τη προηγούμενη??)

LG 19'' LCD L1952S-SF SILVER

τελικά εμφανίζονται ή όχι?διαθετω κοντά στα 200ευρω.

Δημοσ.
L194 Wt Me Kleista Matia 1 Bdomada Thn Exw Kai Exw Pa8ei Plaka (gia 250e O8onh) Kai Eggyhsh Sto Xwro Sou.....

L194wt Makran Kalyterh Gia Ta Lefta Ths.mhn To Skeftesai Kan

+1. την έχω εδώ κι ένα μήνα και είναι απίστευτη.

@fysikos: αλλά αν μπορείς να διαθέσεις ακόμα 70 ευρώ θα σου πρότυνα να πάρεις την L204wt (LG 20άρα wide).

Δημοσ.

Μια ερωτηση για τις αναλυσεις. Η native αναλυση για την 20,1'' που σκεφτομαι να παρω ειναι 1680x1050. η ερωτηση ειναι αν κατεβασω την αναλυση πχ στα παιχνιδια θα εχω προβλημα με την εικονας(να φαινεται τρανηγμενη και τετοια);

Αυριο θα κανω και μια βολτα απο καταστηματα να κανω και συγκρισεις απο κοντα..

Η LG δεν δινει zero dead pixel στις 20αρες(ποσο δινει αληθεια; ),η samsung;

Δημοσ.

h Lg dinei 10 pixels stis 20''. Kata th gnwmh mou den a3izei to risko. Fantazesai na sou xalasoun 9 pixels dipla dipla??

Erunildo ta perrisotera paixnidia blepoun ti analush exeis (wide h oxi) kai prattoun analogws, etsi de 8a exeis 'tanhmenh' eikona. Oso gia to uyos pou les... ti ennoeis mikro? einai apla wide h o8onh. An 8es megalo uyos gia kapoio logo h pairneis 4:3 o8onh h pairneis pio polles intses se wide. Genika an 8es na blepeis tainies video ktl pairneis wide.An de s endiaferoun auta tote pairneis 4:3.

Egw pantws exw parei thn LG 19'' wide kai eimai upereuxaristhmenos! Einai arketa megalh gia na blepw tis tainies mou kai exei kai zero pixel egguhsh!

Δημοσ.

Βασικα για την αναλυση περισσοτερο σκεφτομουν την καρτα γραφικων,αν θα χρειαζεται να παιζει στα 1680χ1050. Δεν εχω και κανενα τερας(7600GT),γι'αυτο θα χρειαστει να ριξω την αναλυση..

Για τα dead pixel,προτιμω να μην θυσιασω μεγαλυτερη οθονη για το, "μηπως" εχω καμενο pixel. τωρα αν εχω 9 στην σειρα χαλασμενα,ε ενταξει θα παω να φουνταρω.. :Ρ

thanks

Δημοσ.

kala den einai kai tragika megaluterh h 20'' apo thn 19''. Mesa se mia intsa xaneis zero pixel egguhsh. Gia mena einai polu. Den m aresei na fountarw sunexws hardware pou xalaei...Apo thn allh den xreiazomoun uyhlh analush (1680x1050). Gia tainies thn h8ela thn o8onh kai na blepw to desktop apo makria-me 1680 auto DEN ginetai ara 8a mou htan axrhsth :P.

Oso gia to an mporei na shkwsei thn analush h karta grafikwn... ennoeitai kai mporei.Exw auth thn analush sto laptop mou me x700 128 kai den xei kanena problhma

Δημοσ.
Oso gia to an mporei na shkwsei thn analush h karta grafikwn... ennoeitai kai mporei.Exw auth thn analush sto laptop mou me x700 128 kai den xei kanena problhma

βασικά πιστεύω ότι ο Erunildo εννοεί ότι δεν θα μπορεί να παίξει παιχνίδια στην native ανάλυση της οθόνης. αυτό εν μέροι είναι σωστό, δεν θα σηκώνει η 7600GT ανάλυση 1440x900 αλλά θα μπορείς να παίξεις σε 1280x768 χωρίς πρόβλημα. εγώ έτσι παίζω οσα παιχνιδια δεν τραβάνε μεγαλύτερη ανάλυση κια δεν έχω πρόβλημα. το μόνο ας πούμε πρόβλημα που υπάρχει είναι με τα παιχνίδια που δεν υποστοιρίζουν wide αναλύσεις, αυτά θα σου φανουν λίγο περίεργα στην αρχή, αν και αυτό θα αλλάξει σύντομα αν σκεφτείς ότι, συμφωνα με μια έρευνα που έγινε για το 4 τρίμηνο του 2006, οι wide οθόνες που πουλήθηκαν παγκοσμίως ήταν το 51% του συνόλου των οθονών

Δημοσ.

Yeap για τα παιχνιδια εννοούσα.. Τεσπα αποφασισα την Samsung 205BW. Θα προτιμησω την μια ιντσα παραπανω,αντι για την εγγυηση. Θα δειξει :)

Εχει κανεις καποιο link για την εγγυηση που δινει η samsung;βρηκα ενα αλλα μαλλον ειναι παλιο.. Γενικα μπορει να αλλαξει η εγγυηση αναλογα το μαγαζι απ'οπου θα την αγορασω;

Εδω δινει την εγγυηση για ολα τα μοντελα εκτος απο τις 20αρες. Γγρρ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...