Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης 19" TFT

Hawk- { @Marshall@ }

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

20/11/2006

(μηπως θελεις και φωτο της να παθεις την πλακα σου??????:):):))

μιλαω παντα για την L194WT-ΒF...για μενα,το ειπα και πιο πανω παρ΄την με κλειστα ματια

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πήγα σήμερα το πρωί στο πλάισιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δεν είχε ούτε την 194, ούτε τη 204... :(

Ο πωλητής μου είπε οτι έχουν τρελή ζήτηση και τα λίγα κομμάτια που έρχονται φεύγουν αμέσως. Περιμένουν τώρα λέει λίγες μέρες την αντιπροσωπεία

Δημοσ.

Τελικά σήμερα το πρωί παρήγγειλα τελικά την LG 19'' L194WT-SF WIDE SILVER από το e-shop, το οποίο την έχει διαθέσιμη!! :D θα σας ενημερώσω για την άποψη μου όταν την παραλάβω αύριο μεθαύριο ;)

Δημοσ.

kai gw proteinw widescreen tin opoia agorasa edw kai mia evdomada... gia tainies kai paixnidia einai teleia.. Stis efarmoges den xaneis tpt.. Ta travaei ola kai ta ftiaxnei moni tis.

Δημοσ.

με απλα λογια και χωρις κανεναν τεχνικο ορο wide ειναι οι οθονες οι οποιες δεν ειναι τετραγωνες,αλλα ορθογωνιες (!!) μακροστενες με αλλα λογια (!!) ειναι η νεα μοδα...

πιο "επιστημονικα" η διαφορα μιας οθονης wide απο μιας,ιδιων ιντσων,"κανονικη" ειναι οτι η αναλογια της εικονας ειναι 4:3 στην "κανονικη" και 16:10 στην wide.για να δεις ταινια η wide ειναι η καλυτερη επιλογη μιας και το φορμα των (περισσοτερων) ταινιων ειναι το 16:10,αυτο δηλ που βλεπουμε και στο σινεμα

(στο σινεμα στην πραγματικοτητα βλεπουμε 16:9)

Δημοσ.

ειναι μαγεια να παιζεις CS σε wide,και δεν ειμαι και gamer,γι'αυτο το θεμα ας μιλησει καποιος που ασχολειται με games.

η L1970HQ-BF δεν είναι wide

η L194WT-ΒF έχει μικρότερο κόκκο

u choose

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...