rolodex Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Βοήθεια χιστιανοί! adsl 768 από forhnet με router crypto F320 συνδεδεμένο με USB. Το πρόβλημα είναι ότι το pc με τον router είναι συνδεδεμένο LAN με άλλο ένα pc. Γιατί είναι πρόβλημα;; επειδή το adsl τρέχει μόνο αν κάνω disable το Lan... Σαν να μου λέει το ρημάδι δεν μπορείς να τα έχεις όλα βρε κουτό, διάλεξε adsl ή LanΒοήθεια Χριαστιανοί...:-x :-x
thinker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Εχω το ιδιο modem με συνδεση forthnet αλλα δεν εχω το ιδιο προβλημα. Εχω το modem στο φορητο αλλα οταν βαζω το καλωδιο του εσωτερικου δικτυου στο σταθερο εχω κανονικα LAN. Και τα αρχεια φαινονται και internet μοιραζεται. Ισως φταιει καμια ρυθμιση σου...
takistmr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Για να αποφύγεις όλα αυτά τα προβλήματα, θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα switch-άκι με 15-20 ευρώ και να στήσεις όλο το network over ethernet. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα και τα pc θα έχουν internet και intranet.
rolodex Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 το switch-άκι είναι μια λύση, αλλά σίγουρα υπάρχει λύση με τις ρυθμίσεις
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 oso xero den exei rithmiseis gia auto.apo default eprep na pezoun kai ta 2.tora bebea kai ego ime iper toy switch afou kanei 15 euro.
dimitris74 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 τρεξε network wizard και κανε το pc που εχει το modem σαν τον υπολογιστή που μπαινει στο ιντερνετ και οι αλλοι μπαινουν μεσα απο αυτό. μετα το ιδο wizard στο αλλο Pc και πες οτι μπαινει απο την κοινοχρηστη συνδεση. τσεκαρε στο pc με το Modem οτι η συνδεση ειναι κοινοχρηστη απο τις ιδιοτητες δικτύου
rolodex Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 δεν με ενδιαφέρει να μοιράζονται το internet μου αρκεί το p/c που έχει το router να βλέπει lan το άλλο αλλά να δουλεύει και το adsl
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 ENA SWitch .pantos den eprepe na sto kanei auto.an kaneis to anapodo .diladi usb sto allo pc kai ethernet sto allo pc.
rolodex Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 usb sto allo pc kai ethernet sto allo pc. τι ακριβώς εννοείς; τα 2 p/c είναι μεταξύ τους με ethernet και το router στο 1 από τα δύο με usb... Sorry μπορεί να τα λες καλά εσύ αλλά να μη φθάνουν οι γνώσεις οι δικές μου, εξήγησε μου σε παρακαλώ
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 dokimase auto.sto ena pc pou exei usb to modem dose karfota ip 10.0.0.3 subnet 255.255.255.0 kai gateway 10.0.0.2 stin karta diktiou tou dose 10.0.0.4 subnet 255.255.255.0 kai gateway tipota.sto allo pc ip 10.0.0.6 subnet 255.255.255.0 kai tiptoe allo.
dimitris74 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 to exoume zalisei to thema me to usb modem den kaleis esi kathe fora pou thes na mpeis sto internet? an nai prepei na trekseis network wizard sto pc pou to exeis kai na diloseis oti to pc ayto sindeetai meso tis sigekrimenis sindesis sto internet kai ola ta ypoloipa pc mpainoun meso aytou tou pc sto internet. pas sto allo kai les oti to pc ayto mpainei sto internet apo mia koinoxristi sindesi se kapoio allo pc diladi se ayto pou exeis to usb modem. kaneis restart kai ta dio kai paizoun.
rolodex Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 παιδιά με σκλαβώσατε θα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.