Alexis407 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 re pedia thelo na pekso football manager 2007 me ena filo stin thesalonikh meso internet ginete??????kano portforword alla tipota!!!!!! kserei kaneis na me voithisei?????? prepei na po oti to game den eine gnisio!!!!!!!!! help!!!!!!!!!!!! sorry gia ta greekl... viazome giati douleyo!!!!!!!!!
Σκύμνος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Προσπάθησε μέσω του hamachi αν μπορείς να κάνεις κάτι...
Melinbonian Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Και χωρις Hamachi γίνεται.Kάπου στα options εχει κάποια επιλογή act as a server,ή κάτι τέτοιο.Τίκαρέ το,αν θα κάνεις εσύ game.Μετά,δώσε την ip σου στο φίλο σου για να κανει join και δοκίμασε.
Σκύμνος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Και χωρις Hamachi γίνεται.Kάπου στα options εχει κάποια επιλογή act as a server,ή κάτι τέτοιο.Τίκαρέ το,αν θα κάνεις εσύ game.Μετά,δώσε την ip σου στο φίλο σου για να κανει join και δοκίμασε. Ο φίλος επάνω είπε ότι δεν έχει γνήσιο το fm. Είσαι σίγουρος ότι γίνεται χωρίς το hamachi;
tom-f Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Εχει δίκιο ο παραπάνω φίλος μπορείς να παίξεις χωρις hamachi.Πρεπει να πας στα options και στο network να τσεκάρεις το run as server.Δημιουργησε καινούριο παιχνίδι κανονικά στέιλε στον άλλο την ip σου και θα παίξετε.Προσοχή στα firewall.Αν έχει το router σου πρέπει να ανοίξεις ports και εσύ και ο φίλος σου.Έχω δοκιμασει να παίξω μέσω dsl συνδεθηκα με τον άλλο οπως σου είπα παραπάνω αλλά η ταχύτητα δεν ήταν καλή και έτσι το παρατήσαμε.Και οι 2 δεν είχαμε το game original ισως αυτό να έπαιξε το ρόλο του.Αν μπορεσετε να παίξετε και έχει καλες ταχύτητες ρίξε κανένα post.
zoocra7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάντως παίζω με 768 κανονικά με άλλους 3 φίλους μου.Ο ένας πρέπει να πατήσει στα options run as server και οι υπόλοιποι join network game πληκτρολογώντας την ip που θα τους δώσει ο server!!!!!(κόπια του αυθεντικου εννοεις έτσι? μην σου κανουν κανα ban.....)
jimyg10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Και γω παίζω με 768 "κανονικά".. Βέβαια το κανονικά ειναι μόνο για αυτον που κάνει τον server.. για τους υπόλοιπους αργει λίγο.. Για το πως να παίξεις εχουν δίκαιο οι Melinbonian κ οι tom-f...
tom-f Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Ναι αυτός που κάνει το Server ειναι μια χαρά.Ο άλλος κάνει κλικ π.χ. να δεί τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη και περιμενει λιγα δευτερόλεπτα.Αυτό είναι λιγακι εκνευρηστικό.Ζοοcra7 το έχετε όλοι αυθεντικό το παιχνίδι?Παραπάνω κόπια του αυθεντικου εννοώ φυσικά.
ciricaki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 έχω να κάνω μια ερώτηση. θελω να παίξω με κατι φιλους μεσω internet. αυτοι μεσω Internet cafe οπου εχουν την αρχικη εκδοση 7.0.0 ενω εγω εχω την εκδοση 7.0.1. γινεται ή οχι; ξερει κανεις;
zoocra7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δεν γίνεται πρέπει να χουν ή όλα το πατς ή κανένα.
Melinbonian Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δε χρειάζεται και οι 2 να κανετε portforward.Μόνο ο server.Όσο για τη ταχύτητα ,ίσως δεν ειναι αργό λόγω ιντερνετ.Εμένα ο κολλητός μου εκανε 10 ωρες scouting και μου έλεγε αρλούμπες,και τώρα μετά από τόσες ώρες αναμονής για να φτιάξει τη κω@@ομάδα του,τώρα που τελίωσε η μεταγραφική περίοδος,μου λέει βαριέται!!!Γι'αυτό,αμα ειναι ,νομίζω έχει αυτός που ειναι server την επιλογή continue αμα θέλει χωρίς τη συγκατάθεση των άλλων παιχτών.Χεχε!!!
Alexis407 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ego exo portforword k exo epileksei to run as server!!!!! alla exei kanei k o filos mou portforword xoris na exei epileksei to run as server!!! to thema eine oti ksekinao k ftiaxno kenourio pexnidi k o filos mou den mporei na sindethei me emena!!!!!!!!!!!!!den me vriskei!!!!!!!!
Melinbonian Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Εισαι σιγουρος ότι του δινεις τη σωστή ΙΡ?Μπες portforward,η ΙΡ που σου βγάζει στη 1η σελίδα,αυτή θα δώσεις στο φίλο σου.Όταν πσάχνει να σε βρει και δε σε βρίσκει,τον πετάει έξω?Η απλά δε σε βρίσκει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.