GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Καλησπερα και καλη χρονια . Ρε παιδια ο ΙΕ 7 δεν εχει βγει ακομα Ελληνικος ? δεν μπορω να τον βρω πουθενα για D/L . Εχει κανεις καμμια ιδεα για ποτε θα κυκλοφορησει αν δεν εχει ηδη βγει ?
christos1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Φίλε μου έχει βγει εδώ και αρκετό καιρό. Πήγαινε στο παρακάτω Link για να τον κατεβάσεις άμα θέλεις. Internet Explorer 7
Vagos_46 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 επειδη δεν θελω να βγαλω τον αγγλικο i.e και να εγκαταστησω τον ελληνικο μπορω να αλλαξω τη γλωσσα μονο?
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 απο εκει τον κατεβασα αλλα κατεβηκε ο Αγγλικος δεν ειναι ο Ελληνικος
filtrohouana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 christos1 αυτό που λες είναι ο Αγγλικός explorer
dimitris2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 distixws den exei vgei i elliniki ekdosi akoma
smilefreeware Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Εχει παρατηρήσει κανείς ασυμβατότητες με τον 7 ? Να περιμένω λιγάκι ακόμη ή είναι όλα καλά ?
blueviper Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 distixws den exei vgei i elliniki ekdosi akoma Ευτυχώς να λες...ίσως έτσι γλυτώσουν ορισμένοι από τα bugs που κι αυτός έχει αρχίσει να εμφανίζει, επιλέγοντας κάποιον εναλλακτικό browser.
Vagos_46 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Εχει παρατηρήσει κανείς ασυμβατότητες με τον 7 ?Να περιμένω λιγάκι ακόμη ή είναι όλα καλά ? μια χαρα ειναι ο 7 αλλα κατα την αποψη μου ειναι πολυ αργος!
dimitris2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 asimvatotites me alla programata den exw dei.alla to mono parapono mou einai oti otan paw na katevasw kati prepei na patisw 3-4 fores to save gia na mou dwsei tin epilogi gia to pou na to apothikeusw
GaGaS_Thess Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 παρεπιπτωντος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κυκλοφορησε ο ΙΕ7 ο Ελληνικος . Μολις τον κατεβασα
www_simos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Τον κατέβασα και εγώ (τον ελληνικό) και τον δοκίμασα σε 2 διαφορετικά pc και είδα διαφορετικά αποτελέσματα. Στο βασικό μου pc στημένο εδώ και 1,5 χρόνο σταθερότατο με win XP sp2 και ενημερωμένο με όλα τα updates μέχρι σήμερα αντιμετώπισα πολλά προβλήματα. Εκανε crash ακόμα και σχεδόν από την αρχική σελίδα που επιδεικνύει τα tablets αλλά και σε διάφορα site που τον έκανα βόλτα. Σε ένα δεύτερο pc που πρόσφατα έστησα σαν δεύτερο (με second hand parts) και φοράει τα ίδια windows και τις ίδιες επίσης ενημερώσεις δεν έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής κάποιο πρόβλημα. Επειδή δεν ξαναείχα προβλήματα τύπου crash με άλλο πρόγραμμα θα τον χαρακτήριζα για την ώρα "ασταθή", με την έννοια ότι μπορεί να σου κάτσει και να πάνε όλα καλά αλλά μπορεί και να μην σε θέλει καθόλου. Με λίγα λόγια θα περιμένω από την microsoft να το ψάξει λίγο ακόμα το πράγμα και οπωσδήποτε θα κρατάω μια πισινή χρησιμοποιώντας την "επαναφορά συστήματος" just in case...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.