bebakos11 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Eχω μια απορια,οταν βαζω στο dvd drive οποιοδηποτε cd ή dvd μου κολλαει ο υπολογιστης και πρεπει να τον κανω reset.γατι το κανει αυτο?ειμαι ο μοναδικος user και ειμαι administrator.
kanenas_allos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 μήπως το cd είναι γρατζουνισμένο και το pc αργεί πολύ προσπαθώντας να το διαβάσει; Συμβαίνει και αυτό.
PaniC_GR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 hm...gia check tis kalidotainies tou drive vgaltes k xanavaltes dokimase tpt alles...eixa k egw ena paromio problem se ena pio pallio pc alla den kolage telios pagome gia ligo k xanaerxotan sta isa...
Pink_Panther Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 An to vgaleis to CD sinexizei na einai kolimeno to pc? Ti kanei? Episis otan to bazeis to akous na spinarei san trello?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 μήπως το cd είναι γρατζουνισμένο και το pc αργεί πολύ προσπαθώντας να το διαβάσει; Συμβαίνει και αυτό. +1, mono ton titlo eida k to mialo m pige me tin mia se afto. Parapera dn m exei tixei ... dn kserw apo "Kalidotainies" klp ... alla apla 8elw na s ipen8imisw -ipo8etontas oti to DvD sou einai kapws palio- oti anti na mpeneis ston kopo na to anigeis k na anxwnese ... mporeis na agoraseis ena new ... dn einai ka8olou akriva ... :arrow: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.330556 An douleveis k exeis portofoli einai midamino eksodo. Afta!:razz:
anti Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 1. Δοκιμασε καθαρισμο του drive με ειδικο cd, 2. Firmware update 3. Αγορασε καινουριο drive, ειναι πλεον παμφθηνα
Kyro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Hellooooo μα το λες και μόνος σου κολάει επειδή βάζεις το CD (καλό είναι να κάνουμε και λίγο πλάκα που και που) Ίσως έχουν πρόβλημα και τα windows και το drive να είναι ok. Βάλε ένα bootable CD/DVD μέσα και άστο να bootάρει (δεν υπήρχε μια τέτοια μάρκα με... κρασί???) πχ το cd των XP. Αν φορτώσει κανονικά την εγκατάσταση των XP τότε δεν έχει πρόβλημα το drive αλλά τα windows
theoritikos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μήπως έχεις κάποιο virtual cd/dvd drive? Το έπαθα και εγω αυτό επειδή είχα virtual cd drive απο το alcohol. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει για ποιο λόγο το κάνει αυτό.
bebakos11 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 To pc ειναι καινουριο,το drive εχει δουλεψει ελαχιστα κaι με το cd των xp δουλευει κανονικα.αρα φταινε τα win ή το alcohol οπως ειπε και ο φιλος,οποτε τι κανουμε?
antonl Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 To pc ειναι καινουριο,το drive εχει δουλεψει ελαχιστα κaι με το cd των xp δουλευει κανονικα.αρα φταινε τα win ή το alcohol οπως ειπε και ο φιλος,οποτε τι κανουμε? Απεγκατάσταση του Alcohol για αρχή.
theoritikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 To pc ειναι καινουριο,το drive εχει δουλεψει ελαχιστα κaι με το cd των xp δουλευει κανονικα.αρα φταινε τα win ή το alcohol οπως ειπε και ο φιλος,οποτε τι κανουμε? Θα αφαιρέσεις το virtual drive απο το alcohol και είσαι οκ. Όταν το χρειαστείς ξανά, θα το επαναφέρεις.
nikostaha Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 loipon akoste ti mou eixe sumbei mia fora s ena pc douleue me windows xp home kai parousiastike to idio provlima dokimasa ta panta kai telika kateliksa sto teleuta kai pleon pio apotelesmatikh lush format apotelesma ta idia kai tora akrivos pos mou htrhe den thimame ksanaekana format kai evala to professional mia xara to drive.... a kai allo prin ftaseis ekei mipos exeis kanena zone alarm pou plokarei me to paramikro ta panta??? na grapseis cd dokimases???
bebakos11 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Γραφω κανονικα cd με το nero,το zone alarm δεν μου εχει καμια ενδειξη οτι οτι το μπλοκαρει .μπερδευτηκα και ειδα οτι τελικα δεν εχει alcohol πανω το pc.αρα ?
S2Katana Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Και εγω το εχω καμια φορα αυτο με τα dvds. Βλαμμενα XP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.