Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με D-LINK DSL-G624T Router

thinker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα ΟΚ εδώ! :D Τελικά το κατάφερα από το 192.168.1.1 γιατί το cd είναι ότι να ναι.. Απλά το είχα ήδη δοκιμάσει μια φορά το web interface κ δεν γινόταν τίποτα! Γι'αυτό απελπίστηκα.. Τέσπα, το θέμα είναι ότι δουλεύει τώρα κ είναι μια χαρά. Μια ερώτηση μόνο: αφού έχεις κ εσύ το ίδιο, προτείνεις να κρατήσω το υπάρχον firmware ή να βάλω την τελευταία έκδοση?

Δημοσ.

Koita pera apo tis diorthoseis kapoiwn provlimatwn pou upothetw oti ginane exei kai kenourgio design.. sunithos to kenourgio simenei megaliteri statherotita ktl.. gia na eime omws ilikrinis kai me to palio den eixa kanena provlima.. an deis omws provlimata opws kolimata ktl dokimase to kenourgio.. alliws asto opws einai gia na min xatheis pali me tis ruthmiseis (an kai to menu einai pio litourgiko me to kenourgio firmware)..

xerome pou boresa na voithisw.. kalo serfarisma :)

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και γω παρόμοια ρε παιδιά , ενσύρματα το σετάρισα βγαίνει internet κανονικά , μόλις βγάλω το καλώδιο και ψάξω wireless ενώ μου δείχνει το δίκτυο κάνω connect kai ...τζίφος. Βρίσκει το δίκτυο κανονικά (με το όνομα του άν του δώσεις όνομα) αλλά με τίποτα δεν συνδέεται ασύρματα.Τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει?

Δηλαδή για να καταλάβω απο αυτούς που πήραν το ίδιο (εγώ απο την προσφορά της δήθεν αναβάθμισης της forthnet-τζάμπα) το σετάρατε και κατευθείαν είδε το ασύρματο?

Το δοκιμάζω σε ένα TOSHIBA Α210-183 του οποίου η κάρτα λογικά δουλεύει αφού το δοκίμασα σε hotspot.

Kami;a id;ea????:shock::shock::shock::shock::shock:

Δημοσ.

εγω απεναντίας τέτοιο πρόβλημα δεν έχω με εγκατάσταση.

έχω όμως δυο απορίες: Πως αλλάζω το όνομα και τον κωδικό (από admin) σε ότι θέλω.

Πώς κλείνω το wi-fi όταν θέλω και ποιά η καλύτερη ασφάλεια;wpa ή wpa2?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...