Προς το περιεχόμενο

2 kartes ixou!!!Voithia sas parakalpo!!!

nik7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re pedia ayto to kero katevasa to mjstudio gia audio mixing kai ematha oti mporis na valeis 2 kartes ixou gia na akous apo ti mia kai na etimazeis apo akoustika to allo tragoudi!exo mia player 1024!vazo mesa kai tin SB 16 pou eixa kai den mou evriske kamia!egatestisa tous drivers kai aytoi evlepan tin mia karta ixou,ayti pou ixa egatastisi teleftea!exo windows kai tha ithela na mou pite ti mporo na kano i pia poli ftini karta ixou mporo na paro pou na min kanei conflict???

Δημοσ.

komos den exo lefta gia platinum!ayto pou sou leo ginete aplos merikes kartes kanoun conflict alla kai aytes me merikes rithmisis stronoun!<BR>

Δημοσ.

Υποπτεύομαι οτι είναι το SB16 emulation που εγκαθιστάνε οι drivers της live. Δοκίμασε να το κάνεις disable ή remove μόνο αυτό. Απ' ότι ξέρω προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τα resources που θα χρησιμοποιούσε και μια SB16 οπότε εκεί μάλλον υπάρχει κάποιο conflict. Αν δεν γίνεται τίποτα, δοκίμασε να στείλεις e-mail στην τεχνική υποστήριξη της creative. Εμένα μου απαντήσανε γρήγορα για κάποιο παλιότερο πρόβλημα...

Δημοσ.

Φίλε μου, νομίζω πως αν κοιτάξεις στα properties των καρτών στο Device Manager, και στα resources, θα πρέπει να δείς ποιά resources προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν και οι δύο κάρτες. ʼν αλλάξεις τα settings της μίας (κατα προτίμηση της παλιάς) με manual override, νομίζω πως όλα θα λυθούν. Ή άλλη λύση είναι να πάρεις άλλη μία ίδια με την Live!, γιατι οι drivers το έχουν προβλέψει.<BR>Ελπίζω να βοήθησα...<P>Live long and prosper

Δημοσ.

O spock είναι σωστός.<BR>Μία άλλη περίπτωση είναι να δοκιμάσεις σε άλλο PCI Slot την μία κάρτα μήπως κάνει Confit.<P>Και εγώ έχω δύο κάρτες και παίζουν μια χαρά.<P> smile.gif Sakis smile.gif<P><BR><P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<P>[email protected]

Δημοσ.

teoulas an omos to vgalo kathe fora pou tha anigo ta windows tha mou leei oti vrike kenourgio hardware kai tha mou prizei ta .....!!etsi den ine???<BR>spock kai sakis i defteri karta mou eksafanizi tin proti kai etsi den mporo na do pia resources xrisimopioun kai oi dio!!!!<BR><P>------------------<BR>Pedia episkefthite to <A HREF="http://www.nik7.com" TARGET=_blank>www.nik7.com</A> kai to <BR>http://www.poniros.com

Δημοσ.

Ξαναλέω, δοκίμασε να αλλάξεις θέση στην PCI κάρτα...<P>Κάνε το και πες μας...<P><BR> smile.gif Sakis smile.gif<P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<P>[email protected]

Δημοσ.

Φίλε μου, ναί, το έχω δοκιμάσει, με δύο AWE 64 ISA και δούλεψαν και οι δύο κανονικότατα, με ό,τι πρόγραμμα θές. Συγκεκριμένα, η δουλειά έγινε σε ένα πάρτυ, για να έχει ο dj τη μία να παίζει και να κάνει preview και mix με την άλλη, με ένα πρόγραμμα κάποιας εταιρίας της οποίας το όνομα είναι κάπως σάν carrot, carrotcake, κατι τέτοιο (δε θυμάμαι και καλά, ούτε ασχολούμαι με τέτοια πράγματα...)<P>Live long and prosper

Δημοσ.

file spock mipos mporis na vris to filo sou kai na ton rotisis an ginete ayto pou prospatho???an mporis me kataipoxreoneis!<P>------------------<BR>Pedia episkefthite to <A HREF="http://www.nik7.com" TARGET=_blank>www.nik7.com</A>

Δημοσ.

Φίλε μου, άν εννοείς να έχεις τη μία κάρτα ήχου να παίζει το ένα τραγούδι στα ηχεία και την άλλη να παίζει κάποιο άλλο τραγούδι στα ακουστικά σου, ναί, αυτό έκανε ο φίλος μου, και, αφ' ού είδα, το έκανα και εγώ όταν πήγε... εχμ... εκεί που και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του, τελος πάντων... τη μία την είχα συνδέσει σε στέρεο και την άλλη σε ενα σετάκι headphones, για preview του επόμενου κομματιού, και το ίδιο το πρόγραμμα έκανε το cross-fade μεταξύ των δύο κομματιών. Ελπίζω να σε βοήθησα...<P><BR>Live long and prosper

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...