Προς το περιεχόμενο

Mods κάτι πρέπει να γίνει

Creation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

BOOMBOOM, όλα αυτά που γράφεις εδώ και σε μερικά μάλιστα δεν διαφωνώ, θα μπορούσες να τα έχεις γράψει εξ αρχής και στο thread του The_Player και δεν θα είχαμε φτάσει εδώ τώρα. Ρε φούστη μου, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε ας βάζουμε το μυαλό μας να λειτουργεί πριν πούμε μια χαζομάρα. Κάποιος είπε στο περίπου ότι την ίδια καφρίλα μπορούμε να την πούμε και με τρόπο που να μοιάζει με πούπουλο. Δεν θα σου υποδείξω τον τρόπο να γράφεις, αυτόν έχεις μάθει και αυτός σε χαρακτηρίζει, αλλά φιλαράκο, βλέπεις πως πολύς κόσμος χαλιέται από αυτόν, μην προκαλείς πιο πολύ. Δεν παίζεις μόνος στο γήπεδο της insomnia.

Δημοσ.
Και εμένα μου τη σπάνε διάφορα ειρωνικά ποστ, του μπλουβάηπερ, του μπουμπουμ, του πάνκη, της θειάς μου της μαρίκας, αλλά δεν είναι ούτε παναγίες ούτε μάνες.

Μα καλά δεν ντρέπεσαι?! Έχω ειρωνευτεί ποτέ στην παρούσα ινσομνιακή ζωή μου post άλλου?! Εντάξει οι άλλοι δύο...εκεί μαζί σου...σεσημασμένοι είναι αμφότεροι. Εγώ όμως γιατί; Μου ρίχνεις την ψυχολογία κι αν πιστέψω τα περί "νους υγιής, εν σώματι υγιεί", με κόβω να τραβιέμαι με την περιβόητη ίωση/γρίπη και θα το 'χεις κρίμα στο λαιμό σου!

...πλακίτσα παιδιά...nothing more, nothing less... :)

Καλή μας χρονιά και περαστικά στους πάσχοντες!

Δημοσ.

Εδώ ξανθιά και θέλω να καταλάβω...

Ποιος ενοχλήθηκε από ποιόν; Και ποια ποστ χρήζουν αναφοράς; Και γιατί όλος αυτός ο χαλασμός και η χλαπαταγή;

Δεν έχουμε δικαίωμα να σημειώσουμε την γνώμη μας όταν βλέπουμε ένα θέμα που είναι ενδιαφέρον; Δηλαδή αν εγώ κάτσω και υπολογίσω όλους αυτούς που με έχουν σκυλοβρίσει εδώ μέσα σε τόπικς ή pm θα πρέπει να έχω μονίμως τον κέρσορα του ποντικιού στο θαυμαστικό!!! Μια παρέα είμαστε και δημοκρατία έχουμε και θα πρέπει να δεχόμαστε και τα σχόλια του άλλου. Αν ενοχλούν απλά αδιαφορείς και δεν απαντάς...

Bougas χρόνια πολλά...

Δημοσ.

Peace ρε παιδιά εγω απο την στιγμή που μπήκα στο φόρουμ αυτο ξετρελάθηκα!

Το διαφημίζω παντου με τα καλήτερα λόγια και δεν εχω κανένα παράπονο απο κανεναν(εκτος απο αυτα τα Γκρικλις π μ απαγορευετε :'( ) ... καθε αλλο που μου εστηλαν αρκετα παιδια ενα "Καλος Ορισες" σε PM και χαρικα πολυ ...

Τωρα, αν πράγματι ειπάρχουν άτομα σαν αυτα που λετε (γτ καπνος χωρις φωτια δν ειπαρχει ...). Καλο ειναι να αντιμετοπιστουν με Χιουμορ κ Respect ... με Κανονες και πολέμους δεν "Λύνετε" τπτ -.-

Παντος, λογικο ειναι καπιοι να μιλανε καποιοι "ΚΑΠΩΣ" λογω του χαρακτήρα τους ... δεν μπορουμε να τους αλλαξουμε :( ... Φόρουμ ειναι δεν μπορεις μεταξύ σχεσεων τοοοοσων να το εχεις οπως θες ...

Πιστεύω το ΒΑΝ δεν ειναι ι καλήτερη λυση ... ολοι διορθωνονται (καλα οκ αν καποιως λεει Αισχρα λογια συνεχεια ... και δεν παιρνει μπρος ... πασω ... αλλα ο είρωνας παλευετε (και ας μου ειναι αυτα τα ατομα ΕΝΤΕΛΩΣ αντιπαθιτικα ... ).

Αυτα! Τωρα δεν τα ξερω και ΟΛΑ, καινούργια ειμαι σχετικα,μπορει να κανω κ λαθος :oops:

Δημοσ.

εμένα ας πούμε μου σπάει τα μάτια το ροζ που χρησιμοποιει το @koritsi_gia_pc. αν και της το εχω πει 9.234.765.987.132.867^436 φορές παρόλα αυτα δεν της είπα:μωρή βλαμμένη μας εχεις σπάσει τα @@(<<==ανδρικά γεννητικά όργανα) με το κ#λοχρώμα!:evil::evil::evil:

ειμαι ευγενικός και της λέω απλα ότι δεν μπορώ να διαβάσω τα ποστ της...:oops::-?:razz::razz::razz::razz::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Tο θέμα έχει λήξει. Δυστυχώς χρειάστηκε τρεις σελίδες για να λυθεί η όποια παρεξήγηση - αν έχει λυθεί.

Ευκαιρία να πούμε δυό-τρία πραγματάκια για να ξεκαθαρίσουν τα σύννεφα:

1. Όπως σε κάθε 'μικροκοινωνία', είναι πιθανό να υπάρξουν μερικά μηνύματα ή θέματα με την ύπαρξη των οποίων δεν συμφωνούμε. Παλαιότερα υπήρχε σίγουρη και αποτελεσματική λύση.

Στην σημερινή, πολιτικά ορθή, εποχή έχουμε δύο επιλογές:

• α. Αγνοούμε παντελώς το θέμα. Το προσπερνάμε, κάνουμε σαν να μην υπάρχει.
  • β. Γράφουμε για τη διαφωνία μας ή τον αποτροπιασμό μας και στη συνέχεια αποχωρούμε. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε και δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να εκνευρίζουμε τους υπόλοιπους.

2. Μερικά posts/threads θεωρούμε ότι είναι προσβλητικά ή γενικότερα ανάρμοστα για το forum. Στην περίπτωση αυτή έχουμε μία και μοναδική επιλογή: πατάμε το μαγικό κουμπάκι της αναφοράς report.gif που βρίσκεται στο κάτω αριστερό μέρος κάθε μηνύματος όπως στο ακόλουθο παράδειγμα:

picture2cb3.png

Aν οι moderators κρίνουν ότι έχουμε δίκιο, θα ενεργήσουν κατάλληλα. Αν κρίνουν ότι η αναφορά μας είναι υπερβολική, θα την αγνοήσουν. Σε αυτή την περίπτωση, η μόνη λύση που μας απομένει είναι να αποφύγουμε το θέμα όπως ο διάολος το λιβάνι ή ο paredwse τα μαθηματικά. Το να γράφουμε "τι λες ρε μεγάλε, νομίζεις ότι είσαι έξυπνος άμα γράφεις τέτοιες βλακείες;" δεν θα ωφελήσει σε τίποτα - αντίθετα θα οξυνθούν τα πνεύματα και θα οδηγηθούμε σε αντιπαράθεση.

Να έχουμε υπ'όψιν μας ότι οι moderators θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μην κλειδωθεί το θέμα (ουσιαστικά θα διαγράψουν όσα μηνύματα κρίνουν ότι ξεπερνούν τα όρια, συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας φυσικά!).

Επειδή μερικά μέλη δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ευφυή διάλογο δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθούμε όλοι μίας ενδιαφέρουσας συζήτησης.

3. Τέλος, υπάρχει η περίπτωση να διαφωνούμε με την ουσία ενός μηνύματος - στο κάτω-κάτω δεν είναι όλοι αλάνθαστοι όπως εμείς. Στην περίπτωση αυτή έχουμε και πάλι δύο επιλογές:

• α. Να απαντήσουμε ήρεμα και απλά στο μήνυμα, παραθέτοντας, ει δυνατόν, επιχειρήματα.
  • β. Να αγνοήσουμε το μήνυμα και να πάμε να βρούμε άλλα μηνύματα με τα οποία συμφωνούμε - γνωστή και ως η "screw you guys, I'm going home!" μέθοδος. Συνήθως αλάνθαστη.

Υπήρχε διάχυτη η εντύπωση ότι τα παραπάνω ήταν απλά και κατανοητά.

Φαίνεται όμως ότι χρειάζεται μία υπενθύμιση. :)

Καλή χρονιά, ειρήνη στον κόσμο και πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...