PATRINOS06 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 κανουμε χειροτερα κι απ'το πιο χειροτερο-κατωτερης ποιοτητας reality...αυτο εχω να παρατηρησω
Sellers Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Σόρρυ αλλά αν κατά τη γνώμη των mods ο άλλος δεν παραβιάζει τπτ, πως ακριβώς θα τον/τους αναγκάσεις να αλλάξουν; Και ναι. Αν κάποιος δε συμφωνεί με το κριτήριο δικαιοσύνης των mods, πιο λογικό μου φαίνεται να πάρει την άγουσα για άλλη παραλία με τα παγουράκια του αλα μπρατσέτα, παρά να αλλάξει admin/mods/users Τότε φίλε μου χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να ξέρω αν αυτά που λες ισχύουν, δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι σε ένα forum του οποίου η τύχη βασίζεται στα χέρια 5 - 6 ατόμων.(Και δεν εννοώ βέβαια για λόγους εμφάνισης ή οικονομικούς ή οτιδήποτε παρά μόνο για λόγους συμπεριφοράς). Αν δηλαδή ξυπνήσει κάποια μέρα ενας mod στραβά και του'ρθει να κλείσει το insomnia ή το κάθε insomnia εμείς πρέπει να πούμε εντάξει? Δεν γνώριζα τους όρους ''admin/mods/users'' πριν γίνω μέλος στο insomnia και τώρα που τους έμαθα πιστεύω ότι δεν μπορεί να γίνει ο οποισδήποτε υπεύθυνος. Φαντάζεσαι τον Μπαλάσκα mod? Ότι ήθελε θα γινόταν. Δεν νομίζω ο σκοπός του Hal να είναι ένα άδειο forum. By the way δεν θα ανγκάσω εγώ κάποιον να αλλαξει. Who do we think we are? (που λένε και οι Purple). Απλά π.χ αν εσύ με βρίσεις και βγω εγώ και ανοίξω ένα thread που λέω ο LL_NEO με έβρισε ε δεν γίνεται να έρθει κάποιος και να μου πει αν δεν σου αρέσει να σε βρίζουν φύγε.
PATRINOS06 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 βρεω χρυσοι αγιοι κυριοι μοδερεϊτορς που ειστε και σας ψαχνουμε ολοι μαζι?
LL_NEO Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 οπ!απαντησες και εσυ? φαινετε οποιος εχει την μυγα.....μυγιαζεται. Πωπω ρε πούστη μου καρφώθηκα. Πως την πάτησα έτσι; Με τέτοια σαίνια στην ΕΛ.ΑΣ. σε λίγο δε θα υπάρχει έγκλημα ούτε για δείγμα. που ειδες να αναφερω εγω περι ουσιας στο Posting μαναρι μου?κανε μου ενα Quote να δω και εγω. Μανάρι αν θυμάμαι καλά σημαίνει πρόβατο στην κυριολεξία, or something like that. Θα προσπαθήσω να αντισταθώ στον πειρασμό να αναφέρω ότι η οπαδική σου ιδιότητα είναι πιο συμβατή με αυτό τον όρο (ουπς) και απλώς θα σου πω να ξαναδιαβάσεις το πρώτο σου ποστ σε αυτό το τόπικ. Μιλάς για επίπεδο, καυτηριάζεις τρόπο ομιλίας, άρα ναι, αν δεν το κατάλαβες παραπονιέσαι για το επιπεδο (επομένως για την ποιότητα) των ποστ. bonus tip: ο αλλος ολυμπιακος και εχει κανει 2 ποστ στο τοπικ του ολυμπιακου και 1000 στου παναθηναικου.και το αντιθετο. To topic του Παναθηναικού φτιάχτηκε απο τον Bougas για όσους δεν το ξέρουν @Parsifal. Νομίζω ότι γενικώς τα περιθώρια αλλαγής είναι πολύ μικρά. Μην ξεχνάς ότι αποδέχτηκες όρους εγγραφής όταν μπήκες μέσα στο insomnia Απλά π.χ αν εσύ με βρίσεις και βγω εγώ και ανοίξω ένα thread που λέω ο LL_NEO με έβρισε ε δεν γίνεται να έρθει κάποιος και να μου πει αν δεν σου αρέσει να σε βρίζουν φύγε. Αν σε βρίσω, ΔΕΝ πρέπει να ανοίξεις τόπικ, αλλά να κάνεις report. Και για την δεδηλωμένη σου άγνοια, νομίζω ότι μάλλον εσύ ευθύνεσαι που δεν διάβασες τους όρους εγγραφής.
Bougas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 To topic του Παναθηναικού φτιάχτηκε απο τον Bougas για όσους δεν το ξέρουν για να αποφευγωνται οι αντιπαραθεσεις.να εχει ο καθενας το δικο του τοπικ.και μονο αυτο δεν γινετε.
The_player Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Οχι δικιο εχει ο LLNEO.Ετσι ειναι και στα μαγαζια που παμε.Πηγαινουμε γιατι μας αρεσει κατι .Αλλα οταν χαλαει ο κοσμος αλλαζουμε μαγαζι γιατι δεν μας κανει κεφι, δεν γουσταρουμε και βρισκουμε κατι αλλο .Αυτο ειναι που θα κανουμε λοιπον.... Δεν πειραζει.Οσο για τους mods ξερω οτι εχουν παρα πολλα να κανουν απο το να εξεταζουν αν καποιος ειναι ειρωνικος....ποσο ειναι , ποσο γελειος ειναι κτλ..... Το ποιοι ειμαστε φαινεται πολυ απλα...απο τα γραπτα μας.Ας εξετασει κανεις τα δικα μου γραπτα και ας ερθει να μου πει για ποιοτητα. Το Μπλα-Μπλα τελειωσε για μενα σημερα.Θα συνεχισω να παρακολουθω τα αλλα sections του Ιnsomnia .Ενα μονο εχω να πω και δεν με ενδιαφερει τιποτα απο εδω και περα....Εαν καποιος απο τα υποκειμενα αυτα γραψει κατι ειρωνικο σε δικο μου Post στο μελλον....Tα γαμ....ιδια που θα γραφτουν απο εμενα δεν θα εχουν τελειωμο....ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ MODS ΑΠΟ ΤΩΡΑ.... Γιατι στο δικο τους επιπεδο μπορουμε να πεσουμε...στο δικο μας δεν μπορουνε να ανεβουνε...
Bougas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Το Μπλα-Μπλα τελειωσε για μενα σημερα.Θα συνεχισω να παρακολουθω τα αλλα sections του Ιnsomnia εκει υπαρχουν και χειροτεροι. προτιμω μπλα μπλα και LL_NEO στην μαπα. Πωπω ρε πούστη μου καρφώθηκα. Πως την πάτησα έτσι; Με τέτοια σαίνια στην ΕΛ.ΑΣ. σε λίγο δε θα υπάρχει έγκλημα ούτε για δείγμα με τετοιες ατακες,θα με πεισεις στο τελος να κανω Edit το πρωτο μου ποστ. μπραβο!εβγε!
ChrisAce Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δεν έχω δει ακόμα για ποια ποστ μιλάτε αλλά ούτε και κάποιο report. Δεν μπορούμε ούτε να διαβάζουμε όλα τα τοπικς ούτε να μυρίζουμε τα νύχια μας ποιο τοπικ χρειάζεται την παρουσία μας/επεξεργασία μας. Το παν είναι εσείς να μας ειδοποιείτε με τα report σας. Δείξτε μου τώρα και ποια ποστ σας ενόχλησαν. Ένα ρεπορτ φτάνει και δεν χρειάζεται ούτε να βρίσετε και εσείς ούτε τπτ
Creation Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μπράβο ρε Chris!! Έκαμες καλή δουλειά! Να ρωτήσω όμως, θα το ξεκλειδώσετε το θέμα;
Lucifer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Βασικά, αυτό που λέει ο κρισέης. Κάντε ρηπόρτ. Επίσης, αν δεν μπορείτε να ανεχτείτε την ειρωνεία, μην απαντάτε. Από τη σκοπιά του μοντ, όσο κάτι είναι διατυπωμένα κόσμια, δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λέει. Από τη σκοπιά του χρήστη αν έχω όρεξη απαντάω αναλόγως, αν δν γουστάρω το γράφω στα παπάρια μου. Και εμένα μου τη σπάνε διάφορα ειρωνικά ποστ, του μπλουβάηπερ, του μπουμπουμ, του πάνκη, της θειάς μου της μαρίκας, αλλά δεν είναι ούτε παναγίες ούτε μάνες. Ένα "με ενοχλεί το ύφος σου, οπότε σε αγνοώ", αρκεί μου φαίνεται. Γενικά, καλό είναι να θυμόμαστε (το λέω με 2 μπαν στην πλάτη μου) πως εμείς προσαρμοζόμαστε στους κανόνες και όχι το αντίστροφο. Και ναι, σε όποιον δεν αρέσει, κουβαδάκι. Κανείς δεν γεννήθηκε με το δικαίωμα συμμετοχής εδώ. Είτε χρήστης, είτε μοντ.
^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Τώρα είδα πως έχω 2 σελίδες παράπονα προς τιμήν μου. Καταρχάς να πω πως σέβομαι και το φόρουμ εδώ και φυσικά τους συντονιστές. Είμαι άλλωστε μέλος αρκετά χρόνια και για αν συμμετέχω αυτά πιστεύω είναι προφανή και εξυπακούονται. Μια παρατήρηση μόνο, το τι είναι ειρωνία μήπως είναι λίγο σχετικό? Ένα ποστ μπορεί να είναι ειρωνικό ή όχι ανάλογα με την παρουσία του χρήστη στο φόρουμ. Δηλαδή το ίδιο ποστ ή ανάλογα ποστ μπορεί να είναι μεμπτά ή όχι ανάλογα τον χρήστη. πχ αν άνοιγα αύριο ένα τόπικ για τις σωστές χρήσεις της βεντούζας θα εκλαμβανόταν -σωστά- σαν ειρωνία. Αν το άνοιγε (ακριβώς το ίδιο) κάποιος ο οποίος χρησιμοποιεί βεντούζες και πιστεύει στην ευεργετική τους δράση δεν θα είχε το τόπικ τίποτα μεμπτό. Ο διαχωρισμός δηλαδή γίνεται με βάση τα προηγούμενα ποστ του κάθε χρήστη και την εικόνα για το άτομό του που περνάει μέσα απο αυτά. Το αν είναι σωστό ή λάθος κάτι τέτοιο είναι σχετικό και εδώ επαφίεται στην κρίση των συντονιστών που σέβομαι απόλυτα. Πιστεύω όμως πως όπως πρέπει να σεβόμαστε κάθε γνώμη (εφόσον δεν προσβάλει..), έτσι θα πρέπει να σεβόμαστε και την πιθανή διαφωνία στην γνώμη αυτή. (αναφέρομαι στα μέλη, όχι στους συντονιστές). Εχω την αίσθηση πάντως πως η αντίδραση στα ποστ μου στο εν λόγω τόπικ δεν έγινε (όχι απο όλους όσους ενοχλήθηκαν έστω) με αφορμή τα ποστ μου αυτά καθεαυτά αλλά λόγω άλλων ποστ μου σε άσχετα τόπικ τα οποία δεν είχαν ούτε ειρωνία ούτε φυσικά βρισιές, απλώς μια άλλη άποψη. ΥΓ. είμαι κρυωμένος
The_player Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ εχεις Pm το οποιο ειναι το παρακατω. Το θεμα που πηρε τελικα τετοιες διαστασεις...το ποσταρα μονο και μονο για αυτον τον λογο.Για να προσεξουν ολα τα μελη εδω να μην κολλησουν την υπουλη αυτη ιωση. Θα σου δωσω μερικες λεπτομερειες για να καταλαβεις οτι η ιωση αυτη ειναι σοβαρη και οχι μια απλα συνηθισμενη.Αν οχι τελοσπαντων σοβαρη ,παντως σιγουρα μεταδιδεται ραγδαια... Μεχρι τις 22/12/2006 ημουν στην Αθηνα...Ανεβηκα το βραδυ με το αυτοκινητο και στα διοδια στα Τεμπη μια κοπελα μου εδωσε τα ρεστα κρατωντας ενα μαντηλι...Οταν την ρωτησα μου ειπε οτι κυκλοφορει ιωση και για να μην κολλησει κανεις και επειδη οι μισοι της συναδελφοι ειναι κρυωμενοι κτλ....Εφτασα Βεροια για να κανω τις γιορτες.Εμεινα καποιες μερες εκει ακουγοντας για γνωστους που ειχαν ιωση....κτλ... Στις 26/12/2006 ανεβαινει η κοπελα μου με λιγο συναχι και μου λεει οτι σχεδον ολοι στο σοι της στην Αθηνα ,ειναι γριπωμενοι και μαλιστα καποιοι και με γαστρεντερεριτιδα. Φευγουμε για Καστορια στις 28/12/2006, η κοπελα μου ανεβασε πυρετο και αρχισα και εγω να αποκτω βηχα και συναχι.Στις 29/12 ειχα και εγω πυρετο και βγαινοντας για να παρω φαρμακα περιμενωντας ουρα ο φαρμακοποιος μου λεει οτι ειναι ιωση και εχει κρεβατωσει πολυ κοσμο. Γυρνωντας στο Ξενοδοχειο και ενω ηταν να μεινουμε μολις δυο μερες ο Ξενοδοχος μου λεει οτι αν θελουμε να μεινουμε και αλλο γιατι ειχε ακυρωσεις λογω της ιωσης.Αυτο καναμε και μειναμε αλλες 2 μερες ,γιατι με τον πυρετο δεν ημουν σε θεση καν να οδηγησω.. Γυρνωντας στην δουλεια μετα την Πρωτοχρονια η μιση εταιρια δεν πατησε μεχρι και σημερα...!!!! αφου ειναι ολοι κρεβατωμενοι μαζι με την αφεντικινα μας.... Στην δουλεια της κοπελας μου μια απο τα ιδια. Στην εφημεριδα που δουλευει ενας φιλος μου το ιδιο. Ο Αδερφος μου μου τηλεφωνει να με ρωτησει τι χαπια πηρα γιατι και αυτος και η νυφη μου ειναι με γριπη.Μεχρι σημερα ακομα εχω υπολειματα....και οπως εγραψα εχω να αρρωστησω απο το 1998. Οπως ειδες και αλλα παιδια στο forum αναφερανε οτι ειναι αρρωστοι.... Τα θεματα υγειας για μενα ειναι ιερα και πρεπει να ενημερωνομαστε...και να προσεχουμε..για να εχουμε...Προσφατα εχασα την μητερα μου απο υγεια...και ξερω. Δεν ειναι ολα τα θεματα για πλακα και περιγελο.Πιστεψε με δεν θα ανοιγα ποτε ενα θεμα αν δεν πιστευα οτι ειναι σοβαρο.Κοιταξε λιγο τα θεματα που εχω ανοιξει εδω και τοσα χρονια που ειμαι μελος αυτου του site.... Mε βαση ολα αυτα που σου εγραψα....εσυ δεν θα πιστευες οτι πρεπει να προσεχθει ιδιαιτερα αυτη η ιωση..? Δεν θα δημιουργουσες ενα θεμα στο forum για να προσεξουν ολοι και να προφυαλχθουν? Αν οχι , δεν εχω να συζητησω κατι αλλο.Αν ναι ζητα ενα δημοσιο συγνωμη και οπως σου εγραψα και μεσα στο forum , τα γραπτα ειναι αυτα που μενουν.... Σε ευχαριστω που με ακουσες The_player Λυπαμαι αν παραφερθηκα και εγραψα πραγματα που δεν επρεπε και σε αυτο το θεμα αλλα και στο θεμα της γριπης και ζητω δημοσια συγνωμη.
^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Αν και μάλλον δεν είναι σωστό να συνεχίζουμε (?) το κλειδωμένο τόπικ εδώ σου απαντώ. Αν οι συντονιστές το κρίνουν λάθος ας το κλειδώσουν. ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ εχεις Pm το οποιο ειναι το παρακατω. Το θεμα που πηρε τελικα τετοιες διαστασεις...το ποσταρα μονο και μονο για αυτον τον λογο.Για να προσεξουν ολα τα μελη εδω να μην κολλησουν την υπουλη αυτη ιωση. Θα σου δωσω μερικες λεπτομερειες για να καταλαβεις οτι η ιωση αυτη ειναι σοβαρη και οχι μια απλα συνηθισμενη.Αν οχι τελοσπαντων σοβαρη ,παντως σιγουρα μεταδιδεται ραγδαια... Μεχρι τις 22/12/2006 ημουν στην Αθηνα...Ανεβηκα το βραδυ με το αυτοκινητο και στα διοδια στα Τεμπη μια κοπελα μου εδωσε τα ρεστα κρατωντας ενα μαντηλι...Οταν την ρωτησα μου ειπε οτι κυκλοφορει ιωση και για να μην κολλησει κανεις και επειδη οι μισοι της συναδελφοι ειναι κρυωμενοι κτλ....Εφτασα Βεροια για να κανω τις γιορτες.Εμεινα καποιες μερες εκει ακουγοντας για γνωστους που ειχαν ιωση....κτλ... Στις 26/12/2006 ανεβαινει η κοπελα μου με λιγο συναχι και μου λεει οτι σχεδον ολοι στο σοι της στην Αθηνα ,ειναι γριπωμενοι και μαλιστα καποιοι και με γαστρεντερεριτιδα. Φευγουμε για Καστορια στις 28/12/2006, η κοπελα μου ανεβασε πυρετο και αρχισα και εγω να αποκτω βηχα και συναχι.Στις 29/12 ειχα και εγω πυρετο και βγαινοντας για να παρω φαρμακα περιμενωντας ουρα ο φαρμακοποιος μου λεει οτι ειναι ιωση και εχει κρεβατωσει πολυ κοσμο. Γυρνωντας στο Ξενοδοχειο και ενω ηταν να μεινουμε μολις δυο μερες ο Ξενοδοχος μου λεει οτι αν θελουμε να μεινουμε και αλλο γιατι ειχε ακυρωσεις λογω της ιωσης.Αυτο καναμε και μειναμε αλλες 2 μερες ,γιατι με τον πυρετο δεν ημουν σε θεση καν να οδηγησω.. Γυρνωντας στην δουλεια μετα την Πρωτοχρονια η μιση εταιρια δεν πατησε μεχρι και σημερα...!!!! αφου ειναι ολοι κρεβατωμενοι μαζι με την αφεντικινα μας.... Στην δουλεια της κοπελας μου μια απο τα ιδια. Στην εφημεριδα που δουλευει ενας φιλος μου το ιδιο. Για να ειναι αυτή η ίωση πιο σοβαρή απο το συνηθες θα πρέπει: - να έχει επηρρεάσει περισσότερο κόσμο απο το σύνηθες (σε βάθος χρόνου) - (ή και) να έχει σοβαρότερες συνέπειες. Εγω δεν έχω κανένα τέτοιο στοιχείο, απο προσωπική μου εμπειρία θυμάμαι σχεδόν κάθε χρόνο κάτι ανάλογο. Επίσης σε τι βοηθά αυτό που λές ώς προς την προφύλαξη απο την ίωση? Στο άλλο τόπικ έγραψα χάριν αστεισμού μερικές συμβουλές (μη βγαίνετε έξω λουσμένοι κλπ), είνια όσα μας έλεγαν γιαγιάδες και μαμάδες κλπ. Ουσιαστικά η μόνη συμβουλή είναι μην καταπονείτε τον οργανισμό σας και μην τον φέρνετε σε σημείο εξάντλησης ή σε δύσκολες συνθήκες ώστε να μην είστε ευάλλωτοι στους ιούς (Αν κάνω λάθος όσοι είναι γιατροί εδώ ας με διορθώσουν). Η συμβουλή αυτή (κάτι το αυτονόητο πιστεύω) ισχύει για όλο το χρόνο και για κάθε περίσταση, δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο σε αυτήν ωστε να χριεαστεί να αναφέρεται ειδικά τώρα. Εγω δεν βλέπω τίποτα χρήσιμο λοιπόν στο απόσπασμα που παραθέτω των γραφομένων σου πέραν της πρόκλησης πανικού. Αυτό αποζητούσες στο τόπικ που άνοιξες, γιατί δεν γίνεται μπούγιο στα κανάλια για το "φαινόμενο". Και ο πανικός είναι επικύνδηνο πράγμα, όπως αποδικνύεις πιο κάτω. Ο Αδερφος μου μου τηλεφωνει να με ρωτησει τι χαπια πηρα γιατι και αυτος και η νυφη μου ειναι με γριπη.Μεχρι σημερα ακομα εχω υπολειματα....και οπως εγραψα εχω να αρρωστησω απο το 1998.Οπως ειδες και αλλα παιδια στο forum αναφερανε οτι ειναι αρρωστοι.... Τα χάπια δεν ειναι καραμέλες και δεν τα αγοράζουμε με σύσταση ευχαριστημένων πελατών, δίνονται με συνταγή γιατρού ύστερα απο γνωμάτευση. Αυτός που πανικοβάλλεται απο τον 'πρωτοφανή' ιό και παίρνει ότι χάπια του προτείνουν φίλοι και γνωστοί πιθανώς βλάπτει τον εαυτό του, αλλά σε πολλές περιπτώσεις και το κοινωνικό σύνολο (αν παίρνει άσκοπα αντιβιώσεις, όπως πιθανότατα εδώ). Τα θεματα υγειας για μενα ειναι ιερα και πρεπει να ενημερωνομαστε...και να προσεχουμε..για να εχουμε...Προσφατα εχασα την μητερα μου απο υγεια...και ξερω. Έχεις την ειλικρινή συμπάθειά μου και δεν θέλω να εκλάβεις σαν κακοήθεια όσα γράφω στην διαφωνία μου μαζί σου. Καταλαβαίνω πως το να χάσεις την μητέρα σου είναι κάτι δυσβάσταχτο που κανένας δεν αντέχει. Δεν ειναι ολα τα θεματα για πλακα και περιγελο.Πιστεψε με δεν θα ανοιγα ποτε ενα θεμα αν δεν πιστευα οτι ειναι σοβαρο.Κοιταξε λιγο τα θεματα που εχω ανοιξει εδω και τοσα χρονια που ειμαι μελος αυτου του site.... Mε βαση ολα αυτα που σου εγραψα....εσυ δεν θα πιστευες οτι πρεπει να προσεχθει ιδιαιτερα αυτη η ιωση..? Το θέμα σου ναι μεν το έκανες με καλό σκοπό αλλά πίστεψέ με πως και εγώ με καλό σκοπό έκρινα τα γραφόμενά σου. Ο πανικός εκ του μη όντως είναι επικύνδηνο πράγμα. Δεν λέω πως βάζεις εσύ σε κίνδυνο κανέναν με το τόπικ σου, δεν είμαι υπερβολικός. Το επισημαίνω σαν -βλαβερή κατ'εμέ- κοινωνική τάση που καθημερινά με πνίγει στο λαιμό. Ίσως γι'αυτό να φαίνομαι απότομος στα γραφόμενά μου. Δεν θα δημιουργουσες ενα θεμα στο forum για να προσεξουν ολοι και να προφυαλχθουν? Αν πίστευα πως υπάρχει όντως κάτι απο το οποίο κάποιος μπορεί να προφυλακθεί θα το έκανα ναι. Δεν θα δημιουργούσα τόπικ πανικού με ένα εποχιακό φαινόμενο όμως, το θεωρώ σε μεγάλο βαθμό αστείο και εν πολλοίς άχρηστο και με μόνη πληροφορία την παρότρυνση "φοβηθείτε, έρχεται επιδημία". Αν οχι , δεν εχω να συζητησω κατι αλλο.Αν ναι ζητα ενα δημοσιο συγνωμη και οπως σου εγραψα και μεσα στο forum , τα γραπτα ειναι αυτα που μενουν.... Σε ευχαριστω που με ακουσες The_player Λυπαμαι αν παραφερθηκα και εγραψα πραγματα που δεν επρεπε και σε αυτο το θεμα αλλα και στο θεμα της γριπης και ζητω δημοσια συγνωμη. Συγγνώμη αν σε απογοητεύω αλλά προσωπικά δεν βλέπω το λόγο να ζητήσω συγγνώμη, δεν νομίζω πως προσέβαλλα κανέναν, σχολίασα -άγαρμπα πιθανώς- κάποιες απόψεις, δικές σου ή άλλων που στο κάτω κάτω τέθηκαν προς συζήτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.