Creation Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ρε παλικάρια, όλα καλά και άγια σε αυτό το forum αλλά κάποιοι χρήστες το έχουν παραξηλώσει. Μπαίνουν και $#%#$#$%@ θέματα και μιλάνε σαν βόδια όπως είπε και ο φίλτατος The_Player και καμιά παρατήρηση δεν γίνεται. Κάποιος να συμμαζέψει αυτούς τους χρήστες γιατί μας ξενερώνουν και το forum χάνει πολύ έτσι. Άντε για να μη μιλήσω όπως θα έπρεπε να μιλήσει κανείς σε κάτι τέτοιους και γίνω spooker #2.
Vagos_46 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 αν σε ενοχλουν τα λεγομενα καποιου απλως τον αγνοεις! πιο δραστικα μετρα τον βαζεις στη λιστα αποκλεισμενων χρηστων!
Bougas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 για πρωτη φορα θα συμφωνησω με τον Creation. υπαρχουν 5-10 ατομα εδω μεσα,τα οποια και εχουν ξεφτιλησει εντελως το επιπεδο του φορουμ.και δυστηχως οι αρμοδιοι δεν κανουν τιποτα για να τους απομακρυνουν.μαλιστα τους προσφερουν και την ασυλια τους.(μπραβο Privateer και Madsc,που δεν ειστε μεσα σε αυτους). ο ενας ειναι ολο ....μαλακα,και μαλακα,και ουτανας γιος,και γ@μw και κανω και δειχνω. ο αλλος μας τα εχει πριξει με τις (και καλα) ....ατακες του.(μη χεσω). ο αλλος ολυμπιακος και εχει κανει 2 ποστ στο τοπικ του ολυμπιακου και 1000 στου παναθηναικου.και το αντιθετο. και γενικα υπαρχουν παρα πολλα ατομα τα οποια και ενοχλουν εμας τους υπολοιπους που θελουμε να συμμετασχουμε ομορφα στο φορουμ,και να περασουμε καλα. προσωπικα,εχω απομακρυνθει απο το φορουμ τους τελευταιους μηνες για αυτο το λογο.και συμμετασχω σε κατι αλλα μπουρ.....ελα αναγκαστηκα. κριμα γιατι αυτο το φορουμ ειναι το μεγαλυτερο της χωρας μας.και θα επρεπε καλυτερη οργανωση απο τους υπευθηνους (σε αυτο το κομματι μονο μιλαμε,γιατι σε ολα τα αλλα ειναι αψογο). Α ρε που ειναι το παλιο Insomnia με την ποιοτητα... που ειναι αραγε? Nα τους χαιρομαστε τους Παπαρες...που μαζευτηκαν και τα γελιοποιουνε ολα... δεν φταινε αυτοι The_Player.αλλα αυτοι που τους το επιτρεπουν.
Forensick Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 1.ο ενας ειναι ολο ....μαλακα,και μαλακα,και ουτανας γιος,και γ@μw και κανω και δειχνω. 2.ο αλλος μας τα εχει πριξει με τις (και καλα) ....ατακες του.(μη χεσω). 3.ο αλλος ολυμπιακος και εχει κανει 2 ποστ στο τοπικ του ολυμπιακου και 1000 στου παναθηναικου.και το αντιθετο. 4.και γενικα υπαρχουν παρα πολλα ατομα τα οποια και ενοχλουν εμας τους υπολοιπους που θελουμε να συμμετασχουμε ομορφα στο φορουμ,και να περασουμε καλα. 1. Ελπιζω να μην λες εμενα καθως το βρυσιμο το ριχνω λιγο. Απο την αλλη δεν ειναι και κατι τοσο τραγικο. Αλλοι εχουν μια α γλωσσα και αλλοι β. Δεν ειναι και τοσο κακο. 2. Εδω μαλλον λες τον πανκυ, που αν και μπορω να καταλαβω τι λες, δεν συμφωνω γιατι τον συμπαθω.χαχαχαχα. Απλα ειναι ενας χρηστης ο οποιος αν και "ατακας"(που αλλους ενοχλει, εμενα οχι παντως), μιλας ωραια μαζι του και εχει να πει πραγματα. 3. εδω δεν εχω ιδεα. 4. Κοιτα, αυτοι που πας ενοχλουν, ειτε τους αγνοουμε, ειτε τους κανουμε ρεπορτ. Και δεν μιλαω για οτι μας ενοχλει η παρουσια του αλλου λογω γουστου, αλλα οταν δημιουργει προβλημα στο φορουμ. Παντα υπαρχουν καποιοι οι οποιοι μιλανε παραπανω απο τους αλλους, ειτε μας αρεσει ειτε οχι. Αν ειναι να ειμαστε καπου που μας αρεσουν τα παντα, ας φτιαξω ας πουμε εγω ενα φορουμ που να το χω οπως θελω. Εδω σεβομαστε τους αλλους και τιποτα αλλο. Οταν καποιος ενοχλει γενικα, τοτε ναι υπαρχουν τροποι αντιμετωπισης. Επισης οτι οι μοντς δινουν μια ελευθερια παραπανω σε καποιους, ειναι αληθεια.
Bougas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 . Εδω μαλλον λες τον πανκυ βεβαιως και δεν εννοω τον Punky.ειναι απο τα καλυτερα παιδια εδω μεσα.απο τους λιγους που μπορεις να πεις 2 σοβαρες κουβεντες.(και να κανεις και το χαβαλε σου βεβαια) 1. Ελπιζω να μην λες εμενα καθως το βρυσιμο το ριχνω λιγο. Απο την αλλη δεν ειναι και κατι τοσο τραγικο. οχι δεν εννοω εσενα.1 και 2 βρησιες και εγω τις ριχνω.δεν το θεωρω τραγικο,απλα μερικοι το εχουν παραχεσει.
Creation Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 BOUGAS, φίλε μου, μάλλον σε είχα παρεξηγήσει και δεν σου κρύβω πως για ένα μεγάλο διάστημα μου φαινόσουν από αυτους τους τύπους που περιγράφεις. Σου βγάζω το καπέλο και σε συγχαίρω.
Bougas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 τοσοι λαλακες στο φορουμ,και μονο ο Devil_Why_Cry την πληρωσε με ΒΑΝ (που υπηρχαν και χειροτεροι απο αυτον). το θεμα εχει ξανασυζητηθει φιλε Creation πριν ενα χρονο.δεν βγαλαμε ακρη,και αυτο θα ξαναγινει δυστηχως.
The_player Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Ετσι ειναι .Προσπαθω να αποφυγω καποιες συζητησεις αλλα το πραγμα εχει παραγινει.Ειμαι στο forum χρονια και ποτε μου δεν εχω εκνευριστει πιο πολυ απο οτι τελευταια.Το να πεις την αποψη σου ειναι δεκτο και σωστο.Το να ειρωνευεσαι και να γελιοποιεις τα παντα ειναι ευκολο.Δεν υπαρχει πιο ευκολο απο αυτο.ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ...Aν καποιος θελει να λεει παπ...ριες.....να τα λεει στην παρεα του , οχι εδω.Αν δεν παρουν μετρα οι Mods θα διαγραφω απο το forum , το λεω και το εννοω...Αν θελουν boom boom και γελειους εδω μεσα να τους χαιρονται...Εχει παραγινει το κακο...Καποτε περιμενα την ωρα να μπω στο forum , να βρω λυσεις , να συναντησω αγαπημενα μελη....να ανταλλαξω γνωμες....Για αυτο ειναι τα forums...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ που εχουν στηριξει και στηριζουν το forum....και δεν δεχομαι να εμπαιζονται και να σιωπουν....και καποιοι να κανουν οτι τους καπνισει εδω μεσα.... ΑΕΙ στο διαβουτσο...
parsifal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Γειά σας παιδιά, καλή χρονιά! Για το θέμα που θίγετε, έχω διαβάσει κι εγώ τα threads στα οποία μάλλον αναφέρεστε. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι φυσικά τωρινό και είναι ένας από τους λόγους που αποφεύγω να συμμετάσχω σε συζητήσεις μη τεχνολογικού περιεχομένου, παρότι πολλές από αυτές συχνά είναι ενδιαφέρουσες και δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα κάποια αξιόλογα μέλη. Πολύ συχνά διαβάζοντας posts που σκοπό έχουν να ερεθίσουν, έχω μπει στον πειρασμό να απαντήσω σε κλίμα κατευναστικό. Δεν το κάνω όμως γιατί, παρότι παλιό μέλος, δεν έχω τόσο μεγάλη ιδέα για τις δυνατότητές μου σε ρόλο ρυθμιστή/ηθικολόγου/πυροσβέστη. Μην ξεχνάτε ακόμη πως η σχετική ανωνυμία του διαδικτύου είναι άτιμο πράγμα και επάγει συμπεριφορές που δεν εξορκίζονται εύκολα. Εν πάσει περιπτώσει, νομίζω πως το φαινόμενο έχει ενταθεί μετά την επαναφορά του Μπλα Μπλα section. Είναι αναγκαίο κακό, αν θέλουμε να υπάρχει τέτοιο section. Προσωπικά θεωρώ πως καλώς επαναφέρθηκε, αλλά η ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων επαφίεται κυρίως στην αυτοσυγκράτηση των ιδίων των μελών, μιας που το moderating είναι, και σωστά, κάπως πιο χαλαρό από το υπόλοιπο Insomnia (take this, Lucifer!)
shadowmsc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Άντε για να μη μιλήσω όπως θα έπρεπε να μιλήσει κανείς σε κάτι τέτοιους και γίνω spooker #2. έτσι έτσι no mercy στους μ@λ@κ3Σ. :D
LL_NEO Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Αν θελουν boom boom και γελειους εδω μεσα να τους χαιρονται... Δεν κατάλαβα τι ακριβώς σου έχει κάνει ο ΒΒ, δεν είμαι ο μαμιάς του ή ο αρραβωνιαστικός του για να σερνικώσω με την πάρτη σου, απλώς μια ερώτηση και μια παρατήρηση. Πόσοι απο όσους γκρινιάζετε, έχετε κάνει report post? Και η παρατήρηση: Όλα τα είχαμε δει εδώ μέσα, είδαμε και τον Bougas να κάνει διάλεξη περί ουσίας στο Posting. Με άλλα λόγια δλδ... Τον διαβουτσο τον κλαίγανε και τον μοιρολογούσανε
Sellers Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Επίσης κάτι που με ενοχλεί αφάνταστα είναι ότι όταν κάποιος έχει πρόβλημα με κάτι (π.χ ο Creation) ακόμα και αν έχει δίκιο (που στην συγκεκριμένη πρείπτωση έχει) εμφανίζονται μερικοί οι οποίοι λένε ''αν δεν σου αρέσει δεν σε κρατάμε με το ζόρι'' και ''υπάρχουν και αλλού forums'' και τα σχετικά. Φυσικά αυτό είναι μια βλακεία. Κανείς δεν θα αναγκάσει τον οποιδήποτε να φύγει. Και αν οποιοσδήποτε έχει δίκιο τότε μάλλον οι άλλοι θα πρέπει να αλλάξουν. Οπότε ας μην λέμε αυτές τις ηλίθιες ατάκες. Ένα απλό forum είναι. Αντί να καθόμαστε και να λύνουμε απορίες ή να συζητάμε καθόμαστε και τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.
LL_NEO Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Κανείς δεν θα αναγκάσει τον οποιδήποτε να φύγει. Και αν οποιοσδήποτε έχει δίκιο τότε μάλλον οι άλλοι θα πρέπει να αλλάξουν. Σόρρυ αλλά αν κατά τη γνώμη των mods ο άλλος δεν παραβιάζει τπτ, πως ακριβώς θα τον/τους αναγκάσεις να αλλάξουν; Και ναι. Αν κάποιος δε συμφωνεί με το κριτήριο δικαιοσύνης των mods, πιο λογικό μου φαίνεται να πάρει την άγουσα για άλλη παραλία με τα παγουράκια του αλα μπρατσέτα, παρά να αλλάξει admin/mods/users
Bougas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Και η παρατήρηση: Όλα τα είχαμε δει εδώ μέσα, είδαμε και τον Bougas να κάνει διάλεξη περί ουσίας στο Posting. οπ! απαντησες και εσυ? φαινετε οποιος εχει την μυγα.....μυγιαζεται. που ειδες να αναφερω εγω περι ουσιας στο Posting μαναρι μου?κανε μου ενα Quote να δω και εγω. σε εχει τρελανει η μονικα μπελουτσι βλεπω.
parsifal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 ...Αν κάποιος δε συμφωνεί με το κριτήριο δικαιοσύνης των mods, πιο λογικό μου φαίνεται να πάρει την άγουσα για άλλη παραλία με τα παγουράκια του αλα μπρατσέτα, παρά να αλλάξει admin/mods/users Κάτσε ρε LL_NEO, δηλαδή το κριτήριο αυτό σετάρεται εξ'αρχής σε ένα συγκεκριμένο βολτάζ και παραμένει εκεί εσαεί? Αν υπάρχει σχετικό feedback από τους χρήστες, δεν είναι χρεός των moderators να επανεξετάζουν δυναμικά τον τρόπο και την ποσότητα παρέμβασης? Γενικότερα μιλάω και όχι για την περίπτωση που αναφέρουν τα παιδιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.