manthoulis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 παιδια καλη χρονια!!! θα σας ηταν ευκολο να αναφερεται ολα τα προγραμματα που ειναι απαραιτητα για την προστασια του υπολ. π.χ. antivirus, antipopups κλπ αν μπορειτε δωστε links. thanx
GiannisMetal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δεν θα'πρεπε να απαντήσω... Τέσπα...είμαι καλός άνθρωπος. Αν θες free 1.avast 2.zonealarm 3.avg antispyware 4.spybot search&destroy 5.spyware blaster 6.a-squared (προαιρετικό) Αν θα ''τα χώσεις''(να τα πληρώσεις κανονικά) 1.Kaspersky Internet Security 6 2.Counterspy 3.Spy sweeper 4.Avg antispyware(προαιρετικό) Συμβουλή:απόφυγε όσο μπορείς τα σπασμένα.
Vagos_46 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δεν θα'πρεπε να απαντήσω... γιατι??? απο τα free πιστευω με ενα συνδυασμο avast,ad-aware και spybot s&d εισαι καλλυμενος! avast spybot ad-aware
dimitris2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 para polla ta threads sxetika me auto pou zitas me ena search tha sou linotan i aporia...alla mias pou bika sto kopo na grapsw na i protasi mou antivirus: nod32 firewall: kaspersky anti-hacker k epipleon: spybot kai adaware me active to adwatch
mitsos24 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Εγω δινω μια ψηφο στο F-Secure Anti Virus Client Security .
admin1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 gia antivirus: nod32 kai gia trojan noadaware
kikos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 καλημέρα και καλη χρονιά kaspersky πιστευω πολύ καλό όσο για το avast! το έχω και και δεν είμαι ευχαριστημένη και έχω και το Ad-Aware SE Professional και κάτι μου λέέι πως πάω πάλι για format.
pamig Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα. Δες και το Panda για antivirus αν και λίγο βαρύτερο από nod32 με spybot και ad-aware. Πολύ ευχαριστημένος...
thdim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάντως είμαι κατευχαριστημένος με το AVG το Free, αλλά τώρα με ενημερώνει ότι λήγει! Κόψανε το Free ή απλά θα κατεβάσω νεότερη έκδοση και ok?
Vagos_46 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάντως είμαι κατευχαριστημένος με το AVG το Free, αλλά τώρα με ενημερώνει ότι λήγει! Κόψανε το Free ή απλά θα κατεβάσω νεότερη έκδοση και ok? στο site της avg στα δεξια εχει renew licence. βαζεις την παλια και σου δινει καινουργια!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μία Αναζήτηση θα δώσει πολλά αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.