Προς το περιεχόμενο

Antivirus σε pc χωρίς internet

Pitsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την υποψία ότι ο ένας υπολογιστής που έχω έχει κολλήσει κάποιον ιό.

Είναι σε δίκτυο με άλλον υπολογιστή που έχει πρόσβαση στο internet αλλά δεν πρέπει να δώσω και σε αυτόν πρόσβαση.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κάνω έλεγχο και να μπορεί να ενημερωθεί κατεβάζοντας τα updates από τον άλλο υπολογιστή;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλό είναι σε υπολογιστή που δεν μπαίνει στο internet ,να μην χρησιμοποιήσεις antivirus , γιατί μόνο φόρτωμα στην ram είναι και τίποτα παραπάνω Μπορείς να χρησιμοποιείς ενα ενημερωμένο portable anti virus ( nod32 , kaspersky ) μια φορά τον μήνα και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.
Η μπορεις να κατεβαζεις manual τα updates απο καποιο αλλο pc για να τα βαλεις στο δικο σου.

Στον άλλο υπολογιστή που είναι στο δίκτυο έχω το NOD32, μπορείς να μου πεις λίγα περισσότερα για το πως μπορώ να κατεβάσω manual τα updates;

Δημοσ.

Το αλλο Pc δεν εχει internet λογω προβληματος ή δεν θελεις να εχει internet ;

Τo nod32 λιγο που κοιταξα δεν κανει update απο αρχεια, μπορει να κανει ομως μεσω lan.

Δημοσ.

καποια περιοδικα για pc στο dvd που τα συνοδευει εχουν μεσα τα τελευταια definitions οποτε καποιος τροπος θα υπαρχει να τα κατεβασει και να τα βαλει χειροκινητα!

edit: π.χ για το avg απο εδω http://www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/AVG-AntiVirus-Definitions.shtml εχει και οδηγιες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...