theoritikos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Έχω ενα usb2 flash disk datawrite 1giga, το οποίο δεν δουλεύει στο δικό μου pc. Εχω αγοράσει νεο pc, και στο παλιό δούλευε κανονικά. Πρόσφατα μάλιστα το έβαλα σε άλλο pc για να αντιγράψω κάτι αρχεία. Τι φταίει άραγε?
Kyro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δοκίμασε το σε άλλη θύρα USB (στις πίσω σε περίπτωση που δεν έχουν συνδέσει τις μπροστινές). Αν δεν φταίει αυτό πηγαινε στο system απο το control panel, στην διαχείρη συσκευών και δες (ενώ το έχεις συνδέσει) αν σου αναφέρει καμιά άγνωστη συσκεύη, εάν ναι τότε βάλτο να βρεί τους drivers από το internet ή βάλτους εσύ αν τους έχεις. Το έχω δει και σε άλλο μηχάνημα αυτό (με XP πάντα), δεν ξέρω γιατί το κάνει.
entrodus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Είτε είναι θέμα drivers.. ή προσπαθεί να πάρει drive letter που είναι ήδη σε χρήση. Για το δεύτερο μπορείς να θέσεις κάποιο δικό σου drive letter μέσα απο το disk Management (Δεξί κλικ στο My computer -> Manage -> Storage -> disk Management). Πατάς δεξί κλικ επάνω στο flashaκι και επιλέγεις "Change drive letter...." Καλή τύχη.
theoritikos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Tα δοκίμασα αυτά που λέτε αλλά δεν δουλεύει ακόμα. Το πρόβλημα μου είναι πως το λαμπάκι του flash disk δεν ανάβει καν.
Kyro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 κάποιο πουλάκι μου είπε ότι έχεις πρόβλημα με τις μπριστινές θύρες usb . Κάποια δυσλειτουργία θα υπάρχει έιτε απο την motherbaord ή από τα windows με τις usb
theoritikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 κάποιο πουλάκι μου είπε ότι έχεις πρόβλημα με τις μπριστινές θύρες usb .Κάποια δυσλειτουργία θα υπάρχει έιτε απο την motherbaord ή από τα windows με τις usb Οι usb συσκευές που έχω, δουλεύον κανονικά (μια απο αυτές είναι και το adsl modem μου). Δοκίμασα και άλλα αποθηκευτικά μέσα που είναι σε usb και δουλεύουν κανονικά! Λες να χάλασε τελευταία στιγμή? Drivers Που θα βρώ? Η datawrite δίνει μόνο για win98.
Vagos_46 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 μισο γιατι μπερδευτηκα! στις μπροστα usb συνδεεις αλλες συσκευες και λειτουργουν ενω το φλασακι οχι?
theoritikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 μισο γιατι μπερδευτηκα! στις μπροστα usb συνδεεις αλλες συσκευες και λειτουργουν ενω το φλασακι οχι? Έχεις δίκιο δεν το έχω διευκρινήσει! Οι μπροστά usb δεν δουλεύουν έτσι κι αλλιώς. Οι πίσω usb δουλεύουν κανονικά, όλες οι usb συσκευές μου δουλεύουν ΕΚΤΩΣ απο αυτό το stick. Κατάλαβες?
theoritikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Έκανα format όπως λέω στο άλλο Post για τις μπροστινές usb, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Το εκνευριστικό είναι πως τώρα δεν δουλεύει και ενα άλλο παλιότερο usb 1 flash, αλλά οτι άλλο usb storage έχω δουλεύει κανονικά! Απ'οτι καταλαβαίνω δεν μπορούν τα xp να βρούν καποιο driver. Οσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάποιον generic driver για usb flash. Mόνο για win98 βρίκα και αυτοί πάλι δεν δουλεύουν στα xp.
Daredevil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 alla3e cd egkatastashs an exeis kana periergo unnatented klp klp
theoritikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 alla3e cd egkatastashs an exeis kana periergo unnatented klp klp Όταν λες unnatended τι εννοείς?
theoritikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μετα απο ψάξιμο βρήκα πως είναι χαλασμένα! Η υγρασία τα χάλασε!
Bourdoulas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Ξαφνικά το ίδιο συνέβει και σε εμένα, αλλά και σε έναν φίλο μου! Εκεί που δούλευε κανονικότατα το flash drive μια ωραία πρωϊα αποφάσισε να κατέβει σε απεργία! Όποτε το συνδέω μου βγάζει unknown device, αλλά το λαμπάκι ανάβει κανονικά. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, δεν έχω καταφέρει να βρώ λύσει ακόμα. Καμιά πρόταση κάποιος;
arxaggelos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 ολα τα φλασάκι αχαλάνε έτσι για το τιποτε ένα ωραίο πρωί (που δεν ειναι και πολύ ωραίο αν το ίδιο πρωί πρέπει να αλλάξεις 2-3 pc λόγω δουλειας...) για αυτό λέω πάντα backup και ποτέ μη βασίζεστε σε μεγάλες χωρητικότητες, όσο πιό πολλά παίρνει τόσο πιό πολλά θα πάνε άπατα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.