Droky Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Είναι κανεις που να παίζει το Heroes 5? Θέλω να το βάλω αλλά το έχω ψιλοδεί σε άλλον και μου φάνηκε παλούκι να το μάθεις.... Ευτυχώς υπάρχει και το Heroes 3...
Str Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Φιλε αν κατεχεις απο Heroes 3 το 5 δεν θα σου φανει και βουνο... αντιθετως εχει ΠΟΛΥ μεγαλο βαθος
Typhoon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Νομίζω ότι 5 είναι πολύ κοντά στο 3. Πάντως μου φάνηκε γενικά δύσκολο σαν παιχνίδι, ενώ το expansion ήταν πολύ πιο εύκολο.
antonl Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 +1 @ Str Δύσκολο είναι μέχρι να μάθεις να επιλέγεις/χρησιμοποιείς τα κατάλληλα skills/spells/special ιδιότητες ηρώων-πλασμάτων. Σχετικά με skills (και όχι μόνο) ρίξε μια ματιά εδώ. edit: Επίσης κάποιο από τα mods σου δίνει τη δυνατότητα να πατάς "Wait" μέσω ενός κουμπιού κι όχι μόνο με το "w" (το αναφέρω γιατί με είχε εκνευρίσει αυτή η παράληψη από το παιχνίδι).
Str Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 antonl εισαι ΤΟΣΟ θεος...ουτε που ειχα καταλαβει οτι ειχαν αναβαθμισει το συστημα με τα σκιλς στο celestial ειχα μεινει με το παλιο pdf με τις αμετρητες σελιδες
antonl Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 @Str: :oops: Χαίρομαι που σου φάνηκε χρήσιμη η πληροφορία για το skill wheel. Και πιο πολύ χαίρομαι που αφορά το αγαπημένο μου παιχνίδι -το πρώτο που έπαιξα ποτέ σε υπολογιστή πριν δέκα χρόνια- . edit: Επίσης χρήσιμο link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.