Προς το περιεχόμενο

GECUBE RADEON X1600PRO vs GAINWARD BLISS 7600GT

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παραγγειλα αυτην απο e-shop αλλα μου ειπαν δυστυχως οτι δεν υπαρχει:mad: :mad: ...

και αυτος μου προτεινε αυτην και λεει οτι ειναι στις ιδιες επιδοσεις...(αλλα πιο ακριβη)..και οτι η 7600gt ισως ειναι ελαχιστα καλυτερη...

εσεις τι λετε να παρο την ΑΤΙ ή να ψαξω αλλου για την 7600gt??

καμια αλλη στα ιδια λεφτα?(μεχρι 140ευρω)

Δημοσ.

Κοιτα για καμια μεταχειρισμενη Χ1900ΧΤ, 2-3 μηνων, με εγγυηση (κοντα στα 200 ευρα, ισως και λιγο πιο κατω). Στις αγγελιες διαφορων κομπιουτερο-φορουμ βρισκεις καμποσα κομματια.

Αν δε θες μεταχειρισμενη, μεταξυ των δυο καρτων που λες, 7600GT δαγκωτο.

Δημοσ.

Βάσει και των χρημάτων που διαθέτεις, κοίτα τη λίστα των διαθέσιμων μοντέλων σε κάποιο e-shop και προτίμησε ένα εκ των ΟCZ, Enermax, Tagan, Fortron, Heroichi, Chieftec, Antec.

Για τις GS και GT, διαφέρουν σίγουρα σε χρονισμούς πυρήνα και μνήμης, οι GT επίσης χρησιμοποιούν GDDR3 μνήμες. Δεδομένου ότι ο πυρήνας είναι ίδιος, αναπόφευκτα διαφέρουν και στη συνολική απόδοση.

Σκέφτομαι κι εγώ να χτυπήσω μία GT και μάλλον αυτήν: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=910414

Έχω διαβάσει πολύ κολακευτικά reviews...

Δημοσ.

Έδωσες άλλο link πιο πάνω, εγώ προτείνω την Golden Sample με ενεργή ψύξη!

Για το τροφοδοτικό, έχεις κάποιες πιθανότητες να μη χρειαστείς αλλαγή. Παίζει ρόλο και το πόσο ενεργοβόρο είναι το υπόλοιπο σύστημα. Αν π.χ. μιλάμε για Intel P4 Prescott υπερχρονισμένο, >2 σκληρούς δίσκους κλπ είσαι επικίνδυνος με noname τροφοδοτικό...

Δημοσ.

Δε νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα! 1 δίσκος. Από fans κλπ παίζουν πολλά?

Εφόσον καταλήγεις σε 7600GT, κάνε και μία αλλαγή του τίτλου του thread σε κάτι του στυλ: "7600GT, χρειάζομαι νέο τροφοδοτικό?". Να δούμε τί λένε και οι πιο χαρντγουεράδες του Insomnia...

Δημοσ.

dn ginete tora na ton allakso....otan les fans ti ennoeis?

to pontiki m ine usb kai apo eki kai pera exo ena kalodio tou kinitou(usb) kai ena tilexiristirio gia PES6(usb) alla auta dn ine monima pano sto pc idika to kalodio to poli na mpi gia 5min...e to tilexeiristirio mpori na parei kai ores...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...