cfilip Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Θα έλεγα ότι η Delphi ήταν η τέλεια επιλογή, τη σάρωσε όμως το τρένο που ονομάζεται .NET framework. Το μόνο που έχω να σου προτείνω είναι VB.NET ή ακόμα καλύτερα C#. Και οι δύο γλώσσες είναι στο Visual Studio. Υπάρχει free έκδοση όπως είπε και ο rebel2000, και τρελό Ελληνικό community στο http://www.dotnetzone.gr. psakse ligo gia Delphi for .Net kai meta mporeis na anaprosarmosis katallhla tis protasis sou!!! akous ekeis VB!!!!!
entrodus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 psakse ligo gia Delphi for .Net kai meta mporeis na anaprosarmosis katallhla tis protasis sou!!! akous ekeis VB!!!!! Σε Delphi δουλεύω επαγγελματικά τα τελευταία 4 χρόνια και να είσαι σίγουρος ότι ξέρω ακριβώς τι υπάρχει, τι δουλεύει, τι σέρνεται, και πόσο μυρίζει το πτώμα της Delphi και το πεθαμένο community της. PS. Δεν ανέφερα VB, αλλα VB.NET
MrSeanKon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Γνωρίζω C++.Φιλε μου κι εγω κατι αναλογο ξεκινησα πριν μερικα χρονια δεν ειμαι επαγγελματιας προγραμματιστης ετσι για την πλακα παιζω με το O/c κι οτι ειχα σε χαρτι και μολυβι θελησα να τα περασω σε ενα γραφικο περιβαλλον. Τωρα τα προιοντα της Borland ειναι παρωχημενης τεχνολογιας κατα γνωμες αλλων και μπορω να σου πω οτι η μεταβαση απο Borland C++ Builder σε C# μου εδωσε καποιες δυνατοτητες για να φτιαξω ορισμενα μπιχλιμπιδια και να ειναι καπως μουρατη η OcBible.
cfilip Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Σε Delphi δουλεύω επαγγελματικά τα τελευταία 4 χρόνια και να είσαι σίγουρος ότι ξέρω ακριβώς τι υπάρχει, τι δουλεύει, τι σέρνεται, και πόσο μυρίζει το πτώμα της Delphi και το πεθαμένο community της. PS. Δεν ανέφερα VB, αλλα VB.NET hahahaha!!! poli oraio to asteio sou, akous ekei pethameno to Delphi!!!! mallon den exeis doulepsei BDS 2006 kai to kiriotero den se kobo pascal like tipo, opote kali tixi sth mama m$$$
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.