Προς το περιεχόμενο

Playstation2-Best-TV

temeteron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Θα ήθελα να ρωτήσω απο εμπειρίες που έχετε ποια θεωρείται την καλύτερη τηλεόραση για να το Playstation2 ;

Πιστεύω πως πρέπει να είναι CRT και μικρή σε ίντσες. Πείτε ποιό μοντέλο να πάρω ;

Καλά να περνάτε!

Δημοσ.

έλεγα κάτι σε 21 το πολύ. Γιατί πιστεύω πως μεγαλύτερη οθόνη ίσως να χάνει σε ποιότητα το ps2. Κάποιο καλώδιο προτείνει η sony στο manual που διάβασα. Το rgb είναι αυτό με τα rca καλώδια που είναι τρίχωμα ;

Όσο για lcd μήπως υπάρχει πρόβλημα στην καθυστέρηση ; αλλα και το κόστος ξεφεύγει:)

Δημοσ.

Κάτσε επειδή μπερδεύτικα το rgb καλώδιο συνδέεται scart στην TV και μετά ποιο απο τα 2 βύσματα συνδέεται στο άλλο άκρο το ps2 ; γιατί η εικόνα που μου έδειξες έχει 2 βύσματα στο ένα της άκρο.

Δημοσ.

Έχω συνδέσει το Playstation 2 με hd ready lcd τηλεόραση 26'' μέσω scart και η εικόνα ειναι χάλια και θαμπή. Αν η σύνδεση γίνει μέσω component (RGB) θα βελτιωθεί η εικόνα;

Δημοσ.
Έχω συνδέσει το Playstation 2 με hd ready lcd τηλεόραση 26'' μέσω scart και η εικόνα ειναι χάλια και θαμπή. Αν η σύνδεση γίνει μέσω component (RGB) θα βελτιωθεί η εικόνα;

ειχα την ιδια απορια πριν καποιους μηνες ειχα ανοιξει και thread και τελικα κανεις δεν απαντησε! αγορασα compoment και τελικα εχει λιγο καλυτερη εικονα μη περιμενεις και θαυματα βεβαια! με crt παντως δεν συγκρινεται.

Δημοσ.

re paidia eipame 100fores.oti kai na kaneis se mia HDTV apo tin stigmi pou dineis mia pigi SD(wii,ps2) i eikona einai tholi kai mapa.ti petate ta lefta sas adika se component kai mpourdes.mia crt me RGB einai i teleia epilogi pistevw.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...