nporfyr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Γεια χαρά σε όλους. Έχω ένα αρκετά παράξενο πρόβλημα με το 2ο pc μου, το οποίο εμφανίζεται πολύ σπάνια. Το έχω από το καλοκαίρι του 2002 έναν AthlonXP 2000+ σε μια ALBATRON KX600 PRO (R1.04) και δεν έχω κάποιο παράπονο απο το pc. Όμως παρατήρησα ότι όταν αν δεν το ανοίξω για λίγες μέρες (πχ. τρείς μέρες) τότε όταν θα το ανοίξω, μερικές φορές, τον επεξεργαστή τον αναγνωρίζει είτε ως AthlonXP 1600+ είτε ως AthlonXP 1400+ και όταν προχωρήσει για να φορτώσει τα xp κολλάει . Όμως το ξεκινήσω πάλι, όλα είναι μια χαρά και ο επεξεργαστής είναι κανονικά 2000+. Τώρα το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και δεν εμφανίζεται το πρόβλημα, αλλά το καλοκαίρι που λείπω για αρκετές μέρες, τότε εμφανίζεται. Μήπως γνωρίζει κανείς τι φταίει;
Kyro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 xmm malon i mpataria tou motherboard thelei alagi
nporfyr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 αρχικά το σκέφτηκα και εγώ αυτό, αλλά αν είχε πρόβλημα η μπαταρία, δεν θα έπρεπε να χάνει την ώρα ή τις ρυθμίσεις του bios; μέχρι τώρα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο
Kyro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 οκ, το βρήκα! στα κάνει αυτά γιατί νιώθει μοναξιά και θέλει να τον παίρνεις και αυτόν να κάνει διακοπές. Τόσα χρόνια τον έχεις πάει ποτέ καμιά βόλτα; ε; τον πήγες έστω και για μέρα διακοπές; να δει κανά πιπίνι (laptop) στην παραλία; Οκ, σοβαρά τώρα, λογικό αυτό που λες αλλά δοκίμασε το αυτό με την μπαταρία αν έχεις από κανά άλλο motherboard ή αν έχει να σου δώσει κανας φίλος. Ή έστω αγόρασε μια δεν χάνεις τίποτα. Ίσως να είναι στα τελευταία της και να κρατάει ότι μπορεί απο τις ρυθμίσεις.
cleeverblade Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 αυτό ενδέχεται να συμβαίνει και μετά από διακοπή ρεύματος. εμένα ας πούμε ένα nforce2 Soltek που έχω, όταν του βγάλεις την παροχή αργεί να κάνει POST (Power On Self Test) μετά και ενίοτε BOOTάρει με τα Fail Safe settings που είναι με 100 FSB. αν κάνω reset επανέρχεται στα σωστά settings.
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 για ριχτού ένα update στο βίος σε έναν δικό μου Athlon Χρ που έπαιζα για να ξεκλειδώσω τον πολλαπλασιαστεί του any nForce 2 mobo μου τον έβλεπε σας unknown Cpu αλλα έσκιζε σε Ο\C
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.