Προς το περιεχόμενο

Bluetooth MA-700 πρόβλημα

platanik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...

Έχω ένα usb bluetooth (MA-700) της mobile action το οποίο το χρησιμοποιούσα για σύνδεση με το nokia 6230.

Πρόσφατα αγόρασα το ericsson w850 και θέλω να χρησιμοποιήσω το ίδιο usb bluetooth.

Το πρόβλημα είναι ότι το συγκεκριμένο bluetooth είναι κλειδωμένο και συνδέεται με κινητά μόνο μεσω του προγράμματος που το υποστηρίζει (Handset Manager) το οποίο είναι επιεικώς απαράδεκτο, χωρίς να μπορείς να χησιμοποιήσεις το πρόγραμμα του εκάστοτε κινητου (nokia suite κλπ).

Μήπως ξέρει κάποιος πώς μπορώ να το ξεκλιδώσω για να το χρησιμοποιήσω με το πρόγραμμα της ericsson?

Δημοσ.

go here

http://www.jonsguides.com/bluetooth/

κατεβασε τον Widcomm driver (και οτι αλλο χρειαστεις)

κατεβασε και το modified inf αρχειο απο τη σελιδα μου http://briefcase.pathfinder.gr/file/duende/14297/266507 για να δει το συστημα το ΜΑ700

περνα πρωτα τον driver της mobile action

περνα το προγραμμα

κανε update τον driver επιλεγοντας το inf που κατεβασες

τρεξε το patch του widcomm

εισαι ετοιμος

θα δεις ενα νεο εικονιδιο το οποιο λεγεται "My Bluetooth places" απο κει μπορεις να κανεις ρυθμισεις,να κανεις δικτυο μεσω bt,internet sharing etc.

μπορεις να περασεις οποιο προγραμμα θες το οποιο χρησιμοποιει bt,ολα θα δουν το στικ της MA.το εχω χρησιμοποιησει με τα προγραμματα της motorola,ericsson,siemens,κανενα προβλημα.επισης internet access στο laptop μεσω bt etc.

try it :)

Δημοσ.
Αν απεγκαταστήσεις το πρόγραμμα του usb Bluetooth και χρησιμοποιήσεις το utility των Windows XP SP2;

φίλε άλεξ δυστυχώς δεν παίζει...

Δημοσ.

φίλε duende ευχαριστώ πολύ :-D :-D :-D

το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι οτι ενώ το πρόγραμμα του widcomm δοεύει μια χαρά και βλέπει με τη μια το τηλέφωνο, το πρόγραμμα της ericsson αρνείται πεισματικά:???: :???: :???:

Όχι οτι καίγομαι να το δουλέψω, αλλά δεν μπορω να καταλάβω τι παίζεται...

Δημοσ.

μμμ τωρα θα σε γελασω μιας κ εχω κατι χρονια να δουλεψω σουιτα της ερικ. (μοτορολακιας πια).καποια γενικα σημεια να κοιταξεις οπως

να βλεπει το dongle

να κανεις pair το τηλεφωνο

υποψιν αν εχεις mpei στο bt neighbourhood και κανεις browse αρχεια του τηλ σημαινει οτι εχεις κανει pair εκεινη την ωρα με εκεινο το ππρογραμμα,δε θα σου παιξει το προγραμμα της ερικ. αν το τρεξεις εκεινη τη στιγμη,θα πρεπει να το κανεις unpair πρωτα.κατι τετοιο τελος παντων εχω καιρο να ασχοληθω...αφου σου δουλεψε και το ειδε το στικ θελει λιγο ψαξιμο μονο και θα το βρεις :)

Δημοσ.
go here

http://www.jonsguides.com/bluetooth/

κατεβασε τον Widcomm driver (και οτι αλλο χρειαστεις)

κατεβασε και το modified inf αρχειο απο τη σελιδα μου http://briefcase.pathfinder.gr/file/duende/14297/266507 για να δει το συστημα το ΜΑ700

περνα πρωτα τον driver της mobile action

περνα το προγραμμα

κανε update τον driver επιλεγοντας το inf που κατεβασες

τρεξε το patch του widcomm

εισαι ετοιμος

θα δεις ενα νεο εικονιδιο το οποιο λεγεται "My Bluetooth places" απο κει μπορεις να κανεις ρυθμισεις,να κανεις δικτυο μεσω bt,internet sharing etc.

μπορεις να περασεις οποιο προγραμμα θες το οποιο χρησιμοποιει bt,ολα θα δουν το στικ της MA.το εχω χρησιμοποιησει με τα προγραμματα της motorola,ericsson,siemens,κανενα προβλημα.επισης internet access στο laptop μεσω bt etc.

try it :)

Τα έκανα αλλά λαμβάνω ένα μήνυμα : your bluetooth software license does not include use with this device (έχω το Μα700).

Να πω ότι δεν μπόρεσα να κάνω το ΜΑ700 να δουλέψει με τους δικούς του drivers, ούτε έβαλα το Handset manager (τα θεωρώ σκουπίδια, και αυτό το είχα παρατήσει). Εγκατέστησα το windcomm, μετά τον driver που παραθέτεις, όλα φαίνονται καλά αλλά μου βγάζει αυτό με το lisence.... Καμιά ιδέα κανείς?

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

χρειαζόταν το btfiles.exe το κατέβασα από ρωσία , εντάξει, απλά το πσ μου απορίπτει τα εισερχόμενα απο το κινητό αρχείο. πάντως δουλεύει μια χαρα!:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...