maxim5000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Καλημέρα παιδιά. Σ¨ημερα έβαλα τα Vista αυθεντικά από MSDNAA και κάνω μιά χαρα εγκατάσταση το Microcom USB modem μου. Μετά από κάποιοες ώρες δεν έμπαινα msn Google Talk και CuteFTP. Έκλεισα το firewall τα ίδια... Κοιτάω IP και μου λέει default gateway 0.0.0.0 Σε sites μπαίνω κανονικά. Τα έχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει 1000 φορές.
maxim5000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 και τώρα που έκανα Diagnostics μου πέταξε ότι δεν κάνει επιτυχημένο Ping στο DNS. Παίζει να υπάρχει κανα conflict με την κάρτα δικτύου; Καμιά γνώμη...?
Divxakias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Το ότι δεν σου απαντά ο DNS δεν σημαίνει ότι υπάρχει Conflict στην κάρτα δικτύου σου. Πιο πιθανό μου φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στον ADSL Router…… Δώσε static IP στο μηχάνημα σου και δες πως θα συμπεριφερθεί.....Όταν θα σου ξανά εμφανισθεί το πρόβλημα τότε δες εάν θα σου απαντά o ADSL Router σου (Default Gateway)
maxim5000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Τελικά αυτό το είχα φτιάξει απενεργοποιώντας το TCP Scaling. Πρόσφατα πήρα καινούργιο laptop με Vista πάνω του και το συνδέω με το usb modem και ενώ μου δίνει κανονικά ΙΡ μου δίνει default gateway 0.0.0.0/ Ενώ όλα παίζουν κανονικά μετά από καμια ώρα με πετάει από το ΝΕΤ. Και συμβαίνει συνέχεια αυτό. Καμιά ιδέα;;; (Έχω απενεργοποιήσει tcp scaling)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.