Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Με DVD-Recorder SAMSUNG HR-734 (160GB)

costasnews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας και Καλή Χρονιά

Τώρα τις γιορτές είπα και εγώ να αγοράσω ένα DVD-Recorder.

Τελικά επέλεξα το SAMSUNG HR-734 (160GB)

Ενώ είμαι γενικά ευχαριστημένος παρατήρησα τα εξής:

Προσπαθώντας να γράψω την τελευταία εκπομπή του Θέμου μόλις άρχιζαν τα FunnyVideos

η εγγραφή σταματούσε και μου πέταγε μήνυμα πώς το πρόγραμμα είναι Protected :what:

Επίσης στην έρευνα μου για την λειτουργία Parental Control ----> Disk-Rates (1 - 8 ) ανακάλυψα πως

όταν βάζω στο DVD δισκάκι (Original) Rate 8=Adult η εικόνα της τηλεόρασης αρχίζει και ρολάρει

από επάνω προς τα κάτω αλλά πίσω από το ρολάρισμα βλέπεις εικόνα (Μήν Γελάτε) :-D

Μήπως Μήπως κάποιος από εσάς ξέρει τι συμβαίνει και πως μπορώ να ξεπεράσω

τα τεχνικά αυτά προβλήματα πριν αρχίσω να :mad:

Δημοσ.

αν κατάλαβα καλά θες να γράψεις από TV έτσι? γιατί protection on air κουφό μου ακούγεται φίλε μου, ο αδελφός μου με daewoo dvd rec έχει γράψει όλη την εκπομπή του Θέμου στο σκληρό και την είδα κανονικά από το dvd... μήπως έχει να κάνει με το parental control? το έχεις σετάρει αυτό?

Τεσπά θα δω τι παίζει αύριο που θα προσπαθήσω να γράψω και εγώ τον Θέμο σε ένα SONY dvd rec που πήρα τις γιορτές και θα σου πω... λες να έχει κάνει κόλπο ο Θέμος για να μην του αντιγράφουν τα κλιπάκια?? Γιατί εγώ την εκπομπή του την βλέπω μόνο για αυτά και όχι για τις χαζο-συνεντεύξεις...

Δημοσ.

Για Check It σίγουρα έχει protection (macrovision) on air αλλά επιλεκτικά εμένα μου έγραψε κάποια κλιπακια οχι όλα κάτι με πολιτικούς που πέφτουν κάτι με Μενε***κη που της πέφτουν δεν μου τα έγραψε.......

Δημοσ.

πηρα σημερα το συγκεκριμενο recorder (734) επειδη το ειχε σε καλη τιμη το πλαισιο γιατι εφεραν το 735.

Μεχρι τωρα ειχα μαι μεγαλη θετικη εκπληξη....παιζει ελληνικους χαρακτηρες στους SRT υποτιτλους απο τη μανα του :) Αυτο δεν το περιμενα με τιποτα και ειχα προετοιμαστει για να φτιαχνω .divx files με ενσωματομενα τα subs.

Στα αρνητικα ομως οτι χανει λιγακι το sync στους υποτιτλους, τους δειχνει περιπου μισο δευτερολεπτο πιο αργα, αλλα αυτο διορθωνεται ευκολα φτιαχνωντας το SRT απο το PC να παιζει μισο δευτερολεπτο νωριτερα...

Το δευτερο αρνητικο και στο οποιο εχω κολλησει, ειναι οτι στα divx παρολο που ειναι 16/9 , και ειναι και η τηλεοραση μου 16/9, μου βγαζει μαυρες μπαρες πανω και κατω λες και παιζει 2.35:1 υλικο... Εχω επιλεξει στο menu 16/9 output, και τα menus δειχνουν κανονικα σε 16/9, αλλα στα divx παντα βαζει 2 μπαρες...

Εχει κανεις καμια ιδεα περι αυτου?

Δημοσ.
Για Check It σίγουρα έχει protection (macrovision) on air αλλά επιλεκτικά εμένα μου έγραψε κάποια κλιπακια οχι όλα κάτι με πολιτικούς που πέφτουν κάτι με Μενε***κη που της πέφτουν δεν μου τα έγραψε.......

Φίλε μου το πρωί πέρασα στα γρήγορα την εγγραφή που έκανε χτες και φαίνεται να τα έχει γράψει όλα τα κλιπάκια του. Θα σου πω και όταν δω όλη την εκπομπή, πάντως περνώντας chapter by chapter δεν είδα κάτι περίεργο

Δημοσ.

Προσπάθησα να γράψω και εγώ το χθεσινό θέμο το έκανε μονό σε 2 σημεία

αλλά η εγγραφή σταμάτησε και έπρεπε να πατήσω ξανά το REC

Oσο για το θέμα του Rolling συνέδεσα ένα μικρό μόνιτορ που είχα και δούλεψε κανονικά μάλλον η άλλη τηλεόραση δεν μπορεί να συγχρονιστεί αν και αυτό γίνεται μονό με τα rate 8 μήπως ξέρεις κάτι για αυτό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...