Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Windows.

Brazdas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά σήμερα μου έτυχε κάτι που πρώτη φορά είδα.

Εχθές ανοίγω τον υπολογιστή μετά από 10 μέρες και όλα καλά.

Σήμερα όμως το πρωί όταν τον άνοιξα και μπήκε στα windows παρατήρησα ότι κάποια εικονίδια από την κάτω δεξιά μεριά της μπάρας εργασίας εξαφανίστηκαν. Το antivirus, το firewall. Χωρίς κανέναν λόγο. Επίσης δεν μου βγάζει το κουμπί που επιλέγεις την γλώσσα που θέλεις.

Το άλλο παράξενο είναι ότι στην έναρξη δεν μου έβγαζε το κουμπί σβήσιμο παρά μόνο αλλαγή χρήστη. Αυτό βέβαια διορθώθηκε με μια επανεκκίνηση.

Όταν πήγα στον φάκελο του antivirus για να δω μπας και γίνει τίποτα από εκεί, πάτησα ένα αρχείο reg και μου έβγαλε ότι "η επεξεργασί μητρώου έχει απενεργοποιηθεί απ' τον διαχειριστή σας".

Μήπως μπορεί να προτείνει κάποιος καμιά λύση; Δεν θέλω να μπλέκομαι τώρα με format γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο.

Ευχαριστώ.

Μόλις κατάλαβα ότι έχω βάλει το ποστ σε λάθος κατηγορία. Αν μπορεί κάποιος να το μεταφέρει.

Δημοσ.

Αν μεταφέρω κάποια αρχεία στους άλλους δίσκους (τον έχω χωρισμένο τον σκληρό) και κάνω επαναφορά συστήματος μόνο στον C; Ή μήπως υπάρχει η περίπτωση να μην φύγει το πρόβλημα;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.Μιας και πρόκειται για σχετικό topic αναφέρω και εγώ το πρόβλημα που έχω:

Έχω win xp pro eng και σε κάποια στιγμή που έγραφα dvd κόλλησε και έκανα επανεκκίνηση.Με το που άνοιξε το Pc, μου πέταξε το adaware κάποια μηνύματα για να μπλοκάρει κάποια αρχεία στην registry.Xωρίς να πολυδιαβάσω ποια αρχεία ήταν πάτησα στα περισσότερα block.To αποτέλεσμα ήταν όλες οι συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας να βγουν ανενεργές και να μην μου τρέχει απευθείας κανένα .exe Κάνω πάνω τους διπλό κλικ και δεν γίνεται τίποτε.Δεξί κλικ my computer τίποτε.Αν μέσω της συντόμευσης επιλέξω το πρόγραμμα που θέλω βγαίνει το παράθυρο που γράφει ποιο πρόγραμμα θέλω να επιλέξω και πρέπει κάθε φορά να το βρίσκω χειροκίνητα.

Υπάρχει σωτηρία ή back up και φορματ είναι η μόνη λύση?

τα Mp3,τα doc και μερικά ακόμη αρχεία τα ανοίγει κανονικά.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα ένα system restore, όπως μου προτείνανε κι εμένα.

Εγώ το έκανα σήμερα (μόνο στο C) και μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν ρολόι.

Καλύτερα ένα system restore παρά φορμάτ.

Δημοσ.

Αν έχεις σαν τελική λύση το φορματ ετοίμασε backup aρχείων κλπ κάνε system restore αν δεν πετυχεί συνεχίζεις στο format.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...