Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα AVI2DVD

thessalonikefs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα με το WinAvi. Βάζω ένα αρχείο mpg να το κάνω cοnvert με υπότιτλους για DVD και είναι πολλά σημεία στο τελικό DVD που δεν έχουν "κουμπώσει" οι υπότιτλοι. Πρέπει να σας πω, πως το αρχείο που μου κάνει νερά το έχω μετατρέψει από bin σε mpeg, με το Ultra Iso. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Τι να κάνω με το win avi; Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο εύχρηστο πρόγραμμα για μετατροπή;

Ευχαριστώ

Thessalonikefs

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπως και κάθε φορά έτσι και τώρα, περιμένω την απάντησή σας, γιατί είναι κάποιες ταινίες που δε μου κάθονται με τίποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Παρακαλώ...φωτίστε με.

Ευχαριστώ

Thessalonikefs

Δημοσ.

Αφού χρησιμοποιείς το WinAvi θα ξέρεις ότι συνεργάζεται με το VobSub που θα πρέπει να έχεις εγκατεστημένο.

Κατά τη μετατροπή αν όλα πάνε καλά θα πρέπει στην tray να εμφανίζεται το πράσινο βελάκι του VobSub, καθώς επίσης και στο preview του WinAvi θα πρέπει να εμφανίζονται οι υπότιτλοι.

Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω θα πρέπει να σταματήσεις τη μετατροπή, για να μη χάνεις χρόνο άσκοπα.

Επίσης θα ξέρεις ότι τα αρχεία της ταινίας και των υποτίτλων θα πρέπει να έχουν κοινό όνομα, ΟΧΙ ελληνικά και να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο.

Πήγαινε Start>All Programs>VobSub>DirectVobSub Configure, στο tab Misc και ξετσεκάρισε το Pre-buffer subpictures.

Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, δοκίμασε να κάνεις το ίδιο και με το ConvertXtoDVD. Αν υπάρξουν ανάλογα προβλήματα τότε το αρχείο της ταινίας σου είναι προβληματικό.

Δημοσ.

Ευχαριστώ Kastel για άλλη μια φορά. Με έβγαλες από ένα μπέρδεμα. Από δω και πέρα να κρατήσω ξετσεκαρισμένο το Pre-buffer subpictures; Ή να το ξανατσεκάρω;

Thessalonikefs

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας και πάλι.

Ξέρω πως δεν είμαι πολύ τακτικός στην παρέα σας. Αλλά δεν σας ξεχνώ όταν υπάρχει λόγος. Όπως καταλάβατε θέλω τη βοήθειά σας σε κάτι ακόμα. Έχω στο shrink μια ταινία. Την έχω κάνει avi. Και θέλω να βγάλω του εληνικούς υπότιτλους για να τους περάσω στην avi. Έχω κάτεβάσει το SubRip. Μπορεί να με βοηθήσει αυτό και πως; Γιατί το άνοιξα και μου φαίνεται εξωγήινο. Και αν όχι αυτό τότε ποιο; Please HELP!!!.

Δημοσ.

Αγαπητέ μου Kastel,

διάβασα τη σελίδα που μου υπέδειξες και το ψάχνω όλη μέρα σήμερα με το subrip αλλά δε βγάζω άκρη. Δεν καταλαβαίνω τι πάει στραβά. Κατεβάζω στο πρόγραμμα τα αρχεία vob, αλλά κάτω στο μαύρο πλαίσιο (subtitles/New file.srt) δεν εμφανίζεται τίποτα. Κατά συνέπεια, δεν έχω υπότιτλους να σώσω. Σε παρακαλώ πες μου τι να κάνω. Ποια είναι η σειρά ακριβώς που πρέπει να ακολυθήσω και όσο το δυνατόν με περισσότερες λεπτομέρειες.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Θέλω να σας ενημερώσω πως προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Kastel. Του έστειλα και το mail μου, όπως μου ζήτησε αλλά απάντηση δεν έλαβα. Παρακαλώ, αν υπάρχει λύση σε αυτό που με απασχολεί και την ξέρετε, αν θέλετε μου τη λέτε. ΘΑ περιμένω.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Θέλω να σας ενημερώσω πως προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Kastel. Του έστειλα και το mail μου, όπως μου ζήτησε αλλά απάντηση δεν έλαβα. Παρακαλώ, αν υπάρχει λύση σε αυτό που με απασχολεί και την ξέρετε, αν θέλετε μου τη λέτε. ΘΑ περιμένω.

Ευχαριστώ.

Δεν έχω λάβει τίποτα. Ούτε σε mail ούτε σε pm.

Ξαναστείλ' το

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...