thessalonikefs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Αγαπητέ Kastel και φίλοι, θέλω να φορτώσω υπότιτλους στο Media player classic, αλλά δε μου κάθονται με τίποτα. Αν ξέρετε τι πρέπει να κάνω πέστε το αναλυτικά για να μη τα μπερδέψω. Ευχαριστώ
accipio Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Οι υπότιτλοι και η ταινία να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο και να έχουν το ίδιο όνομα. Θα τους φορτώσει αυτόματα ο MPC. Αν όχι, πάτα Ctrl+L και φόρτωσέ τους χειροκίνητα.
thessalonikefs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Κάτι άλλο σχετικά με το συνδυασμό ταινίας και υποτίτλων στο Winavi. Είναι μερικά σημεία στην ταινία, ευτυχώς πολύ λίγα, που δεν υπάρχουν υπότιτλοι, ενώ θα έπρεπε. Μήπως θα πρέπει κάτι να προσέξω; Τι λές Kastel; Και να μην ξεχάσω... Ευχαριστώ accipio. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. thessalonikefs
thessalonikefs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Και κάτι ακόμα. Σε κάποια σημεία της ταινίας που έχει γίνει convert με το Winavi, δεν εμφανίζονται υπότιτλοι ενώ θα έπρεπε. Μήπως ξέρουμε το λόγο; Τι λες Kastel;
kastel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Και κάτι ακόμα. Σε κάποια σημεία της ταινίας που έχει γίνει convert με το Winavi, δεν εμφανίζονται υπότιτλοι ενώ θα έπρεπε. Μήπως ξέρουμε το λόγο; Τι λες Kastel; Πας Start>All Programs>VobSub>DirectVobSub Configure. Στην καρτέλα Misc, τσεκάρεις την επιλογή Pre-buffer subpicture.
thessalonikefs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Start OK. Αλλά που; Σε ποιο πρόγραμμα;
kastel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Start OK. Αλλά που; Σε ποιο πρόγραμμα; Start>All Programs>VobSub>DirectVobSub Configure.
thessalonikefs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Σ' ευχαριστώ Kastel. Όμως είναι ήδη τσεκαρισμένο κι όμως ακόμα συμβαίνει αυτό με τους υπότιτλους. Αν ξέρεις τι άλλο μπορεί να συμβαίνει πες μου σε παρακαλώ. thessalonikefs
thessalonikefs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Γεια σας μετά από καιρό. Ποιος ξέρει να μου πει πως θα ενσωματώσω στο WinAvi τους υπότιτλους που είναι σε 2 cd; Το ίδιο όνομα στους υπότιτλους και στο αρχείο της ταινίας, είναι μόνο για το 1 cd. Για τα 2...δεν ξέρω τι να κάνω. Please Help. Thanks
thessalonikefs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Παρακαλώ αν ξέρετε πως να ενεργήσω στην περίπτωση με τα 2 cd για τους υπότιτλους και το WinAvi, ενημερώστε με. Καθοδηγήστε με. Περιμένω.
kastel Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Γεια σας μετά από καιρό.Ποιος ξέρει να μου πει πως θα ενσωματώσω στο WinAvi τους υπότιτλους που είναι σε 2 cd; Το ίδιο όνομα στους υπότιτλους και στο αρχείο της ταινίας, είναι μόνο για το 1 cd. Για τα 2...δεν ξέρω τι να κάνω. Please Help. Thanks Παρακαλώ αν ξέρετε πως να ενεργήσω στην περίπτωση με τα 2 cd για τους υπότιτλους και το WinAvi, ενημερώστε με. Καθοδηγήστε με. Περιμένω. Ακριβώς με το ίδιο τρόπο που έκανες ενσωμάτωση με το ένα CD κάνεις και για τα δύο. Στον ίδιο φάκελο όλα τα αρχεία και για τα δύο CDs με κοινό όνομα (movie1.avi, movie1.srt και movie2.avi, movie2.srt). Εισάγεις και τα δύο avi στο WinAvi και επιλέγεις ακριβώς από κάτω Merge into one DVD.
thessalonikefs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ για την απάντηση kastel, αλλά μάλλον δεν κατάλαβα. Έχω ένα αρχείο avi και δύο αρχεία υπότιτλους. Το 1ο φτάνει ως ένα σημείο και το 2ο συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το πρώτο μέχρι το τέλος. Εδώ τι κάνουμε; Και πως τα συγχρονίζουμε για να μπουν οι υπότιτλοι στη σωστή θέση; Αυτό που γράφεις για δύο avi δεν παίζει. Ή δεν καταλαβα εγώ. Σε παρακαλώ, εξηγησέ μου όσο μπορείς βήμα βήμα τι κάνουμε. Ευχαριστώ thessalonikefs
thessalonikefs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Παρακαλώ πολύ για μια απάντηση. Ευχαριστώ thessalonikefs
christos1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ για την απάντηση kastel, αλλά μάλλον δεν κατάλαβα. Έχω ένα αρχείο avi και δύο αρχεία υπότιτλους. Το 1ο φτάνει ως ένα σημείο και το 2ο συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το πρώτο μέχρι το τέλος. Εδώ τι κάνουμε; Και πως τα συγχρονίζουμε για να μπουν οι υπότιτλοι στη σωστή θέση; Αυτό που γράφεις για δύο avi δεν παίζει. Ή δεν καταλαβα εγώ. Σε παρακαλώ, εξηγησέ μου όσο μπορείς βήμα βήμα τι κάνουμε. Ευχαριστώ thessalonikefs 1. Φίλε μου αφού έχεις ένα αρχείο avi, και 2 υπότιτλους, μπορείς να ενώσεις τους υπότιτλους και να τους κάνεις ένα αρχείο. Αυτό μπορείς να το κάνεις με το Subtitle Workshop. Θα πας tools->join subtitles, θα φορτώσεις τους υπότιτλους και θα πατήσεις join. Μην ξεχάσεις να μαρκάρεις την επιλογή Recalculate time values πριν την μετατροπή. 2. Εάν οι υπότιτλοι δεν είναι συγχρονισμένη με την ταινία, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο πρόγραμμα Subtitle Workshop. Για το πώς μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο, μπορείς να διαβάσεις τον οδηγό που έχει φτιάξει ο φίλος kastel. ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ SUBTITLE WORKSHOP
kastel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Σωστά από τον christos1. Επίσης για ένωση υποτίτλων οδηγός "ΕΝΩΣΗΣ ΔΥΟ ΑΡΧΕΙΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ SUBTITLE WORKSHOP".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.