thessalonikefs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Κατ' αρχήν καλώς σας βρήκα. Αν μπορείτε βοηθήστε. Προσπαθώ εδώ και καιρό να μετατρέψω avi που κατεβάζω από torrent, σε DVD και να κουμπώσω υπότιτλους. Θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, 1ον) να μου προτείνετε κάποια προγράμματα εύκολα στη χρήση και 2ον) Έχω το AVI2DVD. Πάει ώς ένα σημείο και μετά...τίποτα. Παραθέτω τη σχετική διαδικασία ως εκεί που κάνει τέρμα. [3:00:48 πμ] AVI2DVD Started ! [3:00:51 πμ] Type mode : Avi Input [3:00:51 πμ] Output : Dvd [3:00:51 πμ] Encoder Selected : HCEnc [3:00:52 πμ] Start demuxing the AudioStream No.1 ... [3:01:39 πμ] Demuxing of the selected audio finished successfully ! [C:\Documents and Settings\ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΥΣ ΧΡΙΣΤΟ\Τα έγγραφά μου\ΤΑΙΝΙΕΣ\The Illusionist\Φάκελος\Avi2dvd_temp\Extracted_Audio.mp3 100036848 Bytes] [3:01:43 πμ] Audio extracted renamed successfully ! [C:\Documents and Settings\ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΥΣ ΧΡΙΣΤΟ\Τα έγγραφά μου\ΤΑΙΝΙΕΣ\The Illusionist\Φάκελος\Avi2dvd_temp\Fixed_Audio01.mp3 100036848 Bytes] [3:01:43 πμ] Starts Mp3->Ac3 convertion ... [3:01:46 πμ] Audio converted in Ac3 successfully ! [C:\Documents and Settings\ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΥΣ ΧΡΙΣΤΟ\Τα έγγραφά μου\ΤΑΙΝΙΕΣ\The Illusionist\Φάκελος\Avi2dvd_temp\AudioStream 1 MP3 2CH.ac3 -1 Bytes] [3:01:46 πμ] Job NOT Done. There are warnings ... Find at the log file the 0 byte generated file to focus where exactly the problem appears [3:01:46 πμ] All Jobs Done !!! Αν ξέρετε τι συμβαίνει πείτε μου τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ thessalonikefs
trustfm Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 C:\Documents and Settings\ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΥΣ ΧΡΙΣΤΟ\Τα έγγραφά μου\ΤΑΙΝΙΕΣ\The Illusionist\Φάκελος\ To path είναι στα Ελληνικά δοκίμασε κατι σαν και αυτό : C:\MyMovies\The Illusionist
thessalonikefs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Αγαπητέ trustfm, έκανα αυτό που μου είπες και...ορίστε το αποτέλεσμα. [12:45:04 πμ] AVI2DVD Started ! [12:45:05 πμ] Type mode : Avi Input [12:45:05 πμ] Output : Dvd [12:45:05 πμ] Encoder Selected : HCEnc [12:45:05 πμ] Start demuxing the AudioStream No.1 ... [12:45:57 πμ] Demuxing of the selected audio finished successfully ! [C:\My torrent\Avi2dvd_temp\Extracted_Audio.mp3 100036848 Bytes] [12:46:00 πμ] Audio extracted renamed successfully ! [C:\My torrent\Avi2dvd_temp\Fixed_Audio01.mp3 100036848 Bytes] [12:46:00 πμ] Starts Mp3->Ac3 convertion ... [12:57:09 πμ] Audio converted in Ac3 successfully ! [C:\My torrent\Avi2dvd_temp\AudioStream 1 MP3 2CH.ac3 302252544 Bytes] [12:57:09 πμ] Start creating avisynth script ... [12:57:09 πμ] Avisynth script created successfully ! [C:\My torrent\Avi2dvd_temp\Avisynth_Script_File.avs 162 Bytes] [12:57:10 πμ] Bitrate used : 5297 Kbpps [12:57:10 πμ] Start video encoding ... [12:57:24 πμ] Video encoded successfully ! [C:\My torrent\Avi2dvd_temp\Encoded_Video.m2v -1 Bytes] [12:57:24 πμ] Job NOT Done. There are warnings ... Find at the log file the 0 byte generated file to focus where exactly the problem appears [12:57:24 πμ] All Jobs Done !!!
kastel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Χρησιμοποίησε ή το WinAvi Video Converter ή το ConvertXtoDVD. Δες εδώ τους οδηγούς * ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER * ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ CONVERTX TO DVD www.kastel.gr
thessalonikefs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστώ kastel για το WinAvi Video Converter. Είναι κούκλα στα αρχεία avi. Μήπως υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω, αν θέλω, το μέγεθος των υπότιτλων; Και αν ξέρεις κάποιο πρόγραμμα για convert αρχείων bin που κατεβάζω από τα torrents. Και να μπορώ να κουμπώσω και υπότιτλους. Ευχαριστώ και πάλι kastel.
kastel Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Αφού χρησιμοποιείς το WinAvi Video Converter, για να μεγαλώσεις τους υποτίτλους ή να αλλάξεις γραμματοσειρά κ.τ.λ., δες τον οδηγό ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VOBSUB (εκτός από την προβολή ισχύει και για τη μετατροπή με το WinAvi) Τα bin είναι εικονικά αρχεία χρησιμοποίησε ένα εκ των MagicISO Maker, PowerISO, UltraISO, για να τα ανοίξεις και να τα φέρεις στη φυσική τους μορφή (avi, mpeg) για να μπορέσεις να τα επεξεργαστείς.
thessalonikefs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστώ kastel Ευχαριστώ kastel για άλλη μια φορά για τον οδηγό ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VOBSUB και για το πρόγραμμα UltraISO για τη μετατροπή των αρχείων bin. Μου έχεις λύσει τα χέρια.
thessalonikefs Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Αγαπητέ kastel, ξέρεις κάποιο πρόγραμμα να κάνω avi σε φόρμα για κινητό που είναι και palmtop; αν έχεις κάτι υπ' όψιν σου, σε παρακαλώ ενημέρωσέ με.
kastel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Total Video Converter. Δες τι είδους μετατροπές μπορεί να κάνει σε ένα αρχείο:
thessalonikefs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Αγαπητέ kastel, κατέβασα το Total Video Converter και σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Το δοκιμάζω αλλά δε μου παίρνει τους υπότιτλους ακόμα και από αρχεία που έχουν. Ενώ με το WinAvi Video Converter μετέτρεψα ταινία με υπότιτλους και την έβαλα σε memory stick. Ακόμα πες μου αν υπάρχουν οδηγίες, για το Total Video Converter, τις χρειάζομαι για να κάνω τις σωστές κινήσεις με τη σειρά. Ευχαριστώ.
thessalonikefs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Και άλλη μία ερώτηση-ελπίζω-για σήμερα. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο ή κάποια sites με torrents από ελληνικές ταινίες-σήριαλ-μουσικά CD και ό,τι άλλο; Ευχαριστώ thessalonikefs
kastel Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Αγαπητέ kastel, κατέβασα το Total Video Converter και σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Το δοκιμάζω αλλά δε μου παίρνει τους υπότιτλους ακόμα και από αρχεία που έχουν. Ενώ με το WinAvi Video Converter μετέτρεψα ταινία με υπότιτλους και την έβαλα σε memory stick. Ακόμα πες μου αν υπάρχουν οδηγίες, για το Total Video Converter, τις χρειάζομαι για να κάνω τις σωστές κινήσεις με τη σειρά. Ευχαριστώ. Τί εννοείς; Ενσωμάτωσες τους υποτίτλους στο avi με το WinAvi και μετά τους μετέτρεψες με το Total Video Converter και δεν εμφανίζονταν πια;
thessalonikefs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Αγαπητέ kastel, Επειδή το ψάχνω, μπορεί να έκανα κάποιο λάθος. Μπορείς να μου πεις ποια είναι η διαδρομή για το WinAvi ώστε να βγαίνει σωστό το αρχείο, έτοιμο με υπότιτλους και να μπορώ να το κάψω στο DVD writer ή να περάσω στο memory stick, αν μπορώ από το WinAvi. Και σχετικά με το Total Video Converter ποια είναι η διαδρομή για να μην κάνω λάθος. Ευχαριστώ.
kastel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Για να ενσωματώσεις τους υποτίτλους στο avi και να παραμείνει avi, δες τον οδηγό "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER". Αν θες να τους ενσωματώσεις και να κάνεις το avi DVD δες τον οδηγό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER" από εδώ: www.kastel.gr. Για το Total Video Converter: πατάς New Task>Import files, επιλέγεις το avi (ή ότι άλλο), επιλέγεις το format, πας στο Output file settings και κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις και τέλος πατάς Convert Now.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.