Προς το περιεχόμενο

Κλείνει το PC :'(

KaiZeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την τελευταία βδομάδα το pc μου σε άσχετες φάσης κλείνει,δεν κάνει shut down,κλείνει λες και το βγάζει κάποιος απο την πρίζα. Έκανα ένα φορματ επειδη ηταν και φορτωμενο το pc και άλλαξα σκληρό και ραμ επειδή χρειαζόμουνα. Τι μπορεί να φταίει? Φαντάζομαι και θέλω να ελπιζω οτι ειναι θεμα τροφοδοτικου, γιατί οικονομικα μονο αυτο μπορω να αλλαξω αυτη τη στιγμη. Το pc μου ειναι στα 3,με 1.5 gb ram, και μια gforce 5700 le 256αρα.Το τροφοδοτικο που εχω δεν θυμαμαι,και δεν ξερω ακριβως ποσο ειναι. Σε ενα πλαισιο που γραφει διαφορα λεει και ενα total combination 350W.

Δημοσ.

Afto sini8ws to kanoun ta PC logo anevasmenis 8ermokrasias ...

Ipo8etw oti fteei afto ... alla Mesa sto kataximono??? Kapws parakseno tespa ...

Prwtapolla an exeis Pentium ... dn mporei na einai afto p lew ... prepei na kitakseis to trofodotiko, posa Watts einai k na aposindeseis kati p dn xreiazese (p.x. Skliro, DvD or CD Rom p dn einai anageo) gia na pesoun ta watt k na xalarwsei ...

An pali einai Athlon ... mporei na einai 8ermokrasia ...

1) Go to Bios

2) Pigene sto health tou PC (sto meros p leei tis 8ermokrasies sistimatos+epeksergasth))

3) Sti 8ermokrasia tou CPU an patiseis Enter 8a s leei pote na Se proidopiei to PC kai pote na klinei aftomata ... ekei valta kai ta dio sto PIO IPSILO i mporeis an 8es na ta apenergopiiseis ... siga min parei kai fwtia :P ...

Ta treia afta vimata kalo einai na ta kaneis k se Pentium k se oti CPU naxeis ...

Afta! Perimenoume na ma8oume nea!

Koritsi_Gia_PC!

Δημοσ.
τσεκαρε και την ασφαλεια απο το τροφοδοτικο!

An i asfalia itan klisth dn 8a anige kan ... milame gia to koumpaki apo pisw??? :P

Dvd kai o enas skliros einai aposundedemenoi hdh,panw tou exei ena cdrom kai enan 40ari skliro.

Einai okay ... apokliete na 8elei na bgaleis parapanw ... toso kairo pws to douleves pia ...

Afta sto Bios ta ekanes?

Δημοσ.
An i asfalia itan klisth dn 8a anige kan ... milame gia to koumpaki apo pisw?

τσου!! μιλαμε για την ασφαλεια μεσα στο τροφοδοτικο,μπορει να ειναι στα τελευταια της!

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου ο πιθανότερος υπεύθυνος είναι το τροφοδοτικό. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε αμέσως μετά την αλλαγή/προσθήκη hardware; Δεν έχει κανείς φίλος pc για να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό;

Θερμοκρασίες έλεγξες;

Koritsi_Gia_PC αυτό που αναφέρεις (και με μεγάλη δυσκολία διάβασα/+1 PATRINOS06) για intel vs amd είναι ολίγον άκυρο. Έχεις υπόψη τους Prescott;

Μήπως στα system events υπάρχει κάτι σχετικό;

Αν δεν είναι κάτι από τα παραπάνω θα έλεγα, με κάποια επιφύλαξη, ότι κάτι δεν πάει καλά με τη motherboard.

Δημοσ.

To shut Down ... Den einai Problima mono tou trofodotikou .. alla kai se periptosi Megalis Yper8ermanshs ths CPU ... Isos ama alazes kane Anemistiraki ...... 'H isos na Pirakses to anemistiraki esy ........ Bebea .. ama eixe Piraxtei to trofodotiko toso oso na Mhn ipirxe asfaleia ....... Meta apo Kapia Megali Diafora tasis, to PC tou Filou mas 8a eixe Ginei Patata Kseropsimeni :D

Δημοσ.

Τροφοδοτικοοοοοο θέλω τροφοδοτικοοοοοοο... δεν με ακούς που φωνάζω; όχι έ; πάρε ένα κλείσιμο στα μούτρα :P

Δημοσ.
giati trofodotiko ???? an 8es Pare agorase ... alla den nomizo pos einai to trofodotiko .. alla Problima Psiksis .... :/

οταν εχει προβλημα ψυξης το pc κανει επανεκκινηση δεν σβηνει εντελως!

Δημοσ.

στην τελικη παρε εναν ανεμιστηρα και βαλτον μεσα στο πισι για να κανει ψυξη και να ελεγξεις θερμοκρασιες.(και δεν κανω πλακα)

επισης καθαρισε πολυ καλα τα ανεμιστηρια απο σκονη κλπ.μπορει να πεφτουν οι στροφες τους και να κρασαρει το μηχανημα.

σχετικα με αυτο που ειπε το koritsi_gia_PC με το BIOS βαλ'το να σε προειδοποει καπου στην μεσαια απ'τις θερμοκρασιες.ετσι θα καταλαβεις οτι η θερμοκρασια του CPU παιρνει την ανιουσα

κανα προβλημα σε καλωδιο ελεγξες?μηπως δεν κανει καλη επαφη,μηπως εχει φθαρει,κατι?

Δημοσ.
οταν εχει προβλημα ψυξης το pc κανει επανεκκινηση δεν σβηνει εντελως!

Koita ... Epidi eixa ena analogo ProBlima me to PC mou ........ To anemistiraki den ekane kala tIn douleia tou ... Kai tis TeleFtees Ores tou ... Poles Fores Pragmati ekane Restart (opos einai to Fisiko na kanei aloste) alla Otan H Yper8ermansi einai Ypsili kanei Shut Down :|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...