Προς το περιεχόμενο

κολαη οταν ανοιγω τα εγγραφα μου

vagelas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου το εκανε πριν 7 μερες μια φορα και σημερα κολησε για καλλα

Για να τα πω απ την αρχη μπας και κανας φιλος με σωση παταω τα εγγραφα και κολαη πηγενω διαχειρηση κανω επανεκηνηση και ολα καλλα σημερα ομως εδω και 3 ωρες τιποτα εκανα επανακηνησεις-επαναφορα-ον-οφ το ιδιο παω εναρξη ολα τα προγ.... οκ το λαπ τοπ μου ειναι ασερ ασπιρε 5600 και το εχω 2 μηνες περιπου το πριν απ αυτο ειχα ΗΡ κανενα προβλημα σημηωτεον δεν ξερω γρι απο αγγλικα βοηθεια?

Δημοσ.

συνονοματε ειχα παρομοιο προβλημα σε desktop ομως,ειχα ανοιξει και thread!! αφου του εκανα ενα format μηπως και...αλλα τιποτα!! αλλαξα μνημες,τροφοδοτικο,μητρικη και δυστυχως διαπιστωσα οτι ειχε χαλασει ο επεξεργαστης!! :-(

για αρχη τρεξε ενα memtest!

Δημοσ.

σηγνωμη αλλα τιειναι αυτο το μεμτεστ και πως τοκανω το εργαλειο το εχω για δουλεια και δεν γνωριω πολλα αλλα οταν ανοιγω αcer arcade ola einai mia χαρα λες να φταιει που ολη η διαχειρηση γινεται apo acer?

Δημοσ.

Εντάξει αγγλικά δεν ξέρεις είπες, Ελληνικά ξέρεις.?! Ορθογραφία..

Τεσπα hard disc error μυρίζομαι.. θα έχεις φορτώσει καναν τεράστιο όγκο αρχείων στο laptop, που να ανοίξουν μετά τα έγγραφα?!

Δημοσ.

φιλε βαγγο ευχαριστω παρα πολλυ για τη προσπαθεια σου να βοηθησης αλλα το προβλημα το ελυσα τελειωσ κατα τυχη επειδη δεν μου εβγαζε στη προφυλαξη οθονης καθολου ασχοληθηκα εκει με τις ιδιοτητες εβαλα εικ/διο στην επιφανεια εργασιας και ολα δια μαγειας ΟΚ 8-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...