Προς το περιεχόμενο

The X-Files (1993-2002)

anthony_88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Αφού δεν είναι δικό μας το παιδί, ποιος νοιάζεται που δολοφονήθηκε :P. Αυτή την αδιαφορία εισέπραξα από την τελευταία σκηνή. Για γέλια.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν ήταν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα ήταν μέτριο. Για κλείσιμο σειράς ήταν τουλάχιστον κακό.

Ας μου πει κάποιος που κατάλαβε: 

Όσα είδαμε στο πρώτο και το τελευταίο επεισόδιο του 10ου κύκλου, ήταν όσα θα γίνονταν ΑΝ δε σκότωνε ο Μόλντερ τον Cancer στο τελευταίο του 11ου; 

• 2 μήνες μετά...

Παιδιά επειδή βλέπω τις πρώτες σεζόν θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για πoιο λόγο ο Μολντερ βάζει μερικές φορές χαρτοταινία σε σχήμα Χ στα παράθυρα…; Για πoιο λόγο τα "σημαδεύει";

Ητανε σημα για να επικοινωνησουνε μαζι του η ο deep throat η οι αλλοι με τον φροχικι (ενας απο τους δυο δεν θυμαμαι ποιος)

• Thanks 1

Με τον deep είχε απλά να ανάψει ένα πορτατίφ με μπλε λάμπα κοντά στο παράθυρο αν θυμάμαι καλά... To X στο παράθυρο ήταν για τον Mr X... 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θυμαμαι καλά αλλαζε την λαμπα στο πορτατίφ και την γύριζε προς τα έξω... με τον X έβαζα την ταινία και για αυτό και ονομάστηκε Mr Χ...

Επεξ/σία από AtiX
  • Thanks 1

• 4 μήνες μετά...

Μόλις ξαναείδα στο amazon prime το season 4 episode 5. Εκπληκτική τηλεόραση. Όπως και αρκετά άλλα επεισόδια, ακόμα και όταν δε μου αρέσει η υπόθεση είναι εξαιρετικά. Τελικά έχω καταλήξει ότι δε μου αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με την υπόθεση των εξωγήινων την οποία έκαναν ένα αχταρμά. Γι αυτό δεν τολμάω να δω την ενδέκατη σεζόν αν και κάποια στιγμή η περιέργεια θα με νικήσει. 

Αναφορά σε κείμενο

At times I almost dream I too have spent a life the sage's way and tread once more familiar paths. Perchance I perished in arrogant self-reliance an age ago, and in that act a prayer for one more chance went up so earnest. Instinct with better light let in by death that life was blotted out not so completely, but scattered wrecks enough of it to remain dim memories, as now it seems once more the goal is in sight again

Χεχ, και φαντάσου ότι αυτό είναι ένα απ' τα πιο weak episodes αυτής της season.

Ήταν πολύ μπροστά απ' την εποχή της, όχι ότι δεν είχε τα flaws της βέβαια (high-tech υπερβολές, ότι χρησιμοποιούσαν ίδιους ηθοποιούς σε κάποια επεισόδια κ.ά. που έχουν αναφερθεί πιο πολύ). Γι' αυτό λεγόταν ότι θύμιζε περισσότερο ταινία και όχι τόσο σειρά. Ήταν θέμα κινηματογράφησης.

Κι εγώ μετά από τόσες φορές που τα έχω δει όλα, μπορώ να πω ότι προτιμώ τα MotW από την κιβωτό. Βέβαια η τελευταία έχει μερικά (OK, πολλά) τρομερά episodes.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λεει παιδια, πως το βλέπουμε για season 12;

Υπαρχει περίπτωση να γίνει και χωρις την Σλάλυ;

Επεξ/σία από Bermudakias33

Χαχα, παίξε Far Cry 5 καλύτερα.

Πέρα απ' την πλάκα για κάποιον που δεν τα έχει ξαναδεί και περιμένει κάτι πιο σύγχρονο, δεν είναι παράλογο να απογοητευτεί.

Γενικά όμως, για 25 χρόνια σειρά, θεωρώ ότι στέκεται αξιοπρεπέστατα ακόμα και σήμερα.

Θες να μου πεις όμως ότι δεν ένιωσες τίποτα στο Squeeze και στο Ice;

Ειχε καποια καλα επεισοδια με κορυφαια ατμοσφαιρα αλλα επειδη εχω φαει τις σειρες με το κουταλι δεν θα μπορουσα να ξανα δω κατι στυλ fringe που ενω εχουν τη βασικη μυθολογια βαζουν στη μεση και αλλα επεισοδια με monster of the week απλα για να βγαλουν επεισοδια. Αν καποιος ξερει πια επεισοδια ειναι της μυθολογιας θα κατσω να τα δω οπως εκανα και με το fringe προς το τελος. Και να φανταστεις οτι εκατσα συγχρονισα τις πρωτες 6 σεζον ωρες ολοκληρες για την bluray εκδοση και ειδα 14 επεισοδια πριν κανα χρονο και απο τοτε ετσι καθεται στον σκληρο. Λεω αν ειναι ετσι και τα υπολοιπα επεισοδια την βαψαμε. 

Τα MotW δεν είναι απλά «για να βγάλουν επεισόδια». Για μένα είναι η κεντρική ιδέα του όλου concept των Φακέλων-Χ, δηλαδή υποθέσεις με παραφυσικά/ανεξήγητα κυρίως φαινόμενα, που απαιτούν αντισυμβατικές μεθόδους επίλυσης.

Κατά τη γνώμη μου τα MotW είναι «περισσότερο X-Files» απ' ότι είναι η Μυθολογία.

Τώρα αν θες να δεις αποκλειστικά τη Μυθολογία, τη λίστα με τα αντίστοιχα επεισόδια θα τη βρεις εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Mythology_of_The_X-Files

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...