Gtr34 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δεν μου άρεσε το πρώτο, μου φάνηκε πολύ βεβιασμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μέτριο το πρώτο. Είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά γενικότερα παρακολουθώντας το μου έδωσε την αίσθηση ότι δεν τους βγήκε το mythology που έφτιαξαν στη 10η σεζόν και προσπαθούν να το πάνε αλλού. Το θέμα του παιδιού δε με χάλασε πολύ όπως άλλους που είδα να το κράζουν online. Μπορεί να βγει εντελώς ψέμα ή ακόμα και αλήθεια να είναι ίσως το κλείσουν κάπως ωραία. Αυτό που με χάλασε είναι το θέμα του Smoking man. Με είχε χαλάσει από πέρσι που "αναστήθηκε" αλλά πες οκ, τον έδειξαν σε κακή κατάσταση κλπ. Τώρα τον έδειξαν σα να μην είχε συμβεί τίποτα τότε. Μήπως κι αυτοί τελικά το πάνε σε παράλληλα timelines και τα καταστρέψουν (για να μην πω κάτι πιο βαρύ) όλα; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από katergaris79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, phanispal είπε Όλο αυτό απλά για να παρακολουθήσεις την εντέκατη; Αν ναι, γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει, εκτός κι αν θες να τα δεις και για άλλους λόγους. Και γιατί να μη δεις και τα monsters of the week, που πολλά από αυτά είναι φανταστικά; Πέρα από το ότι θέλω να παρακολουθήσω όσα έχουν βγει μετά την 7η θέλω να θυμηθώ και να απολαύσω τη μυθολογία της σειράς. Πράγματι υπάρχουν monsters of the week που ήταν αξιόλογα - ακόμα μου έχει μείνει στη μνήμη το Paper Hearts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ειδα και το δευτερο και το μονο που εχω να πω ειναι.................κριμα,κριμα και παλι κριμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Το δευτερο παντως ηταν καλυτερο απο το πρωτο. Πηρε και καλες κριτικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Ωραίο το δεύτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δε ξέρω για το δεύτερο αλλά το πρώτο ήταν μούφα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Και τα δυο ήταν για κλάματα. Είναι πιο x-files να δρουν spetsnaz στις ΗΠΑ παρά να κάνουν ντου τα άλιενς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι εμένα το δεύτερο δε μου άρεσε. Ίσως ήταν πιο κοντά στην ατμόσφαιρα των παλιών X-Files αλλά ο τρόπος που ξέφευγαν από οπλισμένους τύπους σε όλο το επεισόδιο ήταν τουλάχιστον γελοίος. Επίσης μπήκαν ανενόχλητοι σε ένα υψηλής ασφάλειας κτίριο και έκαναν περίπατο, αλλά και στο super-δωμάτιο που μπήκαν πιο εύκολα από ότι μπαίνεις στο δωμάτιο μου. Δηλαδή οκ, έχουν κάνει μπάχαλο την ιστορία, ας πρόσεχαν τουλάχιστον λίγο παραπάνω αυτές τις "ευκολίες". By the way, αφού ο Langly είχε πεθάνει τότε, πώς μεγάλωσε; Μέσα στο software; Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από katergaris79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Εντάξει ρε παιδιά τι περιμένετε όμως? Η μυθολογία έκλεισε ουσιαστικά στο τέλος της σεζόν που πέθαναν η conspiracy ( 7ης ή 8ης δε θυμάμαι). Απο κει και πέρα το τραβάνε απ τα μαλλια κάθε χρόνο. Εμείς οι "καμμένοι" παλιοί φαν της σειράς την παρακολουθούμε τιμής ένεκεν μόνο και μόνο γιατί της αξίζει ένα closure μετά από τόσα χρόνια υπέροχων επεισοδίων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Η μυθολογία μέσω του συνδικάτου έκλεισε στα μέσα της έκτης σεζόν με τον θάνατο της Κασσάνδρας, γυναίκας του καρκινάθρωπου, νομίζω στα επεισόδια 6×12 & 6×13 και το ξεπάστρεμα ολων των μελών του συνδικάτου απο τους αντιστασιακούς εξωγήινους... ενω το πραγματικό τέλος δίνεται κάπου στα μέσα της εβδομης σεζον που μαθαίνουμε τι έγινε πραγματικά με την αδελφή του Μόλντερ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ωραιο και το 3ο επεισοδιο! Καθε επεισοδιο και καλυτερα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, polakis21 είπε Ωραιο και το 3ο επεισοδιο! Καθε επεισοδιο και καλυτερα!!! Πότε πρόλαβες?? Αναμένω το βράδυ μετά τη δουλειά εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Τα 2 πρωτα επεισοδια ηταν αθλια. Αν και αυτό είναι στα ιδια επίπεδα θα φαει ακυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μόνο σε μένα ο Duchovny φέρνει πλέον στον Walter Matthau; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα