Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ, καθώς τσέκαρα υπότιτλους σε various episodes από τα Bluray, έτυχε να πέσω στο επεισόδιο S01E11 (Eve).

Όποιος τα έχει δει ή/και δεν έχει θέμα με spoiler, ας πάει λίγο στο 01:09.

Ελπίζω να μην έχουμε παρόμοια issues και σε άλλα επεισόδια :/

Να πω ότι στα DVD δεν παρουσιάζεται.

Τι θέμα υπάρχει γιατί δεν κατάλαβα κάτι.

Τα full bluray τα εφαγε η μαρμαγκα;

Δες σαν άνθρωπος τα 1080p και άσε τα full bluray. Αυτά θέλουν 100+ιντσες για να δεις τις διαφορές.

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι θέμα υπάρχει γιατί δεν κατάλαβα κάτι.

Πρόσεξες το χρώμα στο κεφάλι του πατέρα της μικρής στην κούνια;

Δες σαν άνθρωπος τα 1080p και άσε τα full bluray. Αυτά θέλουν 100+ιντσες για να δεις τις διαφορές.

Πάντως μερικά Remux που έχω, π.χ. το Braveheart, έχει εμφανέστατη διαφορά στη εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο release που είχα (1080p από Bluray κι εκείνο).

Δεν έχω πειστεί ακόμα γι' αυτό με τις ίντσες και τις αποστάσεις. Χωρίς να το αποκλείω κιόλας.

Δημοσ.

Πρόσεξες το χρώμα στο κεφάλι του πατέρα της μικρής στην κούνια;

Πάντως μερικά Remux που έχω, π.χ. το Braveheart, έχει εμφανέστατη διαφορά στη εικόνα σε σχέση με το προηγούμενο release που είχα (1080p από Bluray κι εκείνο).

Δεν έχω πειστεί ακόμα γι' αυτό με τις ίντσες και τις αποστάσεις. Χωρίς να το αποκλείω κιόλας.

Αν κατάλαβα νόμιζα είχαν θέμα οι υπότιτλοι.

Για το άλλο που λες θα είναι σίγουρα remastered έκδοση vs απλή για αυτό η διαφορά. 100% σίγουρο αυτό που λέω. Και remastered 720p να έβλεπες πάλι ίδια εικόνα με την remux θα είχε στις 40ιντσες.

Δημοσ.

1. Έχεις δίκιο, έτσι όπως το έγραψα, φαινόταν σα να αναφερόμουν στους υπότιτλους. Ελπίζω να μην έχουμε θέματα με τα εφέ καθόλη τη διάρκεια των σεζόν, γιατί θα είναι κρίμα μετά από τόση αναμονή, συν ότι θα χαλάσουν τη γενική εικόνα της σειράς.

2. Πιστεύω πως όταν έχεις ένα αρχείο με 8Mbps bitrate κι ένα άλλο με 35Mbps, ε όλο και κάποια διαφορά θα έχουν μεταξύ τους.

Δεν το λέω με σιγουριά, καθώς δεν έχω εντρυφήσει στο θέμα.

Μπορεί να είναι σαν τα ppi στις οθόνες των smartphones, που από ένα σημείο και μετά δε μπορείς να διακρίνεις διαφορά.

Είναι έτσι όμως;

Δημοσ.

1. Έχεις δίκιο, έτσι όπως το έγραψα, φαινόταν σα να αναφερόμουν στους υπότιτλους. Ελπίζω να μην έχουμε θέματα με τα εφέ καθόλη τη διάρκεια των σεζόν, γιατί θα είναι κρίμα μετά από τόση αναμονή, συν ότι θα χαλάσουν τη γενική εικόνα της σειράς.

2. Πιστεύω πως όταν έχεις ένα αρχείο με 8Mbps bitrate κι ένα άλλο με 35Mbps, ε όλο και κάποια διαφορά θα έχουν μεταξύ τους.

Δεν το λέω με σιγουριά, καθώς δεν έχω εντρυφήσει στο θέμα.

Μπορεί να είναι σαν τα ppi στις οθόνες των smartphones, που από ένα σημείο και μετά δε μπορείς να διακρίνεις διαφορά.

Είναι έτσι όμως;

Έτσι είναι φίλε μου έχω κάνει άπειρες συγκρίσεις γιατί και εγώ 1080 κατέβαζα και κατέληξα να σβήσω όλα τα 1080 και τα ξανά κατέβασα σε 720. Γλιτωσα πάρα πολύ χώρο έτσι. Αρκετά TB. Να φανταστείς η Nova στην μπάλα στα HD που πρέπει να είναι άψογη η εικόνα δίνει 9mb bitrate. Και μιλάμε για μπάλα με γρήγορες σκηνές κτλ. Ο ΟΤΕ δίνει 4 με 5. Αν βλέπεις σε 60 φεύγα ίντσες το 1080 είναι οκ και πάλι σε απόσταση κάτω από 2.5 μέτρα.

Δημοσ.

Εγω που εχω 65αρα samsung 4k ομως με ενδιαφερουν τα untouched bluray επεισοδια γιατι ακομα και με τις 1080p εκδοσεις απο τα 2,5 μετρα βλεπω πιξελιασματα στο backround...

Δημοσ.

Εγω που εχω 65αρα samsung 4k ομως με ενδιαφερουν τα untouched bluray επεισοδια γιατι ακομα και με τις 1080p εκδοσεις απο τα 2,5 μετρα βλεπω πιξελιασματα στο backround...

Δεν ξέρουμε τι upscale κάνει ο scaler. Σε ατοφια 1080p οθόνη δεν θα είχες πιξελιασμα από τα 2.5 μέτρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Polakis μολις βγηκαν και τα full bluray.Η πρωτη σεζον ειναι 271gb η δευτερη 280gb.2.3tb λογικα θα ειναι και οι 9 σεζον.

Είσαι ωραίος! Thanks! Μου εφτιαξες τη μερα!!!

Αν μπορεις στειλε ενα pm με πληροφοριες γιατι εγω δεν τα βρισκω ακομα τα full...

Επεξ/σία από polakis21
Δημοσ.

BD-R εννοείς; Όχι .mkv;

Ναι BR σε remux δεν βγήκαν ακόμη.

Είσαι ωραίος! Thanks! Μου εφτιαξες τη μερα!!!

Αν μπορεις στειλε ενα pm με πληροφοριες γιατι εγω δεν τα βρισκω ακομα τα full...

Έχουν ανέβει σε έναν ρομανικο tracker ο καλύτερος που υπάρχει αλλά δεν υπάρχει πρόσκληση. Λογικά θα ανέβουν και στο ipt σιγά σιγά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...