king2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ετοιμη και η σεζόν 2 ταιριαζει σε όλες τις bluray εκδόσεις:http://www.subs4series.com/tv-series/x-files/s92e12f620c/season-2 Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2015 από king2009 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα εχει κανει ιδεα αν υπάρχουνε υποτιτλοι για την εκδοση WebRip x264 FUM ??? οτι εχω δοκιμάσει δεν ειναι συνχρονισμενοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα εχει κανει ιδεα αν υπάρχουνε υποτιτλοι για την εκδοση WebRip x264 FUM ??? οτι εχω δοκιμάσει δεν ειναι συνχρονισμενοι Γιατί δεν κατεβάζεις bluray ανάλυση? Η Web Rip της fun είναι στο 1mb bitrate με ανάλυση 480p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 καλησπέρα εχει κανει ιδεα αν υπάρχουνε υποτιτλοι για την εκδοση WebRip x264 FUM ??? οτι εχω δοκιμάσει δεν ειναι συνχρονισμενοι Kατέβασα για δοκιμή τον πιλότο της έκδοσης που λες, και τον δοκίμασα με τον αντίστοιχο υπότιτλο από αυτούς που συγχρόνησε ο Κing για τα BR, αυτά δλδ που πόσταρε στα #573 (s1) και #586 (s2). Ήταν καρφί. Οπότε κατέβασέ τους και τσέκαρε αν είναι οκ σε όλα τα επεισόδια. Aν είναι, κρατάς καραούλι για όταν ποστάρει και τα υπόλοιπα και του ανάβεις και μια λαμπάδα...λολ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 έχετε κανα torrentάκι να τις κατεβάσουμε ολες η μια μια αλλα να υπάρχουν SUBS; μιλάμε και για μεγάλο κυκλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Όλες οι μέχρι τώρα BR έκδοσεις, δλδ είτε 1080 -ROVERS είτε 720-GECKOS είτε WS-SPRiNTER (αυτή η μικρότερη, βγήκε μόνο από S1-4 μέχρι στιγμής), υπάρχουν ανά σεζόν. Και για υπότιτλους κατεβάζεις αυτούς που ποστάρει ο King2009. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μολις τελειωσα την 6η σαιζον και μπηκα στην 7η! Πλεον βλεπω μονο 1080p στην 65αρα μου και το απολαμβανω! Νομιζω θα προλαβω μεχρι 24 Γεναρη. Χεχε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί δεν κατεβάζεις bluray ανάλυση? Η Web Rip της fun είναι στο 1mb bitrate με ανάλυση 480p. Επειδη δεν την βρηκα πουθενα, και εχω ηδη την 480p. Επίσης δεν εχω ιδεα ποσα gb ειναι η 720p. Kατέβασα για δοκιμή τον πιλότο της έκδοσης που λες, και τον δοκίμασα με τον αντίστοιχο υπότιτλο από αυτούς που συγχρόνησε ο Κing για τα BR, αυτά δλδ που πόσταρε στα #573 (s1) και #586 (s2). Ήταν καρφί. Οπότε κατέβασέ τους και τσέκαρε αν είναι οκ σε όλα τα επεισόδια. Aν είναι, κρατάς καραούλι για όταν ποστάρει και τα υπόλοιπα και του ανάβεις και μια λαμπάδα...λολ Θα δοκιμασω και θα ενημερωσω, για την 720p ειναι οκ δλδ αυτοι ή μονο για την 1080p??? Οσους εχω βρει μετα το S01E10 αργουν καποια δευτερα, θα δοκιμασω και αυτους και αν δουλευουνε οχι λαμπαδα μελομακαρονα θα του στειλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Πηρε καπου το ματι σας για remuxed ή full bluray εκδοσεις για τα επεισοδια; Γιατι δεν βρισκω κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη δεν την βρηκα πουθενα, και εχω ηδη την 480p. Επίσης δεν εχω ιδεα ποσα gb ειναι η 720p. 444GB είναι τα 720p από GECKOS. Πηρε καπου το ματι σας για remuxed ή full bluray εκδοσεις για τα επεισοδια; Γιατι δεν βρισκω κατι... Όχι ακόμα. Με το που τα δούμε θα ενημερώσουμε κι εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη δεν την βρηκα πουθενα, και εχω ηδη την 480p. Επίσης δεν εχω ιδεα ποσα gb ειναι η 720p. Θα δοκιμασω και θα ενημερωσω, για την 720p ειναι οκ δλδ αυτοι ή μονο για την 1080p??? Οσους εχω βρει μετα το S01E10 αργουν καποια δευτερα, θα δοκιμασω και αυτους και αν δουλευουνε οχι λαμπαδα μελομακαρονα θα του στειλω Άφησε μου ένα mail θα σε στείλω πρόσκληση για να κατεβάσεις τα X files σε πακέτο 720p 444gb είναι. Ταιριάζουν μια χαρά οι υπότιτλοι. Προτιμώ κουραμπιεδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστώ απλά εχω ηδη την 480p, και εφόσον 2-3 υποτιτλους (σου) που δοκιμασα στην εκδοση WebRip x264 FUM κανουν δουλεια θα δω αυτήν. και παλι ευχαριστω ασχετο αλλα εχουμε ιδεα ποσα επισοδια θα ειναι το καινουργιο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστώ απλά εχω ηδη την 480p, και εφόσον 2-3 υποτιτλους (σου) που δοκιμασα στην εκδοση WebRip x264 FUM κανουν δουλεια θα δω αυτήν. και παλι ευχαριστω ασχετο αλλα εχουμε ιδεα ποσα επισοδια θα ειναι το καινουργιο??? 6 επεισόδια έχει για την ώρα το imdb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 665gb ειναι η 1080p σεζον.Μονο 221gb παραπανω απο την 720p.Κανονικα διπλασια επρεπε να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Λες να είναι τίποτα upscale; Δε νομίζω όμως. Εκτός κι αν έχει σχετικά χαμηλό bitrate. Θα περιμένω λίγο ακόμα πάντως για άλλο release. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα