Scullbag Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τα must-watch επεισόδια, μυθολογικά και μη, ως έχουν διατυπωθεί στο tumblr από τους "έμπειρους" SEASON ONE (episodes with * indicate a mythology related episode) PILOT* DEEP THROAT* SQUEEZE ICE FALLEN ANGEL* BEYOND THE SEA E.B.E * TOOMS THE ERLENMEYER FLASK * SEASON TWO LITTLE GREEN MEN * DUANE BARRY/ASCENSION/ONE BREATH* IRRESISTIBLE COLONY / END GAME* HUMBUG ANASAZI* SEASON THREE THE BLESSING WAY / PAPER CLIP* CLYDE BRUCKMAN’S FINAL REPOSE NISEI / 731* WAR OF THE COPROPHAGES PIPER MARU / APOCRYPHA* PUSHER JOSE CHUNG’S FROM OUTER SPACE QUAGMIRE WETWIRED TALITHA CUMI* SEASON FOUR HERRENVOLK* HOME TUNGUSKA / TERMA* PAPER HEARTS LEONARD BETTS* MEMENTO MORI* TEMPUS FUGIT / MAX* DEMONS GETHSEMANE* SEASON FIVE REDUX I & II* DETOUR CHRISTMAS CAROL / EMILY BAD BLOOD PATIENT X / THE RED AND THE BLACK* THE END* FIGHT THE FUTURE SEASON SIX THE BEGINNING* TRIANGLE HOW THE GHOSTS STOLE CHRISTMAS TWO FATHERS / ONE SON* ARCADIA FIELD TRIP BIOGENESIS* SEASON SEVEN THE SIXTH EXTINCTION / THE SIXTH EXCTINCTION II: AMOR FATI* MILLENNIUM ORISON SEIN UND ZEIT / CLOSURE* all things JE SOUHAITE REQUIEM* SEASON EIGHT WITHIN / WITHOUT* PER MANUM* THIS IS NOT HAPPENING* DEADALIVE* THREE WORDS* EMPEDOCLES ESSENCE / EXISTENCE* SEASON NINE NOTHING IMPORTANT HAPPENED TODAY I & II* TRUST NO 1 PROVENANCE / PROVIDENCE* JUMP THE SHARK* WILLIAM* THE TRUTH I & II I WANT TO BELIEVEΚαι για όσους έχουν διάθεση για κάτι επιπλέονThe Jersey Devil (S1x5), Eve (S1x11), Lazarus (S1x15), Darkness Falls(S1x20) , Revelations (S3x11), Syzygy (S3x13), Unruhe (S4x4), Never Again (S4x13), Small Potatoes (S4x20), Elegy (S4x22) , Post-Modern Prometheus (S5x5), Kitsunegari (S5x8), Kill Switch (S5x11), The Pine Bluff Variant (S5x18), Folie à Deux (S5x19), Tithonus (S6x10), Monday(S6x14), Milagro (S6x18), The Goldberg Variation (S7x6), The Amazing Maleeni (S7x8), X-Cops (S7x12), Roadrunners (S8x4). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τι θα πει δεν έχεις χρόνο... παράτα δουλειά, χώρισε γυναίκα και στρώσου, μιλάμε για την πιο cult σειρά των 90s . μετα το Twin Peaks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Να προσθέσω: Gender Bender (S1x13) - Creepy ατμόσφαιρα Die Hand Die Verletzt (S2x14) - Remarkable ερμηνεία από Susan Blommaert (Mrs Paddock) The Calusari (S2x21) F. Emasculata (S2x22) - Για κάποιο λόγο classic για μένα D.P.O. (S3x03) - Κι άλλο classic Musings of a Cigarette Smoking Man (S4x07) Drive (S6x02) - Δεν ήταν συναρπαστικό δηλαδή; Dreamland I&II (S6x04/05) - Απ' τα καλά χιουμοριστικά S.R. 819 (S6x09) The Unnatural (S6x19) Orison (S7x07) - Ανατριχιαστικός Nick Chinlund (Donald Pfaster)! En Ami (S7x15) Redrum (S8x06) Vienen (S8x18) Χμμ.. 120 από τα 201.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scullbag Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Και πάλι, που 120, που 201.Πάντως νομίζω τα 81 της λίστας είναι τα must, από κει και πέρα κρίνει ο καθένας/καθεμιά και προσθέτει με βάση τα γούστα του/της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μόνο το Drive (S06E02) να δείτε, αρκεί. Ο λόγος που υπήρξε W.W. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 κατι μου λεει πως ο Ντουκοβνι θα θυμιζει περισσοτερο Χανκ Μουντι παρα Μολντερ. Μακαρι να κανω λαθος και να κανει καλη ερμηνεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eru Iluvatar Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 κατι μου λεει πως ο Ντουκοβνι θα θυμιζει περισσοτερο Χανκ Μουντι παρα Μολντερ. Μακαρι να κανω λαθος και να κανει καλη ερμηνεια. Είναι καλός ηθοποιός: θα μπορούσε να γίνει και καλός ακαδημαϊκός. BTW: I am still alive ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Λίγο γερασμένοι πλέον και οι δυο τους αλλά χαλάλι! Το περιμένουμε πως και πως!!! Ειμαι στο τελος της 3ης σαιζον και προχωράω την προβολή!!! Πόσα τέλεια επεισόδια υπάρχουν που είχα ξεχάσει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ήθελα και το άνοιξα, έφαγα αρκετό spoiler και ας είδα μόνο 18''. Πολύ γέροι μου φαίνονται κι εμένα, λόγω του ότι το βλέπω τώρα και είμαι στο τέλος της 3ης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Τι ήθελα και το άνοιξα, έφαγα αρκετό spoiler και ας είδα μόνο 18''. Πολύ γέροι μου φαίνονται κι εμένα, λόγω του ότι το βλέπω τώρα και είμαι στο τέλος της 3ης. ελα βρε γεροι,μια χαρα ειναι η σκαλι.Ενταξει δε θα παν να βρουν αλιενς με τα,,, μπαστουνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον τη σειρα την εχω δει ως εξης : Καποια επεισοδια στην πρωτη προβολη της Ελλαδα, καποια στη δευτερη, καποια στην τριτη, καποια πολλες φορες, σε καποια πρεπει να συμπληρωσα 4η κ 5η θεαση οταν την κατεβασα ολη μαζι σε εκεινη την αισχρη εκδοση του θειου που ηταν 100 mb / επεισοδιο Και πρεπει να εχω χασει απο κανενα ως ελαχιστα. Τη μια φορα που εκατσα να τη δω απο την αρχη σε καποια φαση με κουρασε. Σε φαση ωπ, και αυτο το επεισοδιο το χω δει 5 φορες κ αυτο κ αυτο. Απο την αλλη δεν μπορω να μπω κατευθειαν 4η σεζον (που δεν πρεπει να εχω δει επεισοδιο πανω απο μια φορα) γιατι θα χασω το μομεντουμ. Ξεχωριστη αναφορα στην 6η σεζον την οποια μου εκαναν δωρο καποτε απο αμερικη σε dvd την οποια ελιωσα και μου αρεσε και παρα πολυ. 7η 8η 9η δεν εχω δει ουτε ενα, δεν ξερω καν το τελος ποιο ειναι. Ερωτηση : Αυτες οι σεζον λοιπον βλεπονται ή απλα τις τραβαει απο τα μαλλια? Και, αν δεν δω τα επεισοδια με τον τερμινειτορ 2 που δε χωνευω χανω κατι σημαντικο? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 οταν την κατεβασα ολη μαζι σε εκεινη την αισχρη εκδοση του θειου που ηταν 100 mb / επεισοδιο Αν δεν έβλεπες Dragonball Z με 56k... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 τελικα με το bluray εχει μαθευτει τιποτα, σκοπευει η FOX να κυκλοφορησει ολοκληρη τη σειρα μαζι με τα νεα επεισοδια σε bluray η μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον τη σειρα την εχω δει ως εξης : Καποια επεισοδια στην πρωτη προβολη της Ελλαδα, καποια στη δευτερη, καποια στην τριτη, καποια πολλες φορες, σε καποια πρεπει να συμπληρωσα 4η κ 5η θεαση οταν την κατεβασα ολη μαζι σε εκεινη την αισχρη εκδοση του θειου που ηταν 100 mb / επεισοδιο Και πρεπει να εχω χασει απο κανενα ως ελαχιστα. Τη μια φορα που εκατσα να τη δω απο την αρχη σε καποια φαση με κουρασε. Σε φαση ωπ, και αυτο το επεισοδιο το χω δει 5 φορες κ αυτο κ αυτο. Απο την αλλη δεν μπορω να μπω κατευθειαν 4η σεζον (που δεν πρεπει να εχω δει επεισοδιο πανω απο μια φορα) γιατι θα χασω το μομεντουμ. Ξεχωριστη αναφορα στην 6η σεζον την οποια μου εκαναν δωρο καποτε απο αμερικη σε dvd την οποια ελιωσα και μου αρεσε και παρα πολυ. 7η 8η 9η δεν εχω δει ουτε ενα, δεν ξερω καν το τελος ποιο ειναι. Ερωτηση : Αυτες οι σεζον λοιπον βλεπονται ή απλα τις τραβαει απο τα μαλλια? Και, αν δεν δω τα επεισοδια με τον τερμινειτορ 2 που δε χωνευω χανω κατι σημαντικο? Sent from my iPhone using Insomnia Έχει κάποια πολύ καλά. Κι εγώ πίστευα πώς απ' όταν φύγει ο Μόλντερ δε θα βλέπεται. Τελικά κάνει μεν μια κοιλιά αλλά έχει και πολύ καλά επεισόδια. Το πρόβλημα για μένα είναι το main story που κάποια κομμάτια του κλείνουν πολύ στο πόδι κατά τη γνώμη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Τα must-watch επεισόδια, μυθολογικά και μη, ως έχουν διατυπωθεί στο tumblr από τους "έμπειρους" SEASON ONE (episodes with * indicate a mythology related episode) PILOT* DEEP THROAT* SQUEEZE ICE FALLEN ANGEL* BEYOND THE SEA E.B.E * TOOMS THE ERLENMEYER FLASK * SEASON TWO LITTLE GREEN MEN * DUANE BARRY/ASCENSION/ONE BREATH* IRRESISTIBLE COLONY / END GAME* HUMBUG ANASAZI* SEASON THREE THE BLESSING WAY / PAPER CLIP* CLYDE BRUCKMAN’S FINAL REPOSE NISEI / 731* WAR OF THE COPROPHAGES PIPER MARU / APOCRYPHA* PUSHER JOSE CHUNG’S FROM OUTER SPACE QUAGMIRE WETWIRED TALITHA CUMI* SEASON FOUR HERRENVOLK* HOME TUNGUSKA / TERMA* PAPER HEARTS LEONARD BETTS* MEMENTO MORI* TEMPUS FUGIT / MAX* DEMONS GETHSEMANE* SEASON FIVE REDUX I & II* DETOUR CHRISTMAS CAROL / EMILY BAD BLOOD PATIENT X / THE RED AND THE BLACK* THE END* FIGHT THE FUTURE SEASON SIX THE BEGINNING* TRIANGLE HOW THE GHOSTS STOLE CHRISTMAS TWO FATHERS / ONE SON* ARCADIA FIELD TRIP BIOGENESIS* SEASON SEVEN THE SIXTH EXTINCTION / THE SIXTH EXCTINCTION II: AMOR FATI* MILLENNIUM ORISON SEIN UND ZEIT / CLOSURE* all things JE SOUHAITE REQUIEM* SEASON EIGHT WITHIN / WITHOUT* PER MANUM* THIS IS NOT HAPPENING* DEADALIVE* THREE WORDS* EMPEDOCLES ESSENCE / EXISTENCE* SEASON NINE NOTHING IMPORTANT HAPPENED TODAY I & II* TRUST NO 1 PROVENANCE / PROVIDENCE* JUMP THE SHARK* WILLIAM* THE TRUTH I & II I WANT TO BELIEVE Και για όσους έχουν διάθεση για κάτι επιπλέον The Jersey Devil (S1x5), Eve (S1x11), Lazarus (S1x15), Darkness Falls(S1x20) , Revelations (S3x11), Syzygy (S3x13), Unruhe (S4x4), Never Again (S4x13), Small Potatoes (S4x20), Elegy (S4x22) , Post-Modern Prometheus (S5x5), Kitsunegari (S5x8), Kill Switch (S5x11), The Pine Bluff Variant (S5x18), Folie à Deux (S5x19), Tithonus (S6x10), Monday(S6x14), Milagro (S6x18), The Goldberg Variation (S7x6), The Amazing Maleeni (S7x8), X-Cops (S7x12), Roadrunners (S8x4). Ποια επισόδεια δειχνουν alien? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα