Προς το περιεχόμενο

The X-Files (1993-2002)

anthony_88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ που τα έβλεπα σκόρπια τα επεισόδια, αν δω τα 2-3 τελευταία θα καταλάβω τι γίνεται, για να μη μου φανούν "ξένα" τα 6 που θα βγούνε;

εν συντομία, όχι.

άσε που είναι και κρίμα να μη δεις τα υπόλοιπα. τη λέξη "έπος" τη χρησιμοποιούμε συχνά για σειρές, αλλά αυτή είναι μία από τις πολύ λίγες που την αξίζει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπάρχεις κάποιος που να έχει συγχρονίσει τους ελληνικούς υπότιτλους στις εκδόσεις των 720 ή 1080p που βγήκαν πρόσφατα από το γερμανικό κανάλι;

Εγώ επειδή συγχρόνισα όλα τα επεισόδια στο The Wire + The Sopranos (1080p) δεν έχω κουράγιο να το κάνω και για άλλα 201 επεισόδια. Θέλω να το αρχίσω από την αρχή και όχι να δω μόνο τα τελευταία, αλλά...

Για πες ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησες και κανά hint, μπας και ασχοληθώ εγώ αν βρω χρόνο (σε λίγο καιρό που θα με απολύσουν :Ρ).

Με το Subtitle Workshop. Υπάρχουν 2 τρόποι για να τους συγχρονίσεις (να ελπίζεις να κάνεις πάντα τον 1ο)

Ο 1ος τρόπος είναι να βρεις ακριβώς πόσο πίσω/μπροστά πάει. Μπαίνεις στο πρόγραμμα, βάζεις τον υπότιτλο και το ρυθμίζεις. Για να το κάνεις έτσι απλά, θα πρέπει ο υπότιτλος να μην αλλάζει συνέχεια όσο περνάει ο χρόνος, αλλά να είναι σταθερός. Αν δεν είναι, πας στον 2ο τρόπο.

Εκεί ανοίγεις το πρόγραμμα, βάζεις μέσα τον υπότιτλο και σβήνεις στην αρχή και στο τέλος όσες διαφημίσεις υπάρχουν. Πρέπει τα πρώτα και τα τελευταία γράμματα, να είναι ομιλία από τη σειρά. Μετά βλέπεις ακριβώς σε ποιο λεπτό γίνεται η 1η και η τελευταία συνομιλία και το σημειώνεις στο πρόγραμμα. Όπως καταλαβαίνεις με αυτόν τον τρόπο τρως spoiler γιατί αναγκάζεσαι να δεις το τέλος.

Είδα την πρώτη και δέυτερη σεζόν. Στις άλλες σεζόν παρακολουθώ μόνο τα επεισόδια τα οποία σχετίζονται με το βασικό στόρυ, ήτοι την ιστοριά των aliens.

CSM

^ Aν έχεις ξαναδεί την σειρά και απλά την επισκέπτεσαι εκ νέου, οκ. Αν την βλέπεις για πρώτη φορά όμως, ΜΕΓΑ φάουλ (και όχι λόγω της απώλειας της εκάστοτε motw περιπετειούλας).

• Like 3

^ Aν έχεις ξαναδεί την σειρά και απλά την επισκέπτεσαι εκ νέου, οκ. Αν την βλέπεις για πρώτη φορά όμως, ΜΕΓΑ φάουλ (και όχι λόγω της απώλειας της εκάστοτε motw περιπετειούλας).

Ναι, είναι η πρώτη φορά.

Δεν έχω πολύ χρόνο όμως και ως εκ τούτου θα αρκεστώ στο main story.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...