Προς το περιεχόμενο

The X-Files (1993-2002)

anthony_88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα παιδια, βρηκα στο Amazon του θειου την πρωτη σαιζον σε 1080p, αν ξερει καποιος που θα βρω και τις υπολοιπες ας με διαφωτησει plz, thx.

Εχουν βγει οι πρωτες 4 σαιζον σε 1080p απο γερμανικο καναλι και ετοιμαζεται η 5η. Τι εχω ολες απο torrent. Τελειωνω με την γυναικα μου την 1η σαιζον σε 2 επεισοδια. Ελπιζω να προλαβουν να τις βγαλουν ολες σε HD μεχρι τις 25 Γεναρη...

Απολαυση σε 1080p τα Xfiles. Αλλη φαση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ που τα έβλεπα σκόρπια τα επεισόδια, αν δω τα 2-3 τελευταία θα καταλάβω τι γίνεται, για να μη μου φανούν "ξένα" τα 6 που θα βγούνε;

Ποιος ξέρει, εγώ πιστεύω πως όχι, αλλά εξαρτάται πάντα και το πως θα συνεχίσουν την ιστορία. 

Π.χ οι lone gunmen που αναφέρθηκαν παραπάνω, τους ξέρεις?

Ποιος ξέρει, εγώ πιστεύω πως όχι, αλλά εξαρτάται πάντα και το πως θα συνεχίσουν την ιστορία. 

Π.χ οι lone gunmen που αναφέρθηκαν παραπάνω, τους ξέρεις?

Όχι. Μάλλον δε θα τα αποφύγω τα 201 επεισόδια. 

Υπάρχουν συγχρονισμένοι ελληνικοί υπότιτλοι για τα 1080p;

Από επεισόδια δες μόνο το τελευταίο της σειράς, το διπλό The Truth. Είναι κυριολεκτικά μια εξιστόρηση-ρεζουμέ όλης της μυθολογίας και των κυριότερων χαρακτήρων που εμπλέκονται σε αυτήν.

Και μετά από το Τhe Τruth, δες και την 2η ταινία I Want to Believe αφού είναι η συνέχεια μετά το τέλος της σειράς, και η τελευταία φορά που είδαμε που βρίσκονται οι χαρακτήρες. Και θα είσαι μια χαρά καλυμμένος για τα περισσότερα, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για να "συνδεθείς" με τα καινούρια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...