liakinen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Στο Hannibal πάντως είναι πανέμορφη και απίστευτα sexy. Άνετα βάζει κάτω πολλές 20αρες. Στην εποχή μας οι γυναίκες 40 με 50 ετών είναι κόλαση. Σε βάζουν κάτω και σου γυρίζουν το ασπράδι στο μάτι εξαιρούνται φυσικά οι μανάδες μας και αυτών που διαβάζουν τέτοια μηνύματα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Home Again-Imdb Όχι ότι το imdb είναι αλάνθαστο, αλλά δεν μου κάνει και τρομερή εντύπωση να θέλουν να ξαναγυρίσουν στο συγκεκριμένο επεισόδιο (ειδικά ο Morgan). Από κει και πέρα ναι, προφανώς μέχρι να το επιβεβαιώσει κάποιος official (που υπό το μάτι του Chris Carter δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, οπότε ουσιαστικά καλό γενάρη) δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι Let's just put in use our Scully logic-centered minds+methods =p... α) Tο δεδομένο του κόμικ, επίσημα. β) Το πρωτότυπο "άρθρο" του, far fetched υπόθεση: [...] indications that the second episode of Fox’s limited-series X-Files revival may be a sequel of sorts to the seminal, celebrated Season 4 outing “Home,” TVLine has learned exclusively. Eγώ λέω ότι κάποιος άκουσε "XF - Home again - #2" που ήταν για το κόμικ και τα μετέτρεψε σε indications και may be για την σειρά. Συν, "ίσως" και "learned exclusively", δεν μπορούν να ανήκουν στην ίδια πρόταση, imo, πόσο μάλλον να δηλώνουν αξιοπιστία για την πληροφορία. Aλλά ας δούμε τα επιχειρήματα: For starters, Episode 2 of the six-episode continuation is titled “Home Again.” Επειδή ας πούμε (ΑΝ ισχύει) δεν υπάρχει προηγούμενο, επεισόδια σειρών να τιτλοφορούνται κατά τρόπο που να σηματοδοτεί την έναρξη, το τέλος ή την επιστροφή της σειράς/σεζόν ή των ηρώων. Δεν είναι λογικό να σκεφτούμε ότι τo "Home again" (AN ισχύει και για τη σειρά) απλά σηματοδοτεί αυτό ακριβώς, την επιστροφή των ηρώων στα -TV wise or XF universe wise- γνωστά τους δρώμενα. Κι αν επίσης παράλληλα σηματοδοτεί επιστροφή σε συγκεκριμένο σεναριακό "δρώμενο", είναι λογικό να σκεφτούμε ότι αυτό αφορά σε μια τυχαία ανεξάρτητη motw υπόθεση κι όχι στην μυθολογία (ή π.χ. στην επιστροφή στα headquarters, αν το πάμε location-wise); -----------[b-b-b-ut...: "Home Again" !!!] Aν είναι να πιανόμαστε από μια κοινή λέξη και να το ξεχειλώνουμε, γιατί να είναι sequel of shorts του Home και να μην είναι sequel του... "Never Again" !!!;;; ...<3 -----------[b-b-b-ut..] What’s more, the writer-director of the episode is Glen Morgan, who just so happened to pen the the original “Home” with fellow X scribe James Wong. Eνώ αντιθέτως ας πούμε το π.χ. Never Again το έχουν γράψει οι... ;;;; Βingoooo! Still not convinced the two outings are somehow connected?... No Mulder, please explain to me the scientific nature of the whammy. Well, both installments are the second episodes of their respective seasons, and the Jan. 25, 2016 air date for “Home Again” comes almost 20 years to the day after the Oct. 11, 1996 broadcast of “Home.” -Well, το Never Again δεν είναι το 2ο επεισόδιο, αλλά είναι το 13ο. Η εταιρία του Κάρτερ είναι η 1013, κι ο Κάρτερ επιστρέφει εαυτόν και ήρωες... να συνεχίσω; - Κι εγώ έχω γεννηθεί σχεδόν ίδια μέρα, κάτι μήνες ψιλολόγια apart (με το στανιό συμπώσεις) με την/ον... να συνεχίσω; Wait, there’s more! Can't wait. Remember the freakish Peacock clan at the center of “Home”? Ξεχνιέται τέτοια ομορφάδα και οικογενειακή θαλπωρή... Well, “Home Again” may out-Monster of the Week those inbred savages via “Band-Aid Nose Man.” Described as intimidating, odd, weary, creepy and immeasurably strong, Mr. Man is a powerful, violent and frightening “thought” come to life. Κάτσε να πιάσω όλα τα επεισόδια και να δω σε πόσους ακόμη motw ήρωες, ταιριάζουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά...χμμ, π.χ. oh wait..=p Thoughts? Is this just a series of coincidences? A subtle wink to fans? Or do you think “Home Again” is a follow-up to “Home”? Weigh in below! Α κάτσε, θέλει την γνώμη μας, ο αποκλειστικός πληροφοριοδότης... Η γνώμη 'μας' είναι ότι ακόμη και το "If coincidences are just coincidences, why do they feel so contrived" του Mulder, δεν έχει θέση εδώ. Ας βγάλει ο τύπος από τον τίτλο του επόμενου κόμικ νέο "άρθρο" για τον τίτλο και κάποιου από τα υπολειπόμενα επεισόδια, κάποιος θα βρεθεί να το προσθέσει κι αυτό στο imdb μετά... Having said ALL that, ας υποθέσουμε ότι ο Μέρφυ κάνει το θαύμα του και -άνευ λογικής, για μένα τουλάχιστον- είμαι λάθος και ισχύει. Ε θα έτρωγα το καπέλο μου αν έκαναν κάτι τέτοιο. Mε πρώτο και κύριο λόγο το ότι ως ιδέα την βρίσκω αχαρακτήριστη, άχρηστη και άκρως lazy. Απορώ κιόλας που δεν θα σου έκανε εντύπωση να το κάνουν. Η επιστροφή στη μυθολογία είναι προαπαιτούμενο και πάει πακέτο/ο κύριος λόγος με/για την επιστροφή της σειράς.. μέσα σε τόσο περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, ποιο ακριβώς θα ήταν το νόημα έστω και σε motw επεισόδιο να μην γράψουν κάτι εξ ολοκλήρου νέο και να επιστρέφουμε άμεσα ή έμμεσα σε άσχετα motw του παρελθόντος; None, πέρα από τεμπελιά και απουσία έμπνευσης, imo Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2015 από scullyist 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scullbag Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Οκ, οκ, μη με σκοτώσει Απλά δημοσίευσα ένα άρθρο που το βρήκα ενδιαφέρον, τίποτα παραπάνω. Επίσης δεν είχα δει το πρωτότυπο, αν το είχα δει προφανώς και θα καταλάβαινα αμέσως ότι πρόκειται περί ραδιοαρβύλας, αλλά και πάλι θα έβαζα το λινκ εδώ γιατί είναι αστείο. Η διαφορά είναι ότι θα πρόσθετα και σχόλιο για το πόσο μούφα -πιθανότατα- είναι το άρθρο.Όσο για το σχόλιο περί συγγραφής συνέχειας για το Home, να σημειώσω ότι δεν υπάρχει τίποτα το τεμπέλικο ή το απλό, στο να γράψεις ένα sequel. Ίσα ίσα, είναι πολύ πιο δύσκολο από το να γράψεις κάτι καινούριο για πάρα, μα πάρα πολλούς λόγους.Η λογική μου πίσω από το γεγονός ότι δεν θα με σόκαρε να βγάλουν sequel για το Home πάει ως εξής:Καταρχάς, μπορεί για μια συγγραφική ομάδα να είναι πιο δύσκολο να γράψει ένα καλό sequel απ ότι είναι να δοκιμάσει μια καινούρια ιδέα (όχι μόνο γιατί είναι σαν διαδικασία πιο δύσκολη, αλλά και επειδή μια μέτρια νέα ιδέα συγχωρείται πιο εύκολα από το κοινό απ' ότι ένα μέτριο sequel), για τους μαρκετίστες όμως(και τους παραγωγούς), είναι πάρα πολύ εύκολο να προμοτάρουν και να τραβήξουν κόσμο σε κάτι που είναι ήδη γνωστό και καλό. Γιατί νομίζεις η Fox έδωσε τώρα το οκ? Οι σειρές τους έχουν πιάσει τον πάτο τον ατελείωτο, φέρνει πίσω το γνώριμο μπας και τραβήξει κόσμο.Πέραν αυτού όμως, είναι ένα από τα πιο συμβολικά επεισόδια της σειράς, το λατρεύουν όλοι οι φανς και το γνωρίζει το ευρύτερο κοινό, έκανε ένα τόσο μεγάλο μπαμ όταν βγήκε, και στο κάτω κάτω της γραφής σε μια τόσο nostalgia-filled κατάσταση και με τους αρχικούς σεναριογράφους on board, γιατί να μην θες να γυρίσεις στο γνώριμο? Είμαι στην ομάδα εκείνων που θα χαιρόμουν να μάθω τι απέγινε η οικογένεια Peacock πολύ περισσότερο από το να έχω έναν original villain για 45 λεπτά.Προσωπικά από τη στιγμή που είπαν ότι θα κλείσουν επιτέλους τις τρύπες στην μυθολογία και θα μας δώσουν και Mulder & Scully πίσω στο αυτοκίνητο να κυνηγάνε το άγνωστο και το περίεργο, sign me up, ποσώς με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα. Δεν πρόκειται να καθίσω να σκάσω για το πόση ώρα θα είναι η μυθολογία, για το ποιοι θα είναι οι δευτερεύοντες χαρακτήρες ή για το αν θα έχουμε νέα motw ή αν θα γυρίσουμε σε παλιά. Εφόσον έχουμε νέο υλικό είμαι ικανοποιημένη (don't look a gift horse in the mouth και άλλα τέτοια), ενθουσιασμένη και περιμένω να δω τι μαγειρεύουν. Και 100% on board στο να ενθουσιάζομαι με τα νέα και να γελάω με τις εικασίες των φανς και των ρεπόρτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scullbag Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Απλά κλαίω. It's been 84 years https://www.youtube.com/watch?v=JoIRNja8pMc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=JoIRNja8pMc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ακολουθω κι εγω και βλεπω ενα καθε μερα! Τι πορωση να τα ξαναβλεπεις ενα ενα...Ειναι στο 8 της πρωτης σαιζον!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Πότε θα παίξει το πρώτο επισοδειο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Πως θα μπορεσουμε να τα δουμε κι εμεις σε live stream? Kodi? (Ασχετο που εχω τα εχω ολα , αλλη η γλυκα του stream) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scullbag Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Έχουν ξεκινήσει ήδη και σήμερα προβάλουν το Space (s1e09). Νομίζω ότι οι προβολές γίνονται στις 7μ.μ. ώρα ΗΠΑ (Βοστώνης βασικά) αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Υπολογίστε ότι είναι και 6-7 ώρες πίσω, οπότε γύρω στη 1-2 μ.μ. ώρα Ελλάδος, για όποιον θέλει live-stream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Να υποθέσω ότι δεν είναι HD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=CFJnWwh12j0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Προσκυνάμε το τελευταίο πλάνο και αναμένουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δεν ξέρω τι να περιμένουμε απ' την επιστροφή της σειράς. Λογικά,θα μας δείξουν έφηβο τον γιο του Μώλντερ και της Σκάλυ με τις παραφυσικές δυνάμεις που έχει.Μακάρι να επικεντρωθεί εκεί η σειρά και να μην έχουμε πάλι υποθέσεις εξυχνίασης εγλημάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=esyrbbtGdNg Για να δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Χαμος αναμενεται... Ξερει κανεις αν υπαρχουν υποτιτλοι απο τις HD εκδοσεις των επεισοδιων απο το γερμανικο καναλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα