Προς το περιεχόμενο

The X-Files (1993-2002)

anthony_88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 979
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κι άλλα άμα ψήνεσαι :D
Τα έβαλα σε spoiler γιατί είναι εικόνες, όχι επειδή έχουν να κάνουν με την πλοκή.

tumblr_npopo2Dk2b1tyl2edo1_500.jpg

(Άρα άθλια 2-νούμερα-πάνω-από-όσο-έπρεπε κουστούμια τέλος!)

tumblr_npnlz4Iiie1u2p6qio1_500.jpg

Αυτό πιο πολύ για συναισθηματικούς λόγους :P

Επίσης, είχε διαρρεύσει κάποια στιγμή ένα outline του κεντρικού νήματος των σεναρίων (mythology) αλλά δεν έχω τον σύνδεσμο αυτή τη στιγμή και (πιο βασικό αυτό) δεν είμαι 100% σίγουρη ότι ήταν έγκυρο. Αν ενδιαφέρεται κανείς πείτε μου και θα ψάξω να το βρω.

Edit: Τα X-Files στην εποχή των κοινωνικών δικτύων. Τι άλλο θα δούμε.
tumblr_npp0zlBUak1tyl2edo1_500.jpg

Επεξ/σία από Scullbag
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω αρχισει και πιστεύω οτι στα 6 επεισοδια θα μας δωσουν πολυ λιγο mythology και θα ξενερωσω παλι...

Υ.Γ. Παρακαλω να διορθωθει ο τιτλος του τοπικ σε The X-Files (1993-2016) :-D

Η Anderson πάντως είπε ότι το μοίρασμα μεταξύ mytharc και mow (monster of the week) είναι 50-50 με λίγο παραπάνω βάρος προς mythology μεριά. Σαν να λέμε 3 επεισόδια mytharc και 3 mow.

Εφόσον το Home Again είναι το 2ο, υποθέτω το πρώτο θα είναι mytharc. Οπότε έτσι θα τα προβάλλουν το ένα μετά το άλλο στις 25-26/1 και την επόμενη εβδομάδα που θα παίζει το 3ο θα είναι πάλι mytharc.

Εφόσον το Home Again είναι το 2ο,

Κάποιος (=ο Αusiello, που είναι η αρχική πηγή που αναπαράγουν οι δικοί μας) έχει μπερδέψει τα κόμικς με τη σειρά.... Home again είναι ο τίτλος για το upcoming Season11 #2 τεύχος.

Νια χαρά φαίνεται η Scully, μπορεί και ομορφότερη από όταν ήταν νέα :ph34r:

Στο Hannibal πάντως είναι πανέμορφη και απίστευτα sexy. Άνετα βάζει κάτω πολλές 20αρες.

• Like 3

Κάποιος (=ο Αusiello, που είναι η αρχική πηγή που αναπαράγουν οι δικοί μας) έχει μπερδέψει τα κόμικς με τη σειρά.... Home again είναι ο τίτλος για το upcoming Season11 #2 τεύχος.

Home Again-Imdb

Όχι ότι το imdb είναι αλάνθαστο, αλλά δεν μου κάνει και τρομερή εντύπωση να θέλουν να ξαναγυρίσουν στο συγκεκριμένο επεισόδιο (ειδικά ο Morgan).

Από κει και πέρα ναι, προφανώς μέχρι να το επιβεβαιώσει κάποιος official (που υπό το μάτι του Chris Carter δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, οπότε ουσιαστικά καλό γενάρη) δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...