Bourdoulas Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Υπάρχουν αγγλικοί συγχρονισμένοι υπότιτλοι για τα HD επεισόδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 what the... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Τι πάει να πει άσχετα; Με την μυθολογία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 υπάρχουν τα επεισόδια και στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=dGSVbmpgRP8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scullbag Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 1ον) Ξεκίνησαν τα γυρίσματα χθες.2ον) Check this out!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Φτιάξε μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scullbag Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχω κι άλλα άμα ψήνεσαι Τα έβαλα σε spoiler γιατί είναι εικόνες, όχι επειδή έχουν να κάνουν με την πλοκή. (Άρα άθλια 2-νούμερα-πάνω-από-όσο-έπρεπε κουστούμια τέλος!)Αυτό πιο πολύ για συναισθηματικούς λόγους Επίσης, είχε διαρρεύσει κάποια στιγμή ένα outline του κεντρικού νήματος των σεναρίων (mythology) αλλά δεν έχω τον σύνδεσμο αυτή τη στιγμή και (πιο βασικό αυτό) δεν είμαι 100% σίγουρη ότι ήταν έγκυρο. Αν ενδιαφέρεται κανείς πείτε μου και θα ψάξω να το βρω. Edit: Τα X-Files στην εποχή των κοινωνικών δικτύων. Τι άλλο θα δούμε. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2015 από Scullbag 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Εχω αρχισει και πιστεύω οτι στα 6 επεισοδια θα μας δωσουν πολυ λιγο mythology και θα ξενερωσω παλι... Υ.Γ. Παρακαλω να διορθωθει ο τιτλος του τοπικ σε The X-Files (1993-2016) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scullbag Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Η Anderson πάντως είπε ότι το μοίρασμα μεταξύ mytharc και mow (monster of the week) είναι 50-50 με λίγο παραπάνω βάρος προς mythology μεριά. Σαν να λέμε 3 επεισόδια mytharc και 3 mow.Εφόσον το Home Again είναι το 2ο, υποθέτω το πρώτο θα είναι mytharc. Οπότε έτσι θα τα προβάλλουν το ένα μετά το άλλο στις 25-26/1 και την επόμενη εβδομάδα που θα παίζει το 3ο θα είναι πάλι mytharc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ο ενθουσιασμός έχει χτυπήσει ταβάνι Ελπίζω να τα πανε καλά και να γυρίσουν περισσότερα επεισόδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 2ον) Check this out!! Εφόσον το Home Again είναι το 2ο, Κάποιος (=ο Αusiello, που είναι η αρχική πηγή που αναπαράγουν οι δικοί μας) έχει μπερδέψει τα κόμικς με τη σειρά.... Home again είναι ο τίτλος για το upcoming Season11 #2 τεύχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Νια χαρά φαίνεται η Scully, μπορεί και ομορφότερη από όταν ήταν νέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Νια χαρά φαίνεται η Scully, μπορεί και ομορφότερη από όταν ήταν νέα Στο Hannibal πάντως είναι πανέμορφη και απίστευτα sexy. Άνετα βάζει κάτω πολλές 20αρες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scullbag Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Κάποιος (=ο Αusiello, που είναι η αρχική πηγή που αναπαράγουν οι δικοί μας) έχει μπερδέψει τα κόμικς με τη σειρά.... Home again είναι ο τίτλος για το upcoming Season11 #2 τεύχος. Home Again-Imdb Όχι ότι το imdb είναι αλάνθαστο, αλλά δεν μου κάνει και τρομερή εντύπωση να θέλουν να ξαναγυρίσουν στο συγκεκριμένο επεισόδιο (ειδικά ο Morgan). Από κει και πέρα ναι, προφανώς μέχρι να το επιβεβαιώσει κάποιος official (που υπό το μάτι του Chris Carter δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, οπότε ουσιαστικά καλό γενάρη) δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα