scullyist Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δεν μπορείς να συγκρίνεις το τι έκανε κάποιος μια 15-20ετία πίσω, δεν διατηρεί τις ίδιες αντοχές/παραγωγικότητα κάποιος στα ~40 του vs στα ~60 του (για να μην θυμηθούμε κιόλας πως μετά τα γυρίσματα του IWTΒ, είχε μπει νοσοκομείο με υπερκόπωση). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μισό, μισό, όσο fan και να είναι κάποιος, πόσες πιθανότητες πιστεύετε ότι υπάρχουν για να είναι αξιοπρεπή τα επεισόδια (ότ)αν αυτά βγουν με το καλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Ε τωρα, άντε βρες ακρη τι σημαίνει αξιοπρεπές για τον καθένα. Από άποψη παραγωγής δεν νομίζω να τίθεται κανα σοβαρό θέμα στο να πιάσει τουλάχιστον ένα αξιοπρεπές επίπεδο... Aλλά από άποψη σεναρίου/σκηνοθεσίας, τρέμω και σταυρώνω δάχτυλα στην περίπτωση που όντως συμβεί, να μην γίνει από Κάρτερ. Ουτε καν κι από τον Θείο Φρανκ. Βασικά αν ψήνανε τον Vince να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, θα ήταν το ιδανικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scullbag Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ναι δεν αντιλέγω, προφανώς δεν έχει τις ίδιες αντοχές, αλλά δεν θα υπάρχουν και οι ίδιες απαιτήσεις. Τότε απαιτούνταν να παράγει περίπου 24 επεισόδια για κάθε σειρά -γύρω στα 40 επεισόδια τον χρόνο-, ενώ τώρα θα έχει μια τηλεταινία και μια σειρά μικρού μήκους, η οποία δεν θα έχει και πιεσμένο χρόνο να βγει για να προλάβει τηλεοπτική σεζόν. Γενικότερα είναι πιο λάσκα τα πράγματα από άποψη προγράμματος πλέον στην τηλεόραση, πιστεύω. Το σενάριο νομίζω είναι ο μεγάλος πόνος/φόβος όλων, από σκηνοθετικής άποψης υπάρχει η εμπειρία και η οικειότητα με το concept οπότε ο κίνδυνος είναι περιορισμένος. Να πω την μαύρη αλήθεια μου θα προτιμούσα ο Carter απλά να επιβλέψει το σενάριο και να μην συμμετάσχει στη συγγραφή του. Επίσης λογικά αν μπει μπροστά σαν project ο Giligan δεν θα πει όχι. Αλλά πέρα από αυτούς τους δύο, αν σκοπεύουν να φτιάξουν ομάδα σεναριογράφων (που λογικά θα ήταν καλύτερο), καλό θα ήταν οι υπόλοιποι να είναι όλοι φρέσκοι.Και καμιά γυναίκα ρε παιδιά, δεν λέω είναι μακράν η αγαπημένη μου σειρά αλλά ώρες ώρες το γράψιμο σε ότι είχε να κάνει με την γυναικεία ψυχοσύνθεση ήταν cliche και ελαφρώς κακογραμμένο. Είχε φύγει που είχε φύγει ο Duchovny στην 9η (γιατί πες στην 8η ψιλοεμφανίζονταν) σεζόν, είχαν και την Scully μητέρα και δεν ήξεραν τι να την κάνουν. Αίσχος. Και για να τελειώνω, προσωπικά, αν επικεντρωθούν στην μυθολογία και στους κεντρικούς χαρακτήρες (γιατί ειλικρινά χέστηκα για το τι απέγιναν οι Doggett, Reyes κ.λ.π) με προσοχή και σεβασμό, θα είμαι ευχαριστημένη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Με υπότιτλους έβγαλε κανείς άκρη; Νταξ, εγώ το ξέρω σχεδόν απ' εξω το σενάριο (:Ρ), αλλά λέω να την ξεκινήσω ξανά με παρέα, οπότε θα χρειαστούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scullbag Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Θες υπότιτλους για τα fullhd? Εγώ είχα πάρει τους υπάρχοντες και έκανα έναν συγχρονισμό γιατί δεν νομίζω να βγάλουν καινούριους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Θες υπότιτλους για τα fullhd? Εγώ είχα πάρει τους υπάρχοντες και έκανα έναν συγχρονισμό γιατί δεν νομίζω να βγάλουν καινούριους. Αν μπορεις να τους ανεβασεις σε κανα mediafire θα ηταν το καλυτερο.Τα 1080i mkv λογικα εχεις απο το καναλι dmax σωστα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Συμφωνώ, αν μπορούσες να τους ανεβάσεις θα σου ήμουν ευγνώμων. Μέχρι το βράδυ θα έχω και τις τρεις πρώτες σεζόν (kudoz to king2009). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scullbag Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Σόρρυ αλλά απλά είχα κατεβάσει κάποια επεισόδια δοκιμαστικά, δεν έχω τις σεζόν ολόκληρες λόγω έλλειψης χώρου. Μπορώ αν θες να σου πω ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησα, το οποίο είναι πάρα πολύ απλό και free. Επίσης υπάρχουν players (αν τα βλέπεις από pc) που σου κάνουν τον συγχρονισμό την ώρα που προβάλεις το αρχείο.Βέβαια από την άλλη, μπορείς απλά να τα δεις σε κανονική ποιότητα, μια χαρά είναι On topic O Ντουκόβνι είναι λέει πανέτοιμος να επιστρέψει. Έτσι, να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αν ψηνεστε μπορουμε να κανουμε τις πρωτες 3 σεζον συγχρονισμο απο τις dvd rip εκδοσεις στο xsubs ο καθενας απο μια σεζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αν είναι απλό το πρόγραμμα και δεν απαιτείται πολύς χρόνος εγώ είμαι μέσα. Μόνο το Σαββατοκύριακο έχω λίγο χρόνο. Οπότε Scullbag, αν θες μοιράσου μαζί μας το πρόγραμμα που λες να δούμε τι θα κάνουμε. Στόχος μου είναι να έχω συγχρονισμένους υπότιτλους, ώστε να παίζουν σωστά με media player. Στον υπολογιστή γνωρίζω πως μπορείς να τους πας μπρος-πίσω, αλλά ένα media player δε μπορεί να το κάνει, τουλάχιστον όχι αυτό που έχω, και σίγουρα όχι οι ενσωματωμένοι των τηλεοράσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δεδομένου του ότι δεν είχαν γυριστεί σε HD (μιλάμε για περίοδο 1993-2002), τί νόημα έχει το 1080i; Εκτός αν έκατσαν να τα κάνουν remaster με ψαγμένο upscaling κλπ κλπ. Που δεν πιστεύω γιατί θα το είχαμε ακούσει κάπου (όπως πχ κάνουν τώρα στο The Wire). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω πώς ακριβώς το έκαναν, πάντως η διαφορά είναι τεράστια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scullbag Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Λοιπόν, το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ λέγεται Time Adjuster και είναι αδιανόητα απλό και εντελώς free. Επειδή χρόνος δεν υπάρχει ούτε για δείγμα και το pc μου έχει περάσει πολλά, δεν μπορώ να βοηθήσω στον συγχρονισμό, κυρίως επειδή τα αρχεία είναι απίστευτα τεράστια. Έψαξα όμως σε κάτι εξωτερικούς σκληρούς και είδα ότι έχω και 3 υπότιτλους από 1η σεζόν. Όποιος τους θέλει ας μου στείλει πμ και θα τους ανεβάσω dropbox, οπότε θα στείλω λινκ να τους παραλάβετε Επίσης, για όποιον ενδιαφέρεται για το τεχνικό κομμάτι του θέματος, λόγω αντικειμένου έχω κάποιες βασικές γνώσεις. Καταρχάς, ακόμα και τη δεκαετία του 90' πολλές τηλεοπτικές σειρές γύριζαν τις σκηνές σε widescreen, υπολογίζοντας να γίνει μια τέτοια αλλαγή στο μέλλον, και απλά προσάρμοζαν τις διαστάσεις για την τηλεόραση. Μια τέτοια σειρά ήταν τα X-Files (και μια άλλη το Star Trek), οπότε η μεταφορά στην αναλογία 16:9 δεν ήταν θέμα.Από κει και πέρα σκουραίνει λίγο το πράμα. Απ όσο γνωρίζω η δουλειά αυτή έγινε σε στούντιο της Γερμανίας και η διαδικασία που τελέστηκε είναι παρόμοια με την διαδικασία που έγινε και για το Star Trek(γι αυτό και το ανέφερα και πριν), δεν είναι όμως ιδιαίτερα πρόθυμοι οι δημιουργοί να μοιραστούν τις λεπτομέρειες. Αυτό που ξέρω είναι ότι λόγω της φύσης της αισθητικής της σειράς, η βελτιστοποίηση των ειδικών εφέ δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς δεν χρησιμοποιούσαν έντονα τα εφέ της εποχής(που ήταν ένα χάλι μαύρο), με αποτέλεσμα το remaster των εφέ να μην είναι δύσκολο καθώς δεν χρειάστηκε να ξαναφτιάξουν σκηνές εξ αρχής.Έχει γίνει όμως εξαιρετική δουλειά σε διορθώσεις του φωτισμού, του ήχου (όπου γινόταν), των χρωμάτων (ειδικά στα κουστούμια), και φυσικά, πολύ καλό ρετουσάρισμα και καθαρισμός της εικόνας. Εδώ είναι που τελειώνουν οι γνώσεις μου, γιατί δεν έχω καταφέρει ακόμα να καταλάβω πως μπορείς να καθαρίσεις τέτοιο υλικό με τόσο τρομερά αποτελέσματα, το τελικό αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καθαρό.Έχουν κάνει απίστευτα καλή δουλειά και πραγματικά αξίζει τον κόπο να δει κανείς τις πρώτες σεζόν σε fullhd. Ειδικά αν υπολογίσει κανείς το γεγονός ότι στις remastered εκδοχές δεν σου έρχεται ποτέ η τάση να γελάσεις με την αισθητική της εποχής, ειδικά από ενδυματολογικής άποψης. Σε αφήνει με ένα μελαγχολικό συναίσθημα βέβαια. Πολύ καλή δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Η δουλειά που εχει γινει ειναι εξαιρετικη απο το Γερμανικο καναλι και αν καποια στιγμη βγει και σε κανονικο blu-ray 1080p την αντικαθιστουμε με εκεινο.Για την ωρα το 1080i που κυκλοφορει ειναι το καλυτερο δυνατο. Το προγραμμα που χρησιμοποιω για το συγχρονισμο ειναι το Subtitle Edit εξισου ευκολο με τα αλλα προγραμματα του ειδους. Θα πιασω να κανω την πρωτη σεζον μολις κατεβει(μεθαυριο μαλλον) και αν μπορεις phanispal κανε την δευτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα